Megtekintés
Citroën 4-5 ajtós modellek

CITROËN 4 ÉS 5 AJTÓS MODELLEK

A CITROËN négy és ötajtós modelljeiben hétköznapokon és hosszabb utak alkalmával is első osztályon utazhat. Klasszikus sziluettek, plasztikus formák, igényes belterek, modern technológiák és páratlan vezetési élmény várja. Fedezze fel a CITROËN elegáns és kifinomult négy és ötajtósait, melyek biztonság és vezetési élmény tekintetében sem ismernek megalkuvást!

ÚJ CITROËN C5 X

Az új Citroën C5 X eredeti, a szedánok és a kombik szintéziseként leírható vonalvezetésével megújítja a felső-közép kategóriás autók világát; az úttörő megoldás ráadásul hű marad a nagy Citroën modellek hagyományaihoz.

A C5 X-ben mutatkozik be a világújdonságnak számító Citroën Advanced Comfort aktív futómű, amely valóban azt az érzetet kelti, hogy repülőszőnyegen utazunk. A mindennapok egyszerűsítése érdekében az új Citroën C5 X számos élvonalbeli technológiát kínál a félautonóm vezetéshez, valamint egy új kommunikációs felületet egy 12" HD érintőképernyőt, mely hangfelismeréssel is működik.

 

ÚJ CITROËN C5 X PLUG-IN HYBRID

A C5 X plug-in hibrid változata hihetetlenül kényelmes, és a csendes és gördülékeny vezetés örömét nyújtja.Az elektromos üzemmódban rendelkezésre álló hatótáv bőségesen elegendő a mindennapi utazásokhoz. A hosszabb utak alkalmával pedig a benzinmotoré a főszerep.

CITROËN C4

A C4 modellel  a Citroën visszatér a kompakt szedán modellek kategóriájába. Progresszív hidraulikus ütközőelemekkel® ellátott felfüggesztésének  és Advanced Comfort üléseinek köszönhetően ideális partner hosszú utakhoz is. A Citroën C4 erős és karakteres: nagy kerekek, nagyvonalú és izmos vonalak jellemzik.

CITROËN Ë-C4 ELECTRIC

Az elegáns  Citroën ë-C4 Electric 50 kWh-s akkumulátorral van felszerelve, amely akár 350 km-es hatótávolsággal rendelkezik a WLTP (Worldwide Harmoned Light vehicles Test Procedure) ciklusban.

A maximális kényelmet az Advanced Comfort ülések és a különféle korszerű digitális szolgáltatások egyszerű kezelhetősége biztosítja. Az elektromos változat néhány részletben különbözik a belsőégésű változattól, kattintson a bemutatóterem linkjére, tekintse meg, melyek azok.