Megtekintés
Citroën SUV modellek

CITROËN SUV MODELLEK

Extravagáns és sportos autóra vágyik? A CITROËN SUV kínálata merész és modern stílusával, magas kényelmi szintjével, csúcstechnológiás berendezéseivel (vezetéssegítő rendszerek, multimédiás szolgáltatások, biztonságtechnikai felszerelések stb.) és kiváló úttartásával garantáltan kielégíti minden igényét.

Fedezze fel a kompakt méretű CITROËN C3 Aircross-t és a legújabb generációs C5 Aircross modelleket!

A C5 Aircross már plug-in hibrid változatban is elérhető!

CITROËN C5 AIRCROSS

Az Advanced Comfort® programba illeszkedő C5 Aircross SUV a szegmens legkényelmesebb modelljeként jelenik meg a márka két exkluzív újításának, a Citroën Advanced Comfort® felfüggesztésnek és üléseknek köszönhetően. 

A három különálló, csúsztatható, összecsukható és lehajtható hátsó ülés a kategória legjobban variálható és legkényelmesebb SUV-jává teszi.

A csomagtér térfogata 580 és 720 l között változtatható. Az akár 20 vezetéstámogató rendszernek és a 6 online fedélzeti alkalmazásnak köszönhetően a Citroën C5 Aircross már a következő gerenáció SUV-jaként mutatkozik be.

CITROËN C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID

A Citroën C5 Aircross Plug-In Hybrid SUV technológiája a modern használati módok mindegyikére kínál optimális megoldást: a mindennapos rövidebb utakhoz elektromos meghajtási módban is használható, szükség esetén pedig a hagyományos, belsőégésű motor nagy hatótávja is rendelkezésre áll.

- 55 km hatótáv elektromos üzemmódban*
- gyorstöltés kevesebb, mint 2 óra alatt
- előre ütemezhető töltés
- 8 év vagy 160 000 km garancia az akkumulátorra

 

* A hatótávolság elektromos üzemmódban 54 és 55 km között található, mely függhet a járműre felszerelt opcióktól. A hatótávolság a tényleges használati feltételektől függően egyénileg is változhat.
**8 év jótállás 160 000 km futáskorlátig (amelyiket előbb eléri az autó) a meghajtó akkumulátorra 70%-os töltő kapacitás erejéig.

CITROËN C3 AIRCROSS

CSAK A KÉSZLET EREJÉIG ÉRHETŐ EL A MODELL

A Citroën C3 Aircross SUV a személyre szabási lehetőségek gazdag tárházát kínálja: a rendelkezésre álló karosszériaszínek, fényezések, dekorelemek, színcsomagok és keréktárcsák jóvoltából 70 különböző kombináció közül választhatunk. A modellt Advanced Comfort típusú ülésekkel és új 9 colos érintőképernyővel szerelték fel, kiegészítve 5 konnektivitást biztosító technológiával és 12 vezetéstámogató rendszerrel*.

* felszereltségi szinttől függően széria, vagy opcionális felszereltségek