Megtekintés
Citroën családi autók

CITROËN CSALÁDI MODELLEK

Megbízható, nagy autóra van szüksége a családtagok fuvarozásához és a közös nyaralásokhoz? Akkor a CITROËN családi autóit Önnek találták ki. Talál közöttük 5, 7 vagy akár 9 személyes modellt is. A CITROËN az egész családról gondoskodik.
CITROËN C4 X & Ë-C4 X

A C4 X  és Ë-C4 X modellek formatervükben egy elegáns fastback, egy korszerű SUV és egy 4,60 m hosszú, tágas négyajtós modell időtlen sziluettje egyesül. A modell a MyCitroën Drive Plus intuitív infotainment interfészen keresztül a legmodernebb kapcsolódási szolgáltatásokat kínálja. A modell nagy hangsúlyt fektet a helykínálatra és általában a jó közérzetre: a fedélzeti élményt nagyban meghatározza a bőséges hátsó térdtér, az 510 literes tágas csomagtartó, az elérhető Advanced Comfort ülések és a Citroën Advanced Comfort® felfüggesztés .
A Citroën C4 X benzines, dízel és elektromos erőforrással rendelhető.

 

CITROËN C5 AIRCROSS 

Az Advanced Comfort® programba illeszkedő C5 Aircross SUV a szegmens legkényelmesebb modelljeként jelenik meg a márka két exkluzív újításának, a Citroën Advanced Comfort® felfüggesztésnek és üléseknek köszönhetően. 

A három különálló, csúsztatható, összecsukható és lehajtható hátsó ülés a kategória legjobban variálható és legkényelmesebb SUV-jává teszi.

A csomagtér térfogata 580 és 720 l között változtatható. Az akár 20 vezetéstámogató rendszernek és a 6 online fedélzeti alkalmazásnak köszönhetően az új Citroën C5 Aircross már a következő gerenáció SUV-jaként mutatkozik be.

A modell plug-in hibrid változatban is rendelhető.

ÚJ CITROËN BERLINGO & Ë-BERLINGO ELECTRIC

Stílust vált a családi szabadidő-autó prototípusának megteremtője, a Berlingo: a modern és magabiztos megjelenésű új változat már a Citroën új stílusjegyeit hordozza. Az ügyfelek használati szokásaihoz igazodva az ë-Berlingo hatótávolsága 320 km-re nőtt(i) vegyes WLTP ciklusban mért, hitelesítésre váró adat .
Az új modell elérhető dízel és benzines motorizációval is.

ÚJ CITROËN SPACETOURER & Ë-SPACETOURER ELECTRIC

Az elfoglalt életet élő magánszemélyek és hivatásos személyszállítók mindennapjait megkönnyíteni hivatott jármű egy hálózatba kapcsolt, sokoldalú autó, mely egyfajta mozgó szalonként számos konfigurációs lehetőséget kínál, és amelyben akár 9 személy is kényelmesen elfér.
Az ë-SpaceTourer az ügyfelek igényeihez igazodva kétféle akkumulátort kínál. A nagyobbik hatótávolsága immár a 350 km-t is elérheti (vegyes WLTP ciklusban mért, hitelesítésre váró adat), aminek hála teljes nyugalommal vághatunk neki napi útjainknak. A Spacetourert 2.,0 l BlueHDi motorizációval is forgalmazzuk.
A modell előreláthatólag 2024 tavaszi gyártástól lesz elérhető.