Megtekintés
Citroën speciális szériák

CITROËN SPECIÁLIS SZÉRIÁK

A Citroën speciális szériáit kiváló ár-érték arány, magas felszereltség, kimagasló kényelem, valamint dekoratív külső és belső jellemzi.
CITROËN C3 CITY PLUS

Válassza a különlegesen elegáns, Techwood beltérhangulattal ellátott C3 CITY PLUS speciális szériát, melyhez most ajándékba adjuk a metálfényt és a City csomagot. Utóbbi tolatóradart és elektromosan behajtható külső visszapillantó tükröket foglal magában.

 

CITROËN C3 AIRCROSS CITY PLUS

A modell szériában Metropolitan Graphite beltérhangulatot,  vezetőoldalon kartámasszal ellátott Advanced Comfort ülésekeket, ülésfűtést és metálfényt tartalmaz.

CITROËN C4 WINTER PLUS

A szériában fűthető első ülést és fűthető szélvédőt, valamint metálfényt tartalmazó C4 Winter Plus benzines és dízel változatban rendelhető.

CITROËN C4 X WINTER PLUS

A szériában fűthető első ülést és fűthető szélvédőt, valamint metálfényt tartalmazó C4 X Winter Plus szintén benzines és dízel változatban rendelhető.

CITROËN C5 AIRCROSS CITY MAX

A gazdagon felszerelt Citroën C5 Aircross CITY MAX szériában Techno csomaggal, metálfényezéssel és Hype Black beltérhangulattal, dízel, hibrid és plug-in hibrid változatokban is rendelhető.

 

 

Az új gépjárművek megrendelése kapcsán szükséges figyelembe venni, hogy egyes opciók, tulajdonságok vagy felszereltségek az adott megrendelés leadásának, illetve a gépjármű gyártásának időpontjában a gépkocsi felszereltségi szintjének, a megrendelt opcióknak vagy egyéb tulajdonságoknak, továbbá a gyártási, illetve alapanyag kapacitás mértékének vagy más tényezőknek a függvényében rendelhetőek, gyárthatóak, valamint, érhetők el széria-, illetve extrafelszereltségként. A gyártó bármikor indokolási és kártérítési kötelezettség, illetve előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja a műszaki adatokat, felszereltséget, az opciókat, és a színeket, valamint a bemutatott felszereléseket és tartozékokat. Kérjük, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a márkakereskedésben.