Megtekintés
Citroën szervizajánlatok

A CITROËN MÁRKASZERVIZEK SZERVIZSZOLGÁLTATÁSAI

Nem csupán egy egyszerű rutinellenőrzést, hanem ennél sokkal többet, szakértő karbantartási szaktudást kínálnak Önnek a Citroën márkaszervizek. A világon többezer hivatalos márkaszerviz teszi könnyebbé a hétköznapokat. Karbantartás, a jármű életkorához és az Ön igényeihez igazított fixdíjcsomagok, dedikált szervizszolgáltatások, és egyszerűsített ügymenet biztosítja az Ön biztonságát az utakon.

 

KARBANTARTÁS "MADE IN CITROËN"

Ha  Citroën márkaszervizt választja, mindig szakmailag felkészült műszaki kollégákra bízza autóját. A My Citroën alkalmazás pedig figyelmezteti Önt a soron következő gyári karbantartás esedékességére vagy a szükséges karbantartás fontosságára, az applikációnkban az elektromos szervizfüzet is rendelkezésére áll.

A teljes márkaszervizhálózat olyan karbantartási tervet ajánl, mely mindent magában foglal, gyors és megelőző jellegű szolgáltatásokat is tartalmaz.

Foglaljon szervizidőpontot online néhány kattintással és készítsen díjkalkulációt a várható költségek megbecslésére.

Márkaszervizeink műszaki vizsga felkészítéssel és számos fixdíjcsomag szolgáltatással várják Önt egész évben.

A Citroënnel a háttérben teljes nyugalomban autózhat!

FIXDÍJCSOMAGOK AZ ÖN IGÉNYEI SZERINT

A megfelelő karbantartási művelet kiválasztásának megkönnyítésére a Citroën márkaszervizek olyan fixdíjcsomagokat dolgoztak ki, melyek magukban foglalják a munkadíjat és az alkatrészek költségét is. Egy egyszerű átvizsgálástól az olajcseréig, a műszaki vizsga felkészítésen át az ablaktörlő lapát vagy akár a szélvédő cseréig, a márka az Ön igényeihez igazodó szolgáltatásokat kínál:

 

  • Fixdíjcsomag Plus: Citroën eredeti gyári alkatrészekkel összeállítva a biztonságot és a teljes kényelmet biztosítják járműve karbantartása esetén.
 
  • Fixdíjcsomag 3+: gondosan kiválogatott multimárkás és a Citroën mérnökei által minősített cserealkatrészekkel összeállított szervizcsomagokat a 3 évnél idősebb járművek karbantartásához állították össze.

EXKLUZÍV SZERVIZSZOLGÁLTATÁSOK A CITROËNNÉL

A Citroën szeretné megkönnyíteni az Ön számára a gépjármű karbantartásával kapcsolatos feladatokat. VIDEOCHECK szolgáltatásunknak köszönhetően, a szervizszolgáltatás elvégzése közben rögzített videofelvételen megnézheti a jármű állapotát és konzultálhat a beavatkozást végző szerelővel, aki a szolgáltatással megkönnyíti az Ön számára a döntést.

Éljen a VIDEOCHECK által nyújtott kényelemmel, és döntsön úgy a jármű karbantartásáról, hogy meggyőződött a szerelő által javasolt beavatkozások szükségességéről.

 

ÚJ ÉLMÉNYEK A MY CITROËNNEL

Használja ki az App Store-ból és a Google Play-ből letölthető My Citroën appikáció előnyeit, oldja meg a legkellemesebb módon járműve karbantartásnak ügyintézését és válasszon a számos szervizszolgáltatás közül. Az applikáció nagy előnye, hogy a soron következő esedékes karbantartásokat nyilván tartja és értesíti Önt. Úgy tud szervizidőpontot foglalni vagy díjkalkulációs becslést készíteni, hogy ki sem kell mozdulnia. Ugye már Ön sem talál kifogást? Töltse le most!

 

SZERVIZAKCIÓK - AJÁNLATOK

Fedezze fel a Citroën szervizajánlatait!