Megtekintés

PRO SERVICE

TÖBB MINT ALKATRÉSZ: SZAKÉRTELEM

AUTÓJAVÍTÓK MÁRKAFÜGGETLEN SZAKMAI KATALÓGUSA
LEGYEN A PARTNERÜNK!

Ha Önnek professzionális autójavító vállalkozása van, és a Citroënen kívül más autómárkák karbantartásával és javításával is foglalkozik, akkor ez az oldal Önnek szól!

 

A Citroën alkatrész kínálatával maximálisan igazodik a piac, azaz az Ön elvárásaihoz. A forgalmazott alkatrészek között a gyári családokon kívül megtalálja a PSA konszern új alkatrész márkáját, az Eurorepar-t, melyet kifejezetten a 3 évnél idősebb autóparkhoz fejlesztettek és teszteltek a PSA mérnökei. Az Eurorepar márka kínálatából kiváló minőségű, de a gyárinál jóval kedvezőbb árú multimárkás autóalkatrészeket, tartozékokat és ápolási termékeket vásárolhat, mely termékek az  árérzékenyebb és/vagy több éves autóval rendelkező ügyfelei számára jelenthetnek minőségi megoldást.

 

Lépjen be a kifejezetten a független autójavító szervizek számára létrehozott speciális műszaki oldalunkra, a Service Box-ba, és regisztráljon!

 

A regisztráció csakis előnyökkel jár vállalkozása számára. Miért? Mert:

 

  • a műszaki alkatrész katalógushoz ingyenes, korlátlan hozzáférést biztosítunk, nem kell érte fizetnie,

 

  • lehetősége van a gyártói műszaki dokumentáció előfizetésére, mely tartalmaz többek között:
              - javítási eljárásokat,

              - kapcsolási rajzokat,

              - normaidő táblázatokat
  • személyre szabott vásárlási kondíciókat személyesen egyeztetheti az Ön által választott, és az Ön kiszolgálását biztosító Citroën Márkaszervizünkkel.
     

Milyen további előnyöket jelent a regisztráció?

 

  • Azonnali értesítést küldünk minden gyári és multimárkás Eurorepar alkatrész, valamint tartozék és ápolószer akcióról, így akkor is tudni fog az akciókról, ha a felületet nem használja napi szinten.
  • Elsők között értesítjük a PSA konszern új alkatrész-centrumának indításáról, mely a budapesti és Budapest környéki autójavító szervizek számára napi 2 rendelési és kiszállítási lehetőséget kínál majd a gyári és multimárkás Eurorepar alkatrészekből! Indulás hamarosan!

 

Nincs mit mérlegelnie, regisztráljon, és szerezze be alkatrészeit gyorsan, jó áron!