Megtekintés
Citroën haszongépjárművek és céges járművek

A MUNKÁJÁRA SZABOTT JÁRMŰVEK

A Citroën az Ön szakmai elvárásait mindenben kielégítő gépjárművek széles választékát kínálja: Haszongépjárművek, céges kínálat, speciális rendeltetésű járművek, átalakított járművek... Garantáltan megtalálja köztük a munkájához leginkább megfelelő modellt.

HASZONGÉPJÁRMŰ-KÍNÁLAT

A Citroën komplett haszongépjármű-választékkal rendelkezik.

 

A 4,1 m3 raktérfogatú Citroën Berlingo helykínálatával és korszerűségével tűnik ki. 

 

A robusztus, könnyen kormányozható Citroën Jumpy haszongépjármű létére kényelem terén az egyterűekkel vetekszik.

 

A Citroën Jumperből nyolcféle karosszériaváltozat áll rendelkezésre (8–17 m3).

SZEMÉLYAUTÓK

Válasszon Citroën személyautót cége számára, legyen akár kis- vagy középvállalkozó vagy  lízingcég. A Citroën kiemelt partnerei számára egy speciális Business Center hálózatot épített ki. 

 

Kizárólag vállalati ügyfelekkel foglalkozó, speciálisan kiképzett munkatársaink cége méretétől függetlenül készséggel állnak a rendelkezésére, és segítenek megtalálni az Önnek legmegfelelőbb megoldást. Használja ki testre szabott szolgáltatásainkat! 

 

Függetlenül attól, hogy kompakt városi autót, kényelmes ötajtóst vagy 5, esetleg 7 személyes egyterűt szeretne, utazási igényeit mindig gondosan megvizsgáljuk, hogy a hatékony motoroknak és a korszerű fedélzeti technológiának köszönhetően üzleti útjai mindig gördülékenyek és élvezetesek legyenek.

FELÉPÍTMÉNYEK

Minden vállalkozásnak megvannak a maga jellemzői és speciális igényei, legyen szó áruforgalmazásról, a szolgáltató szektorról vagy az építőiparról.

 

A Citroën ezért az Ön szakmája igényeihez igazított járművek teljes választékát kínálja.

 

A térfogatot, a méreteket és a felszereltséget Ön választja ki, a többit bízza a Citroënre!