Megtekintés

HASZONGÉPJÁRMŰVEK

A Citroën haszongépjárművei megújultak. A márka a haszongépjárművek  széles skáláját kínálja céges ügyfeleinek.

Nálunk megtalálja az igényeinek megfelelő karosszériát, méretet és motort. 

C3 PROFI

Kevesebb, mint 4 méteres hosszával a Citroën C3 Profi kifejezetten fürge és jól irányítható még a belvárosi szűkebb utcákban is.

Csomagtartója közel 589 l, mely a kalaptartó kivételével 936 literre növelhető, azaz csaknem a duplájára. 

Benzines és dízel erőforrással is rendelhető.

 

ÚJ BERLINGO & Ë-BERLINGO FURGON    

Az új Citroën Berlingo Furgon új designnal, hatékony belsőégésű és elektromos motorral (100kW, 136 LE) is rendelhető. Az elektromos változat hatótávja 20%-kal nagyobb (akár 330 km), mint elődjéé.

2 méretben kínáljuk : M 4,4m és XL 4,75m hosszúsággal, akár 4,4m³ terhelhetőséggel, 2 vagy 3 üléses változatban.

A modellhez számos vezetéstámogató és kényelmi felszerelés rendelhető.

 

ÚJ JUMPY & Ë-JUMPY

A külsőleg és belsőleg is megújult Citroën Jumpy 120, 145 és 180 LE BlueHDi és 100% elektromos erőforrásokkal is rendelhető. Az 50 kWh-s akkumulátor 230 km hatótávolságot biztosít, ami tökéletesen alkalmas például a városközpontokba történő napi áruszállításra. A 75 kWh-s akkumulátorral felszerelt ë-Jumpy hatótávolsága mostantól a 350 km-t is elérheti (ez 20 km-rel több, mint az előző változat esetében), ami rendkívül sokoldalú használatot tesz lehetővé.
Az új Citroën Jumpy kétféle hosszméretben - M (4,98 m) és L (5,33 m) – kapható, hasznos térfogata akár a 6,6 m3-t is elérheti. 

Természetesen számos vezetéstámogató, kényelmi és biztonsági felszereltséget kínál a modellhez a Citroën.

 

 

ÚJ JUMPER & Ë-JUMPER

Akár 2 tonnás hasznos terhelhetőségével az új Jumper a Citroën-haszonjárműcsalád legizmosabb tagja, ugyanakkor sosem látott, személyautókhoz méltó felszerelésekkel is büszkélkedhet, melyek optimális körülményeket biztosítanak a mindennapos munkavégzéshez.

A Citroën Jumper zárt furgon, alváz-kabin és -duplakabin, illetve plató-kabin és duplakabin változatokban érhető el. 4-féle hosszúság, 3-féle tengelytávés 3-féle magasság választható. 

Az új 2,2 literes dízelmotor például 120, 140 és 180 lóerős változatban is rendelkezésre áll, és alapból egy új 6 fokozatú kézi sebességváltó kapcsolódik hozzá. A BlueHDi 140 és 180 motorhoz most először 8 fokozatú automata váltó is kérhető.

Az előző, 90 kW/122 LE-s villanymotort felváltó elektromos motor 200 kW/270 LE teljesítményre képes, a leadott maximális nyomaték pedig 260 Nm-ről 400 Nm-re nőtt. A korábbi 37 vagy 70 kWh-s akkumulátor helyett mostantól csak egyféle – 110 kWh kapacitású – akkumulátor lesz elérhető, mely akár 420 km WLTP szerinti hatótávolságot is képes biztosítani.

 

FELÉPÍTMÉNYEK

A Citroën kishaszonjárművek széles modellpalettáját utólagos felépítmények egészítik ki, így szélesebb körben tudják kielégíteni a különféle szakmai igényeket.

A felépítmények minőségét nagy múltú, hazai felépítménygyártó partnerek garantálják.

SZERVIZSZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉSEK

Teljes nyugalomban autózni? Kössön Citroën szervizszerződést.

A jogszabályban előírtnál hosszabb jótállási idő garantálásával és a szervizszolgáltatási szerződések kínálatával a Citroën biztosíthatja, hogy autója megbízható és biztonságos maradjon úgy, hogy a jármű továbbra is a legjobb teljesítményt nyújtja.

Az Ön számára adott a lehetőség, hogy költségvetését kézben tartsa, és gondoskodjon arról, hogy ne érjenek meglepetések. Bízza járművét a  Citroën hálózat szakermbereire, akiknek szakértelme hosszú évekre garantálja a jármű tökéletes működését, a legjobb körülmények között.

Élvezze a Citroën tulajdonosok számára nyújtott előnyöket, és kössön szervizszolgáltatási szerződést az autó használati szokásaihoz, és az Ön személyes igényeihez igazítva.