Megtekintés
Citroën extra tavaszi ajánlat
Extra tavaszi ajánlat a Citroëntől!

Kihagyhatatlan kedvezményes ajánlatok alapverziókra azoknak, akik élnek a lehetőségekkel, és arra utaznak, hogy mindig jól járjanak.

Fix kamatozású, forint alapú zártvégű pénzügyi lízing finanszírozásunkat most akár 3,99% THM-mel kérhetik egyes modellekre*.

Aki most lép, sokáig jól jár!

CITROËN C5 AIRCROSS YOU Puretech 130 S&S

Magánügyfélár: 8 500 000 Ft1
 
Főbb felszereltség:
 • Citroën Advanced Comfort® futómű
 • Automata, két zónás klímaberendezés
 • 3 azonos méretű hátsó ülés (egyenként csúsztatható, dönthető támlájú)
 • 18"-os SWIRL könnyűfém felnik
 • 8" érintőképernyő: Bluetooth telefon-kihangosító, Mirror Screen képes (A Mirror Screen funkció működéséhez kompatibilis okostelefon szükséges, amelyen telepítve van a megfelelő Apple CarPlay vagy Android Auto alkalmazás).
 • Eco LED fényszórók, LED nappali menetfények és LED első index
 • Hátsó parkolószenzorok

 

 

C4 YOU 1,2 L PureTech 100 S&S 

Magánügyfélár: 7 500 000 Ft2

 

Főbb felszereltség:

 • Automata légkondicionáló aktív szenes szűrővel
 • 6 irányba állítható vezetőülés manuális deréktámasszal  
 • Hátsó parkolószenzorok
 • 10" digitális érintőképernyő Mirror Screen funkcióval, Bluetooth-szal (A Mirror Screen funkció működéséhez kompatibilis okostelefon szükséges, amelyen telepítve van a megfelelő Apple CarPlay vagy Android Auto alkalmazás.)
 • 18" kerekek
 • Megerősített hangszigetelés

 

 

 

CITROËN C3 AIRCROSS YOU Puretech 110 S&S

Magánügyfélár: 6 990 000 Ft3

 

Főbb felszereltség:

 • Klímaberendezés
 • LED-es nappali menetfény
 • Bluetooth telefonkihangosító, USB csatlakozó, Mirror Screen képes képernyő***
 • 2/3 - 1/3 arányban dönthető hátsó üléstámla
 • Első és hátsó elektromos ablakemelők
 • Elektromosan behajtható külső tükrök
 • Sebességszabályozó és -korlátozó berendezés
 • Tolatóradar

CITROËN C4 X YOU Puretech 100 S&S

Magánügyfélár: 7 940 000 Ft4

 

Főbb felszereltség:

 • Citroën Advanced Comfort® futómű
 • Automata légkondicionáló
 • LED-es nappali menetfény
 • Automata elektromos rögzítőfék
 • 18" kerekek
 • 10" digitális érintőképernyő: Bluetooth telefonkihangosító, Mirror Screen képes képernyő***
 • Deréktámasz a vezetőülésen
 • Sebességszabályozó és -korlátozó berendezés
 • Hátsó parkolószenzorok

 

 

A modellekhez a Citroën akár 5 év garanciát biztosít, 100.000 km futáskorláttal
csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén*

*Az akciós finanszírozási ajánlat új C3 Aircross, C4 – YOU PT100 és MAX felszereltségű verziójára –, C4 X, C5 Aircross és C5 X modellekre készletről történő megrendelésére vonatkozik. Az induló THM értéke tájékoztató jellegű. Akciós Citroën finanszírozás minden esetben forint alapú, fix kamatozású, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban érhető el. Fix kamatozás esetén a lízingdíj-részletek összege a futamidő alatt nem változik. A THM meghatározása a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A Lízingbe vevőnek az általa kiválasztott biztosítóval, a finanszírozott gépjárműre teljes körű casco biztosítást kell megkötnie akként, hogy a biztosítás (társ)biztosítottja a Merkantil Bank Zrt. mint lízingbeadó és tulajdonos. Zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő kötelező megszerzése következtében,  a lízingbe vevőt terheli a visszterhes vagyonszerzési illeték megfizetése. A HBNY díjának megfizetése alól az akciós Citroën finanszírozás esetén a lízingbe vevő mentesül. Az akciós Citroën finanszírozás további feltételeiről és a finanszírozás felmerülő kockázatairól a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból, Gépjármű Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Tájékoztatókból, valamint Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A finanszírozott összeg folyósításának feltétele a Merkantil Bank Zrt. lízingbeadó általi pozitív hitelbírálat. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, részletekről érdeklődjön a Citroën márkakereskedőknél, akik a Merkantil Bank Zrt. finanszírozást nyújtó közvetítőjeként járnak el, illetve keresse fel az akciós oldalt. A képen szereplő jármű illusztráció. Reprezentatív példa Citroën finanszírozás, fix kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén: új C3 Aircross, C4 – YOU PT100 és MAX felszereltségű verziójára –, C4 X, C5 Aircross, C5 X személygépjárművekre, futamidő: 60 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 55 141 Ft, THM: 3,99%, ügyleti kamat: 3,92%, lízingbe vevő által fizetendő teljes összeg: 3 308 467 Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.

Reprezentatív példa Citroën finanszírozás, fix kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén: finanszírozási ajánlat új C3 Aircross, C4 – YOU PT100 és MAX felszereltségű verziójára –, C4 X, C5 Aircross, C5 X személygépjárművekre, futamidő: 60 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 55 141 Ft, THM: 3,99%, ügyleti kamat: 3,92%, lízingbe vevő által fizetendő teljes összeg: 3 308 467 Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.

 

1Jelen ajánlat 2024.04.02-től visszavonásig, új Citroën C5 Aircross modell esetén gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes, az akcióban részt vevő márkakereskedésekben. A bruttó 8 500 000 Ft-os ár a Citroën C5 Aircross modell YOU alapfelszereltségű PureTech 130 S&S M6 verziójára vonatkozik, opciók nélkül, Okenitfehér színben. A feltüntetett ár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett árat jelöli. A jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze (kivéve kiterjesztett garancia és finanszírozás). A modell vegyes fogyasztása: 1,3–6,7 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátása: 28–152 g/km (WLTP mérési ciklus szerinti adatok). A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. 

 

2Jelen ajánlat visszavonásig, új C4 modell esetén gyártásba leadott és visszaigazolt megrendeléseire érvényes, az akcióban részt vevő márkakereskedésekben. A bruttó 7 500 000 Ft-os ár a C4 modell YOU alapfelszereltségű 1,2 PT 100 LE verziójára vonatkozik, opciók nélkül, Hófehér színben. A feltüntetett ár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett árat jelöli. A jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze (kivéve kiterjesztett garancia és finanszírozás). A modell vegyes fogyasztása: 4,9–5,8 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátása: 119–130 g/km (WLTP mérési ciklus szerinti adatok).  A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát.

 

3Jelen ajánlat 2024.03.01-től visszavonásig, új Citroën C3 Aircross YOU modell esetén gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes, az akcióban részt vevő márkakereskedésekben. A bruttó 6 990 000 Ft-os ár a Citroën C3 Aircross YOU modell PureTech 110 LE M6 verziójára vonatkozik, opciók nélkül, Hófehér színben. A feltüntetett ár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett árat jelöli. A jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze (kivéve a kedvezményes finanszírozást). A modell vegyes fogyasztása: 4,5-5,9 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátása: 117-134 g/km (WLTP mérési ciklus szerinti adatok).  A kép illusztráció, a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez.


4Jelen ajánlat 2024.04.15-től visszavonásig, új Citroën C4 X YOU modell esetén gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes, az akcióban részt vevő márkakereskedésekben. A bruttó 7 940 000 Ft-os ár a Citroën C4 X YOU modell PureTech 100 LE M6 verziójára vonatkozik, opciók nélkül, Hófehér színben. A feltüntetett ár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett árat jelöli. A jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze (kivéve a kedvezményes finanszírozást). A modell vegyes fogyasztása: 4,9–5,7 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátása: 105-129 g/km (WLTP mérési ciklus szerinti adatok).  A kép illusztráció, a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez.

 

*Minden 2021. 01. 01. után forgalomba helyezett, magánügyfél számára új autóként értékesített új Citroën C4 és C5 Aircross személygépkocsi vásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé + 2 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállás jár. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az ajánlat visszavonásig érvényes. A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

 

Az online hirdetésekben szereplő képek illusztrációk. A hirdetésekben szereplő modellek:

A Citroën C5 Aircross MAX felszereltségű változata, amelynek indulóára 12 500 000 Ft. A Citroën C4 MAX felszereltségű változata, amelynek indulóára 9 810 000 Ft. A feltüntetett ár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett árat jelöli.