Megtekintés

CITROËN INSPIRED BY YOU

Alapítónk, André Citroën óta napjainkig úgy hisszük, hogy a kreativitásunknak és innovációinknak hatására mindennapi életünk is fejlődik.

Ezért a víziónk:"Inspired By You", azaz Önök által ihletve
Évek óta figyelemmel kísérjük az emberek autózással kapcsolatos igényeit, kalandvágyát, álmodozásukat családi kirándulásokról, a boldogabb pillanatokról, vagy akár a simább hétfő reggelekről.
Ennek hatására tervezünk és építünk merész, előremutató járműveket és szolgáltatásokat, amelyek olyan kimeríthetetlen inspirációs forrásból származnak, mint amilyen Ön is.

Az emberközpontúság a mi lételemünk.

MERÉSZ ÉS EGYEDI DESIGN

A Citroën designja azon az egyedülálló megközelítésen alapszik: legyen merész és emelkedjen ki a tömegből.


De hogyan is csináljuk?

Az ikonikus stílusjegyeink a múltbeli modelljeink újraértelmezésével és az egyszerűséget mindig szem előtt tartva valósul meg. Ettől válik megkülönböztethetővé, és tűnik ki a többi utcán látható jármű közül a Citroën.

SZEMÉLYRE SZABHATÓ MODELLEK

Mivel odafigyelünk az leendő ügyfeleink elvárásaira, autóink számos személyreszabási kombinációt kínálnak. A Citroën lehetővé teszi, hogy olyan autót tervezzen, amely  tükrözi az ön karakterét. Válasszon kedvére a külső színek széles skálájából vagy az exkluzív színcsomagok közül. Az utastér hangulata a személyre szabás további széles skáláját kínálja az Önhöz illő, páratlan stílusú autóhoz.

CITROËN ADVANCED COMFORT®  PROGRAM

1919-es megalapítása óta a CITROËN neve egybeforrott az autózás kényelmével. A márka jelmondatatát, "Be different, feel good",az innovatív CITROËN ADVANCED COMFORT® 4 alappillére is magában foglalja: igények folyamatos elemzése, az utazás megkönnyítése, a használat egyszerűsítése és az ellazulás megkönnyítése.

HASZNOS TECHNOLÓGIA

A biztonság és a kényelem érdekében a Citroën számos vezetéstámogató berendezést biztosít modelljeihez. A márka digitális szolgáltatásokat is kínál a könnyebb és biztonságosabb utazások érdekében. A motorokat tekintve a Citroën paletta 100%-ban elektromos autókkal és plug-in hibrid modellekkel is gazdagodik.

ÉRDEKES AZ ÖN VÉLEMÉNYE IS!

A  Citroën Advisor oldalán online és átláthatóan oszthatja meg véleményét márkakereskedéseinkről és szervizeinkről, valamint autóinkról és értékesítőinkről. Meghallgatjuk önt!