Megtekintés
Citroën C5 Aircross Hibrid, Plug-in Hybrid és C5 Aircross SUV

CITROËN C5 AIRCROSS

Benzines, dízel, hibrid és plug-in hibrid változatban

A modellre a Citroën akár 5 év garanciát biztosít, 100.000 km futáskorláttal. 
Csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén(i) *Minden 2021. 01. 01. után forgalomba helyezett, magánügyfél számára új autóként értékesített új Citroën C5 Aircross személygépkocsi vásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé + 2 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállás jár. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az ajánlat visszavonásig érvényes. A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.  .

MÁR 8 500 000 Ft-tól1

 

Akár 3,99% THM-mel*

ÚJ CITROËN C5 AIRCROSS CITY MAX

Speciális széria

A gazdagon felszerelt Citroën C5 Aircross CITY MAX 1.2 L 136 LE HIBRID változatban, szériában Techno csomaggal, metálfényezéssel és Hype Black beltérhangulattal 

már 12 995 000 Ft-ért(i) Jelen ajánlat 2023.10.09-től visszavonásig, új Citroën C5 Aircross City Max modell esetén gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes, az akcióban részt vevő márkakereskedésekben. A bruttó 12 995 000 Ft-os ár a Citroën C5 Aircross City Max 1,2 L MHEV 136 LE (100 kW) verziójára vonatkozik. A feltüntetett ár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett árat jelöli. A jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze (kivéve a kedvezményes finanszírozást). A kép illusztráció, a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez.   .

FEDEZZE FEL A CITROËN C5 AIRCROSST EBBEN A VIDEÓBAN!

BŐKEZŰEN MÉRT SZOLGÁLTATÁSOK

Hibrid változat

Az új hibrid motor olyan elektromos alternatívát kínál, mely lehetővé teszi, hogy kihasználja a tisztán elektromos vezetés kényelmét, üzemanyagot takarítson meg és csökkentse a CO2-kibocsátást, miközben a költségeket is mérsékli. A C5 Aircross Hibrid 136 modellel elektromos üzemmódban közlekedhet városban, illetve közúton is, enyhe igénybevétel mellett vagy manőverezés közben.

Plug-in hibrid változat

A Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid a mindennapi utazások többségéhez tökéletesen elegendő hatótávval rendelkezik, és alábbi jellemzői révén elektromos üzemmódban gördülékeny és dinamikus vezetést biztosít:

  • 180 lóerős belső égésű motor és 81,2 kW-os (110 LE) villanymotor, 225 LE összteljesítmény és 360 Nm össznyomaték
  • 3 vezetési mód: Elektromos, Hibrid és Sport
  • 64 km hatótáv, nulla CO2-kibocsátás, csendes működés, 135 km/h maximális sebesség
Belsőégésű változat
A C5 Aircross, a nagyobb vezetési élmény érdekében egy sor hatékony és nagy teljesítményű, legújabb generációs Euro 6-os motorral választható. Elérhető benzines vagy dízel változatban is.

HELYEZKEDJEN EL KÉNYELMESEN!

Válasszon új C5 Aircross modelljéhez kedvező havidíjas finanszírozást

MODERN ÉS DINAMIKUS STÍLUS

Tekintélyparancsolóbb karakter

A Citroën C5 Aircross karakteresebb és dinamikusabb stílusra váltott. Ennek eredményeképp tekintélyparancsolóbb és elegánsabb lett a megjelenése.

A kifinomult színeknek és anyagoknak köszönhetően pedig még kényelmesebbnek és tágasabbnak hat az autó beltere.

FEDÉLZETI KÉNYELEM

A szegmens egyik legkényelmesebb és legjobban variálható SUV modellje

A Citroën C5 Aircross helykínálatával, variálhatóságával és egyedülálló kényelmével hívja fel magára a figyelmet.

Egyben a márka szaktudásán és innovációin nyugvó Citroën Advanced Comfort® program előnyeiből is részesül.

CITROËN ZEN

Legújabb generációs technológia
A C5 Aircross legújabb generációs vezetőtámogató és kapcsolódási technológiákat kínál,
melyek nyugodt és kellemes élménnyé varázsolják utazásait.
A C5 Aircross hibrid és plug-in hibrid változatai még háborítatlanabb utazást garantálnak.

SZOLGÁLTATÁSOK

A Citizen program mindennapi életet megkönnyítő szolgáltatásai a sofőr és az utasok biztonságát és kényelmét szolgálják.

ÜGYFÉLVÉLEMÉNYEK A C5 AIRCROSS MODELLEKRŐL A CITROËN ADVISORBAN

0 ÉRTÉKELÉS
A MODELL ÉRTÉKELÉSE
-/5
0 Ügyfeleink {5] csillagot adtak
0 Ügyfeleink {4] csillagot adtak
0 Ügyfeleink {3] csillagot adtak
0 Ügyfeleink {2] csillagot adtak
0 (1) csillag

Citroën
Advisor

ÁLTALÁNOS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

LEGYEN ÖN AZ ELSŐ, AKI LEÍRJA VÉLEMÉNYÉT!

ÖSSZES VÉLEMÉNY
ÜGYFÉLVÉLEMÉNYEK

0, 0 vélemény alapján

0 ÉRTÉKELÉS
A MODELL ÉRTÉKELÉSE
-/5
0 Ügyfeleink {5] csillagot adtak
0 Ügyfeleink {4] csillagot adtak
0 Ügyfeleink {3] csillagot adtak
0 Ügyfeleink {2] csillagot adtak
0 (1) csillag

Citroën
Advisor

ÁLTALÁNOS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

LEGYEN ÖN AZ ELSŐ, AKI LEÍRJA VÉLEMÉNYÉT!

ÖSSZES VÉLEMÉNY
ÜGYFÉLVÉLEMÉNYEK

0, 0 vélemény alapján

0 ÉRTÉKELÉS
A MODELL ÉRTÉKELÉSE
-/5
0 Ügyfeleink {5] csillagot adtak
0 Ügyfeleink {4] csillagot adtak
0 Ügyfeleink {3] csillagot adtak
0 Ügyfeleink {2] csillagot adtak
0 (1) csillag

Citroën
Advisor

ÁLTALÁNOS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

LEGYEN ÖN AZ ELSŐ, AKI LEÍRJA VÉLEMÉNYÉT!

ÖSSZES VÉLEMÉNY
ÜGYFÉLVÉLEMÉNYEK

0, 0 vélemény alapján

0 ÉRTÉKELÉS
A MODELL ÉRTÉKELÉSE
-/5
0 Ügyfeleink {5] csillagot adtak
0 Ügyfeleink {4] csillagot adtak
0 Ügyfeleink {3] csillagot adtak
0 Ügyfeleink {2] csillagot adtak
0 (1) csillag

Citroën
Advisor

ÁLTALÁNOS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

LEGYEN ÖN AZ ELSŐ, AKI LEÍRJA VÉLEMÉNYÉT!

ÖSSZES VÉLEMÉNY
ÜGYFÉLVÉLEMÉNYEK

0, 0 vélemény alapján

FELSZERELTSÉGI SZINTEK

C5 AIRCROSS FEEL
10 510 000Ft -tól
C5 AIRCROSS FEEL PLUS
11 945 000Ft -tól
C5 AIRCROSS C-SERIES
12 195 000Ft -tól
C5 AIRCROSS SHINE
12 465 000Ft -tól
C5 AIRCROSS SHINE PLUS
13 455 000Ft -tól
  ÖSSZEHASONLÍTÁS
    VÁLASSZON KAROSSZÉRIASZÍNT
MÉRETEK

MOTOROK

Az innovatív és vadonatúj hibrid technológia egyesíti az új generációs 136 lóerős (100 kW) PureTech benzinmotort és az új, elektromos, ë-DCS6 duplakuplungos sebességváltót a 21 kW-os villanymotorral és a 48 V-os akkumulátorral, mely automatikusan újratöltődik néhány vezetési fázis alatt.
Plug-in hibrid változatban a C5 Aircross optimális teljesítményt nyújt a belső égésű motort erősítő villanymotornak köszönhetően, amely 225 lóerős összteljesítményt és 360 Nm-es össznyomatékot biztosít. Sokoldalúságának köszönhetően a 100% elektromos hajtás nyújtotta vezetési élményben lehet része, és a városközpontokban minden korlátozott forgalmú övezetbe behajthat. A hosszabb utakon a benzinmotor veszi át az irányítást.

A hagyományos meghajtású Citroën C5 Aircross kínálatában a legkorszerűbb, hatékony és nagy teljesítményű Euro 6 motorokkal találkozunk:

  • Benzines PureTech 130 S&S BVM6 vagy EAT8
  • Dízel BlueHDi 130 S&S BVM6 vagy EAT8

TARTOZÉKOK

A C5 Aircrosshoz és plug-in hibrid változatához tartozékok széles skálája áll rendelkezésre (például gyorstöltőkábel).

Csomagjai szállításához több helyre lenne szüksége?

Tekintse meg tetőrúd- és tetőboxkínálatunkat.

Szeretné Citroën gépkocsiját a saját elképzeléseinek megfelelően kialakítani?

Tartozékaink segítenek abban, hogy autóján keresztül is kifejezésre juttassa a személyiségét.

Az új gépjárművek megrendelése kapcsán szükséges figyelembe venni, hogy egyes opciók, tulajdonságok vagy felszereltségek az adott megrendelés leadásának, illetve a gépjármű gyártásának időpontjában a gépkocsi felszereltségi szintjének, a megrendelt opcióknak vagy egyéb tulajdonságoknak, továbbá a gyártási, illetve alapanyag kapacitás mértékének vagy más tényezőknek a függvényében rendelhetőek, gyárthatóak, valamint, érhetők el széria-, illetve extrafelszereltségként. A gyártó bármikor indokolási és kártérítési kötelezettség, illetve előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja a műszaki adatokat, felszereltséget, az opciókat, és a színeket, valamint a bemutatott felszereléseket és tartozékokat. Kérjük, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a márkakereskedésben.

 

1Jelen ajánlat 2024.04.02-től visszavonásig, új Citroën C5 Aircross modell esetén gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes, az akcióban részt vevő márkakereskedésekben. A bruttó 8 500 000 Ft-os ár a Citroën C5 Aircross modell YOU alapfelszereltségű PureTech 130 S&S M6 verziójára vonatkozik, opciók nélkül. A feltüntetett ár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett árat jelöli. A jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze (kivéve kiterjesztett garancia és finanszírozás). A modell vegyes fogyasztása: 1,3–6,7 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátása: 28–152 g/km (WLTP mérési ciklus szerinti adatok). A képen szereplő autó illusztráció. A képen szereplő autó a Citroën C5 Aircross MAX felszereltségű változata, amelynek indulóára 12 500 000 Ft.  A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon a Citroën márkakereskedésekhez

 

*Az akciós finanszírozási ajánlat új C3 Aircross, C4 – YOU PT100 és MAX felszereltségű verziójára –, C4 X, C5 Aircross és C5 X modellekre készletről történő megrendelésére vonatkozik. Az induló THM értéke tájékoztató jellegű. Akciós Citroën finanszírozás minden esetben forint alapú, fix kamatozású, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban érhető el. Fix kamatozás esetén a lízingdíj-részletek összege a futamidő alatt nem változik. A THM meghatározása a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A Lízingbe vevőnek az általa kiválasztott biztosítóval, a finanszírozott gépjárműre teljes körű casco biztosítást kell megkötnie akként, hogy a biztosítás (társ)biztosítottja a Merkantil Bank Zrt. mint lízingbeadó és tulajdonos. Zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő kötelező megszerzése következtében,  a lízingbe vevőt terheli a visszterhes vagyonszerzési illeték megfizetése. A HBNY díjának megfizetése alól az akciós Citroën finanszírozás esetén a lízingbe vevő mentesül. Az akciós Citroën finanszírozás további feltételeiről és a finanszírozás felmerülő kockázatairól a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból, Gépjármű Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Tájékoztatókból, valamint Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A finanszírozott összeg folyósításának feltétele a Merkantil Bank Zrt. lízingbeadó általi pozitív hitelbírálat. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, részletekről érdeklődjön a Citroën márkakereskedőknél, akik a Merkantil Bank Zrt. finanszírozást nyújtó közvetítőjeként járnak el, illetve keresse fel az akciós oldalt. A képen szereplő jármű illusztráció. Reprezentatív példa Citroën finanszírozás, fix kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén: új C3 Aircross, C4 – YOU PT100 és MAX felszereltségű verziójára –, C4 X, C5 Aircross, C5 X személygépjárművekre, futamidő: 60 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 55 141 Ft, THM: 3,99%, ügyleti kamat: 3,92%, lízingbe vevő által fizetendő teljes összeg: 3 308 467 Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.

Reprezentatív példa Citroën finanszírozás, fix kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén: finanszírozási ajánlat új C3 Aircross, C4 – YOU PT100 és MAX felszereltségű verziójára –, C4 X, C5 Aircross, C5 X személygépjárművekre, futamidő: 60 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 55 141 Ft, THM: 3,99%, ügyleti kamat: 3,92%, lízingbe vevő által fizetendő teljes összeg: 3 308 467 Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.