Megtekintés
Citroën állapotfelmérés ajánlat

SZAKSZERŰ MŰSZAKI ÁLLAPOTFELMÉRÉS A CITROËN SZAKEMBEREIVEL

Kontrollcsomagjainknak köszönhetően hozzáértő műszaki átvizsgálással ellenőriztetheti autója állapotát:

Tavaszi akciónkban nem csak új műszaki átvizsgálás csomagokkal várjuk, de az állapotfelmérés során feltárt kopások, hibák karbantartásához és javításához számos alkatrészcsaládból 15% kedvezményt biztosítunk a kontrollcsomagok mellé.

Fékrendszer kontrollcsomag – műszeres fékhatás méréssel bruttó 11.900 Ft-ért1,3

 

Ne várja meg, míg a jármű féktárcsáinak és fékbetéteinek vastagsága eléri a kritikus pontot!
Szakembereink pontról-pontra ellenőrzik a gépjármű fékberendezéseit, és műszeres fékhatásméréssel ellenőrzik a fékek hatásfokát. A fékhatásmérés keretében ellenőrizik a kerekekre ható fékerőt, továbbá az első jobb és első bal kerekek-, végül pedig a hátsó jobb és hátsó bal oldali kerekek közötti fékerő különbséget. 

Bármely autómárkához igénybe vehető! Ellenőriztesse a jármű fékrendszerét! Az ellenőrző pontok listája itt.

 

Futómű kontrollcsomag – műszeres lengéscsillapító méréssel bruttó 11.900 Ft-ért1,3

A bizonytalan futómű nemcsak rontja a fékezés hatásfokát, de könnyen balesetveszélyes helyzetbe sodorhatja Önt és utasait. Ne kockáztasson! Szakembereink átvizsgálják a gépjármű futóművét, és műszeres lengéscsillapítóméréssel ellenőrzik a lengéscsillapítók kopását és hatásfokát. Az ellenőrző pontok listája itt.

Bármely autómárkához igénybe vehető!

 

 

Fékrendszer + futómű kontrollcsomag bruttó 22.000 Ft1,3

Vásárolja meg együttesen a két csomagot, és vegye igénybe a kedvezményes árat!

 

150 pontos komplex műszaki kontrollcsomag Citroën gépjárművekhez bruttó 32.400 Ft-ért1,2,3,4

Komplex műszaki átvizsgálásunkat Citroën tulajdonosoknak ajánljuk használtautó-eladás vagy –vétel előtt, vagy használtautó-beszámítást tartalmazó új autós ajánlathoz, illetve a már megvásárolt használtautó szakszerű állapotfelméréséhez is. A csomag tartalma:

 

  • Több, mint 150 ponton vizsgáljuk át gépjárművét, beleértve a fékrendszert, a futóművet, a gumiabroncsokat, a motor- és erőátviteli rendszereket, ellenőrizzük a berendezések tömítettségét, a folyadékszinteket és azok minőségét. Átvizsgáljuk a teljes karosszériát, a világítóberendezéseket is.
  • Szakembereink műszeres fékhatásméréssel ellenőrzik a fékek hatásfokát, a kerekekre ható fékerőt, az első jobb és első bal kerekek-, végül pedig a hátsó jobb és hátsó bal oldali kerekek közötti fékerő különbséget.
  • Szakembereink pontról-pontra ellenőrzik a gépjármű futóművét, és műszeres lengéscsillapítóméréssel ellenőrzik a lengéscsillapítók kopását és hatásfokát
  • A csomag keretében márkaspecifikus beavatkozásként műszerrel ellenőrizzük a FAP szűrő eltömődöttségét és az adalék mennyiségét, valamint diagnosztikai műszerünkkel megállapítjuk, hogy a gépjármű kompjutere tárol-e hibát.

 

Az ellenőrző pontok listája itt.

Amennyiben Ön más gépjárműmárkára szeretné a csomagot igénybe venni, úgy a márkaspecifikus ellenőrzési pontok miatt, előzetesen érdeklődjön hivatalos márkaszervizünkben, hogy az Ön gépjárművére a kontrollcsomagot ki tudják-e szolgálni.

150 pontos műszaki kontrollcsomag elektromos gépjárművekhez bruttó 32.400 Ft-ért1,2,3,4

Az elektromos autó kevesebb karbantartást, de berendezéseinek összetettsége, technológiai fejlettsége, annál több figyelmet kíván. Tisztán elektromos járművekhez összeállított komplex műszaki átvizsgálás csomagunk bizonyosságot jelenthet azon ügyfeleinknek, akik a jármű rendszeres ellenőrzésében hisznek, vagy használtautó-eladás vagy -vétel előtt állnak, avagy használtautó beszámítást tartalmazó új autós ajánlathoz szeretnék felméretni elektromos autójuk piai értékét, vagy a már megvásárolt használtautó műszaki állapotfelmérésére lenne igényük.

A csomag tartalma:

 

  • Több, mint 150 ponton vizsgáljuk át gépjárművét, beleértve a fékrendszert, a futóművet, a gumiabroncsokat, a motor- és erőátviteli rendszereket, a berendezések tömítettségét, a folyadékszinteket és azok minőségét. Átvizsgáljuk a teljes karosszériát, a világítóberendezéseket is.
  • fékhatásmérés keretében ellenőrzik a kerekekre ható fékerőt, továbbá az első jobb és első bal kerekek-, végül pedig a hátsó jobb és hátsó bal oldali kerekek közötti fékerő különbséget.
  • Szakembereink pontról-pontra ellenőrzik a gépjármű futóművét, és műszeres lengéscsillapítóméréssel ellenőrzik a lengéscsillapítók kopását és hatásfokát
  • A csomag keretében márkaspecifikus beavatkozásként diagnosztikai műszerrel ellenőrizzük, hogy a gépjármű számítógépe tárol-e hibát, ellenőrizzük továbbá a meghajtó akkumulátor állapotát is.

Válassza biztonságos autózást! Rendelje meg a csomagot még ma! Az ellenőrző pontok listája itt.

 

Értékbecslés kiegészítő szolgáltatás a 150 pontos átvizsgáláshoz bruttó 9.900 Ft5

 

Az értékbecslés alapja a márkakereskedés/márkaszerviz által használt szoftver rendelkezésére állásától és típusától függ, illetve az átvizsgálás során megállapítottak alapján kerül meghatározásra. Ez az érték egy becsült, körülbelüli érték, mely értékesítési pontonként, a kereslet-kínálat függvényében változhat.

 

És ez nem minden!

A piacon elsők között bevezetett digitális kényelmi szolgáltatásunk - a VideoCheck szolgáltatás - keretében a problémás területről videofilmes gépjárműdiagnosztikát kaphat a feltárt hiba javítására vonatkozó árajánlattal együtt, melyet saját döntése alapján egy gombnyomással elfogadhat, visszautasíthat, avagy további információt is kérhet.

VideoCheck szolgáltatásnak köszönhetően Ön úgy dönthet a járműre adott karbantartási – javítási árajánlatról, mintha a szerelővel együtt közösen ellenőriznék az autóját.

 

Autózzon a legnagyobb biztonságban!

 

 

 

1: Szemrevételezéssel, megbontás nélkül végzett átvizsgálás, mely a nem műszeres ellenőrzés esetében az átvizsgálást végző szakember szakmai tapasztalatai és hozzáértése alapján megadott becsült értékeket állapít meg. Ez az átvizsgálás nem helyettesíti a kötelező hatósági Műszaki Vizsgát és a "Gyárilag előírt időszakos vizsgálatokat" sem. Az átvizsgálás azt ellenőrzi, hogy a kontrollpontokon a vizsgálat időpontjában van-e meghibásodás vagy sem, és nem vetíti előre az adott pontok és/vagy a gépjármű bármely más alkatrészének, berendezésének későbbi meghibásodási lehetőségét! Az átvizsgálás során az átvizsgálást végző szakember a műszerfalon kijelzett adatokat (pl. kilométeróra-állást) és a gépjármű hivatalos papírjaiban rögzített adatait tekinti irányadónak, azok hitelességét nem ellenőrzi. A csomag részletes tartalmát a „Műszeres állapotfelmérés szervizcsomagok“ táblázat tartalmazza.  A szervizcsomag ára nem bontható, más akcióval, hűségprogrammal nem összevonható, és árából visszatérítés nem kérhető arra hivatkozva, ha a vizsgált autó felszereltsége/motorizációja okán/hiányában bizonyos ellenőrzések nem elvégezhetők, illetve akkor sem, ha a megrendelő bizonyos ellenőrzések elvégzésére nem tart igényt. A feltárt állapot alapján javasolt kiegészítő szervizbeavatkozások/mérések/vizsgálatok vagy az értékbecslés kiegészítő szolgáltatás csak külön megrendelés és külön díj ellenében rendelhető(k) meg, jelen csomag azok elvégzésére nem terjed ki. A tájékoztatás nem teljes körű. Az akciós csomagár visszavonásig érvényes a magyarországi hivatalos Citroën márkaszervizekben.
2: Csak Citroën gépjárművekhez igénybe vehető csomag. Amennyiben Ön más gépjárműmárkára szeretné a csomagot igénybe venni, úgy előtte érdeklődjön hivatalos márkaszervizünkben, hogy az Ön gépjárművére a kontrollcsomag igénybe vehető-e.
3: A mérési jegyzőkönyv az átvizsgálási adatlap elválaszthatatlan része.
4: A gépjármű komputereiből történő hibakiolvasás, mely arról tájékoztat, hogy tárolnak-e hibát a gépjármű komputerei? Hibafeltárást, bővebb diagnosztikát a csomagár nem tartalmaz.
5: Komplex állapotfelmérés nélkül az értékbecslés nem végezhető el, ezért az értékbecslés csak a 150 pontos komplex kontrollcsomag mellé vásárolható, annak kiegészítéseként, plusz díj ellenében.