Megtekintés

100 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATTAL VÁRJUK

A Citroën több mint 100 éve elkötelezett amellett, hogy a legjobb autóipari szaktudást kínálja Önnek. A márkaszerviz hálózat jól képzett szakemberei teljeskörű jármű karbantartást kínálnak az Ön igényeinek megfelelően, olyan fixdíjcsomagokat, melyek a munkadíjat és a cserealkatrészek árát is magukban foglalják. A jármű életkora, a futott kilométerek és az Ön lehetőségeinek függvényében a legalább 3 éves autókra fejleszette ki a pénztárcabarát 3+ Fixdíjcsomagjait.
Minden helyzetre kínálunk minőségi megoldást!

A CITROËN SZAKÉRTELEM

Jármű specifikációk alapján kialakított fixdíjcsomagok

Mivel a Citroën hálózat mindent tud az Ön gépjárművének műszaki paramétereiről, bizonyos lehet abban, hogy ha szakembereinkre bízza a szervizelést, a karbantartást is kiváló minőségben végzik el. Válassza a gyári kötelező karbantartáshoz összeállított fixdíjcsomagot a legjobb áron, és biztosítsa a vezetés valódi biztonságát.

Autója korától függően a Citroën szakértői az Ön igényeire szabott csomagokat kínálnak.

 

Citroën fixdíjcsomagok a 3 évnél fiatalabb autókhoz

A Citroën Origine csomagok eredeti gyári Citroën alkatrészekkel vannak összeállítva. Mindamellett, hogy az eredeti gyári alkatrész mindenkor a bizonyosságot és a kényelmet garantálja az autó karbantartása során, a márka minőségi, megbízhatósági és hosszú élettartamra vonatkozó követelményeket is támaszt az eredeti gyári autóalkatrészekre, melyek megegyeznek az autó gyártása során beépített autóalkatrészek minőségi elvárásaival.

A fixdíjcsomagok tartalmazzák a munkadíjat és az alkatrész költségét is, és a jogszabályi jótálláson felül, összesen 1 év garanciával kerülnek értékesítésre.

Citroën fixdíjcsomagok a 3 évnél idősebb autókhoz

Ha autója több mint három éves, esetleg szeretné olcsóbban szervizeltetni? Használja ki a Citroën 3+ Economic Fixdíjcsomagjait. Ezeket a fixdíjcsomagokat a Stellantis konszern multimárkás autóalkatrészeivel, az Eurorepar autóalkatrészekkel állították, össze, melyeket kifejezetten a 3 évnél idősebb gépjárművekhez fejlesztettek és teszteltek a gyár mérnökei, kiváló minőségűek, ugyanakkor árfekvésük akár 30%-kal kedvezőbb lehet az eredeti gyári alkatrészekhez képest. 

A minőséget mi sem bizonyítja jobban, minthogy az Eurorepar alkatrészekre és azok egyidejű beépítésére a márkszerviz hálózatban, 2 év garanciát biztosítunk.

GONDOSAN KIVÁLOGATOTT AUTÓALKATRÉSZEK

Gondosan kiválogatott autóalkatrészek

A Citroën hálózat alkatrészek széles választékát kínálja autójához. Választhat eredeti gyári alkatrészeket vagy Eurorepar alkatrészeket a 3 évnél idősebb járműhöz vagy dönthet a gyári technológiával újragyártott autóalkatrészek mellett. Ez a portfólió maximáisan igazodik az Ön igényeihez és megoldást kínál minden helyzetre, hogy Ön mindig kézben tarthassa a jármű karbantartási költségeit.

Eredeti gyári alkatrészek, mopar márkanévvel

Citroën-je karbantartásakor legyen ugyanolyan igényes, mint a vásárláskor: válasszon eredeti alkatrészeket, amelyeket autója tervezési fázisában fejlesztettek ki. Az eredeti Citroën alkatrészeket szakértő mérnökök tesztelik (megbízhatóság, ellenállás, tartósság és speciális tesztek, amelyek az autó tervezési szakaszában merülnek fel), és gyártási kritériumaik megegyeznek a az autógyártáskor beépített alkatrészek műszaki paramétereivel (ilyenek  például az ütési tesztek).

Az eredeti gyári alkatrészeket MOPAR márkanéven a Citroën hálózaton belül vásárolhatja meg, bárhol a világon.

Multimárkás autóalkatrészek

Kedvezőbb árú alkatrészt keres Citroënje szervizeléséhez? Van ajánlatunk az Ön számára! A A Eurorepar cserealkatrész márkánkat kifejezetten a 3 évnél idősebb járművekhez fejlesztettek a Citroën márkát gyártó Stellantis autógyártó konszern mérnökei. 2 év garanciát biztosítunk az Eurorepar autóalkatrészekre, kiváló minőség mellett akár 30% kedvezőbb áron elérhető, mint az eredeti gyári alkatrész. Minden hivatalos márkaszervizünkben elérhető és 120 000 cikkszámból választhat.

Gyári technológiával újragyártott alkatrészek

A gyári technológiával újragyártott alkatrészek minősége megegyezik az eredeti gyári alkatrészek minőségével, ugyanakkor a technológiának köszönhetően akár 50%-kal olcsóbb lehet, mint az eredeti gyári alaktrész. Amikor ezt az alkatrész családot választja, akkor nemcsak költséget takarít meg, de sokat tesz a környezet védelméért is.
Természetesen a Citroën alaktrész garanciát biztosít ezekre a kiváló termékekre.

CITROËN GÉPJÁRMŰTARTOZÉKOK

Varázsolja fel Citroënjét a felhasználásnak megfelelően a tartozékok széles választékával. Több mint 2 500 referenciát tartalmazó kínálattal rendelkezik, beleértve a szállítási megoldásokat (tetődobozok, csatlakozók stb.) és a biztonsági vagy kényelmi berendezéseket. Ezeket a tartozékokat a hálózatban vagy közvetlenül az interneten találja meg a tartozékok boltjában.

PÓTKERÉK

A pótkerék mostantól gépjárműtartozékként vásárolható

A pótkerék már tartozékként is elérhető. Ha pótkerékre van szüksége, válassza a Citroën a pótkerék ajánlatát, amely az alkatrészek és a munkaerő teljes költségét tartalmazza.

Egyes járműveknél, például az új Citroën C3-nál, a jármű megrendelésekor rendelje meg pluszban a "pótkerék előkészítés opciót" , hogy a pótkerék számára a hely a járműben ki legyen alakítva.

Milyen kereket válasszak defekt után?

Az abroncstechnológia folyamatosan megújul, és megoldásokat kínál a defektek okozta kellemetlenségek megszüntetésére.
Manapság már léteznek RUNFLAT és SEALANT technológiával felszerelt abroncsok, amelyek a biztonságot és praktikumot ötvözik minden járművezető számára. Érdeklődjön márkaszervizénél.