Megtekintés
Citroën kompakt autók

CITROËN KOMPAKT AUTÓK

Fedezze fel a Citroën kompakt kínálatát! Ezek az autók visszafogott méreteikkel minden vezetési helyzethez képesek alkalmazkodni, de kényelem, praktikum és variálhatóság tekintetében sem okoznak csalódást. Ha városban és országúton is nyugodtan szeretne utazni, válasszon kompakt megoldást!

CITROËN C3

Korszerű, trendi városi autót keres? A CITROËN C3 méretei a nagyvárosi rengeteghez igazodnak! Merész design, kifejező forma, gazdag felszereltség és számos vezetéssegítő funkció... Tökéletes megoldás a mindennapos városi vezetéshez.

CITROËN C4 & Ë-C4

Az új C4 azzal tűnik ki a tömegből, hogy ötvözi a kompakt ötajtósok eleganciáját, finom vonalait és dinamizmusát, a lágy, kifinomult vonalakat és a jellegzetes grafikai elemeket a SUV-ok erőteljességével, karakterességével, amely a nagy kerekeken, a nagyvonalú, erőteljes megoldásokon keresztül mutatkozik meg. A modell a Citroën Advanced Comfort® program teljes palettáját kínálja, számtalan digitális szolgáltatással áll a vezető és utasai szolgálatában, és akár 20 vezetési rendszer is elérhető a modellen. Az új C4 tisztán elektromos változatban is rendelhető.