Megtekintés

CITROËN AJÁNLATOK CÉGEKNEK

ELEKTROMOS CITROËN MODELLEK VÁLLALKOZÁSOKNAK 

AKÁR 4 MILLIÓ FT ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL

Magyarországi vállalkozások 2024. február 5.-től pályázhatnak elektromos személyautók és kisteherautók beszerzésére. 

A sikeres pályázók TEHERGÉPKOCSIK ESETÉN AKÁR 4 MILLIÓ FT VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL vásárolhatnak elektromos Citroën modelleket a pályázatban meghatározott feltételek szerint.

JUMPER AJÁNLAT

Ajánlatunk keretében most  szimpla vagy duplafülkés felépíményezhető alváz, szimpla vagy duplafülkés gyári platós modelleket is kínálunk, így biztos, hogy megtalálja a vállalkozásának megfelelő munkaeszközt.

SZÉCHENYI LÍZING MAX+

VÁLLALKOZÁSOK SZÁMÁRA, ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL

Ha új vagy használt kishaszongépjárművet venne, válassza a bármely Citroën márkakereskedésben elérhető Széchenyi Lízing Max+ nyíltvégű vagy zártvégű pénzügyi lízinget. 

TARTÓS MEGOLDÁS HOSSZÚ TÁVRA!

2+2 ÉV VAGY 200 000 KM KITERJESZTETT GARANCIA HASZONGÉPJÁRMŰVEKRE*

A CarGarantie Citroën Berlingo, Jumpy és Jumper modellekre vonatkozó kiterjesztett garanciájával a gyártói garancia lejártát követően is megkíméljük a nem várt javítási költségektől. Ismerje meg a többféle futáskorláttal és terjedelemmel rendelkező garanciáinkat.

KEDVEZMÉNY KAMARAI TAGOKNAK

A Citroën modellenként egyedi árkedvezményt biztosít egyes aktív kamarai tagsággal rendelkezőknek, új Citroën gépjárművek vásárlása esetén.
A kedvezmények az ország valamennyi Citroën márkakereskedésében elérhetőek.
Felkészült értékesítő kollégáink várják hívását!
SZÁMOLJA KI A CITROËNNEL, HOGY MELYIK AZ ÖN SZÁMÁRA IDEÁLIS MEGHAJTÁS!
Már egy ideje érzi, hogy váltania kellene, de nincs elég információja ahhoz, hogy lépjen? Szeretne fenntarthatóbb módon közlekedni, viszont nem tudja, milyen meghajtás felelne meg az igényeinek? Tudni akarja, mikor térül meg anyagilag, amit a jövőbe fektet? A Citroën segít a döntésben! 
Tovább a zöldváltóhoz
CITROËN HITELKALKULÁTOR
Hitelkalkulátorunk segítségével könnyedén megtalálhatja a magánszemélyként önnek legideálisabb, vagy vállalkozásának legelőnyösebb finanszírozási ajánlatot.  
Számoljon velünk!
VÁLASSZON FINANSZÍROZÁST ÚJ VAGY HASZNÁLT CITROËN AUTÓJÁHOZ
Többféle, teljesen személyre szabható finanszírozási ajánlatunk közül választhat. A hivatalos Citroën márkaszervizekben szakképzett értékesítő kollégáink mindenben a segítségére lesznek. 
Tovább a finanszírozáshoz