Megtekintés
Citroën Városi autók

CITROËN VÁROSI MODELLEK

Dugók, araszolás, csúcsforgalom, késések, lehetetlen parkolás... Ugye ismerős problémák? A CITROËN városi autóival nemcsak egyszerűbb az élet, de értékes időt takaríthat meg.
Modern és kompakt modelljeinkkel vezetni és parkolni mostantól gyerekjáték lesz. Készen áll, hogy kipróbálja őket?

CITROËN C3

A C3 egyedi designja szakít a kisautókról kialakult közhelyekkel. Opciók megrendelésével akár 97-féle külső stílusváltozat közül választhatunk, így a valóban egyedülálló, saját modell az ön számára garantált! A Citroën C3 opcióként rendelhető Advanced Comfort ülései és az elsőrangú felfüggesztés kivételes kényelmet garantálnak. Intuitív technológiai megoldások könnyítik a vezetést, köztük több innovatív kapcsolódási lehetőség és akár 12 vezetést segítő rendszer, melyek mindegyike igen hasznosnak bizonyul a mindennapi életben.

CITROËN C3 AIRCROSS

CSAK A KÉSZLET EREJÉIG ÉRHETŐ EL A MODELL

A Citroën C3 Aircross SUV teljes egészében megújult orr-része a korábbi modellváltozathoz képest még karakteresebb, még erőteljesebb lett. Stílusa biztonságérzetet sugall, hiszen a masszív SUV-modellek valamennyi jellegzetességével rendelkezik: megemelt hasmagasság és vezetési pozíció, hangsúlyos első és hátsó lökhárítóbetétek, nagyméretű kerekek és sárvédő-szélesítések.
A C3 Aircross SUV jellegzetes és kiváló menettulajdonságai a volánnál is megmutatkoznak: üljön be és élvezze a kivételes SUV-vezetési pozíciót a városban is!

CITROËN C4 & Ë-C4

A C4 azzal tűnik ki a tömegből, hogy ötvözi a kompakt ötajtósok eleganciáját, finom vonalait és dinamizmusát, a lágy, kifinomult vonalakat és a jellegzetes grafikai elemeket a SUV-ok erőteljességével, karakterességével, amely a nagy kerekeken, a nagyvonalú, erőteljes megoldásokon keresztül mutatkozik meg. A modell a Citroën Advanced Comfort® program teljes palettáját kínálja, számtalan digitális szolgáltatással áll a vezető és utasai szolgálatában, és akár 20 vezetési rendszer is elérhető a modellen. A C4 tisztán elektromos változatban is rendelhető.