Megtekintés
Benzines és dízel gépjárművek karbantartása | Citroën

BELSŐ ÉGÉSŰ JÁRMŰVEK KARBANTARTÁSA

Szeretné hosszú távon megőrizni a jármű kifogástalan állapotát? A megoldás a rendszeres karbantartás! A jármű szervizfüzetében nemcsak az előírt karbantartási műveletekről tájékozódhat, hanem az elvégzés gyakoriságára vonatkozó előírásokról is. A szerződéses garancia érvényesíthetősége függ attól, hogy a gyártó által előírt szervizműveleteket a megfelelő minőségben és az előírtak szerint végezték-e el.

Az elektronikus szervizfüzet megkönnyíti a karbantartási terv áttekintését! Nem kell mást tennie, mint a My Citroën applikációban regisztrálnia járművét, így az applikáció emlékeztetni fogja Önt a jármű esedékes karbantartására.

 

HASZNÁLJA KI A FIXDÍJCSOMAGOK MINDEN ELŐNYÉT

Egyértelmű, hogy a rendszeres karbantartással megelőzhetők a váratlan meghibásodások. A Citroën márkaszerviz hálózat garantálja a hozzáértést, szakmai tudást és a technológia ismeretét, és a jármű műszaki sajátosságainak figyelembevételével jár el.

A Citroën nagyon előnyös, exkluzív fixdíjcsomagokat kínál: gyári kötelező karbantartásra, olajcserére, fékkarbantartásra, légkondícionáló karbantartásra ... Ezek a fixdíjcsomagok magukban foglalják a munkadíjat és az alkatrészek költségét is, és az Ön pénzügyi lehetőségei és a jármű életkora alapján  kerültek kialakításra.

 

ONLINE SZERVIZIDŐPONT-FOGLALÁS ÉS DÍJKALKULÁTOR

Szeretné előre tudni a jármű karbantartások várható költségét? Készítsen költségbecslést a díjkalkulátorral online, és a jármű típusának függvényében egy becsült költségkalkulációval készülhet.

A számítógépén vagy mobiltelefonján keresztül foglaljon szervizidőpontot bármely hivatalos márkaszervizünkbe. Takarítson meg időt, használja ki az akciós ajánlatokat és válasszon a márkaszerviz által megnyitott szabad szervizidőpontok közül, csupán néhány kattintás az egész!

HIBRID / ELEKTROMOS: MILYEN KARBANTARTÁS TÍPUS?

Amennyiben ön egy Citroën plug-in hibrid modelt vagy 100%-ban elektromos járművet választott, akkor a Citroën technológiai hozzáértésénél jobbat nem talál!

A márkahálózat a legújabb fejlesztésű motorizációk magas szintű szakmai hozzáértését is biztosítja az Ön számára.