Megtekintés
Citroën Jumpy és ë-Jumpy

CITROËN JUMPY ÉS ELEKTROMOS Ë-JUMPY

Elektromos vagy dízel

Fedezze fel az elektromos Citroën ë-Jumpyt és a Citroën Jumpyt! Kényelem, hasznos térfogat és rakodókapacitás tekintetében azonos színvonalra számíthat.

*Minden 2021.07.20. után készletlistáról történő vagy gyártásból megrendelt, minden belföldi székhelyű jogi személy részére új autóként értékesített Citroën Berlingo, Jumpy, vagy Jumper tehergépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett CarGarantie Promóciós Economy garanciát adunk ajándékba. A CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl, az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 2+2 évig vagy 200 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó), további feltételek teljesülése esetén érvényes, CG Car-Garantie Versicherungs-Aktiengesellschaft által nyújtott kiterjesztett szerződéses jótállás és a szerződéses gyári jótálláshoz képest a CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződésben megjelölt korlátozott szolgáltatásokat tartalmazza. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre és flotta 2 (E2) kategóriára nem vonatkozik. A gyári szerződéses jótállás keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben és a Szerviz- és Garanciafüzetben foglalt feltételek és körülmények, míg a CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződés keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha a CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekről érdeklődjön márkakereskedőjénél.

 

A VÁLLALKOZÁSOK KEDVELT HASZONGÉPJÁRMŰVE

Elektromos Citroën ë-Jumpy

A Citroën ë-Jumpy a céges ügyfelek ideális partnere, hiszen a városi, illetve elővárosi közlekedésre vonatkozó igényeiknek maradéktalanul megfelel. Jellemzői: 

 • Akár 330 km hatótáv
 • Gyors töltés: 30 perc alatt 80%-os töltésszint
 • Műszaki jellemzőkben és felszereltségben nem ismer kompromisszumot
 • Ë-komfort fokozatú vezetés
 • A mindennapi életet megkönnyítő ë-szolgáltatások

Citroën Jumpy

A Citroën Jumpy felépítését úgy optimalizálták, hogy még kényelmesebb, praktikusabb és biztonságosabb legyen. A furgon a legkorszerűbb vezetéstámogató technológiákkal és motorkínálattal rendelkezik, ami a „hétköznapi hősök” ideális partnerévé avatja. A 2 hosszméretben kapható jármű a következőket nyújtja:

 • Akár 1400 kg hasznos teher,
 • Akár 6,6 m3 hasznos térfogat,
 • Akár 4 m hasznos hosszúság,
 • 1,25 m kerékjáratok közötti hasznos szélesség.

KÉT TESTRE SZABOTT VÁLTOZAT

Minden szakmához külön Jumpy

A vállalkozók ideális partnereként a Citroën Jumpy két, minden szakma kívánalmainak megfelelő változatot kínál: az M és XL méretben rendelhető „Driver” változatot a hosszú utakra tervezték, az XS méretű (4,60 m) „CityVan” pedig elsősorban városi használatra ideális.

MÉG NAGYOBB VARIÁLHATÓSÁG

Moduwork kabin 

A mindennapi életet megkönnyítendő a Citroën Jumpy számos hasznos funkciót kínál. A Moduwork kabin szélső ülésének felhajtásával például hosszú tárgyak szállítására alkalmas hely alakítható ki. 

 

MINDEN SZEMPONTBÓL KÉNYELMES

Kényelmes vezetés és munkavégzés

A Citroën Jumpy első ülései ergonomikus kialakításúak: a kényelmes, magas vezetési pozíciónak köszönhetően a vezető tökéletesen belátja az utat. A kiváló csillapítást biztosító futóműveknek köszönhetően az autót példátlan menetkényelem jellemzi. A lábmozdulattal nyitható oldalsó tolóajtók rendkívül praktikusnak bizonyulnak a hétköznapokban. A vezetőfülke pedig többek között egy írótáblát és egy max. 11” táblagép elhelyezésére alkalmas tablettartót tartalmaz.

NYUGODT VEZETÉS

A Citroën Jumpy vezetéstámogató technológiák gazdag választékával gondoskodik a biztonságos napi vezetésről.

KAPCSOLÓDÁSI SZOLGÁLTATÁSOK

A Citroën Jumpyn kínált számtalan praktikus kapcsolódási szolgáltatás még élvezetesebbé teszi az utazást.

ELEKTROMOS CITROËN Ë-JUMPY KOMBI

Akár 9 személyes kialakítás

A csak elektromos változatban elérhető Citroën Jumpy Kombi ideális megoldás a professzionális személyszállítók számára. A jármű M és L méretben kapható.
 • Blanc Banquise
 • Gris Acier
 • Noir Perla Nera
 • Gris Platinum
Elölnézet
Hátulnézet

HATÉKONY MOTOROK

100 kw-os villanymotor

Az elektromos Citroën ë-Jumpy jellemzői:

- Rendkívül gördülékeny, egyszerre dinamikus és nyugodt vezetés

- 100 kW-os (136 LE) motor és 260 Nm azonnal rendelkezésre álló nyomaték

- Csendes motor

- Nulla sebességváltás

- Két választható akkumulátorteljesítmény: 50 kWh vagy 75 kWh

Ötféle dízelmotor

A Citroën Jumpy 100–180 lóerős BlueHDi motorokat kínál. 

A 6 fokozatú manuális váltóhoz 100, 120 vagy 145 lóerős*, Stop & Start rendszerrel rendelkező motor társítható.

A 140, illetve 180 lóerős, Stop & Start rendszerű motorokhoz 8 fokozatú automata (EAT8) váltó is elérhető.

 

*a 145  lóerős változatok 2023.májusi gyártástól átmenetileg Stop&Start rendszer nélkül kerülnek legyártásra. 

 

TARTOZÉKOK

Tökéletesítse furgonját!

A megfelelő tartozékokkal még praktikusabbá teheti a furgonját. A csomagtéri táskával nem kell attól tartania, hogy felborul a szerszámtáskája és kiömlenek a szerszámai, de tablet- vagy okostelefon-tartóval is felszerelheti az autóját. Vonóhorgok és tetőcsomagtartó rudak is rendelkezésre állnak. 
Az új gépjárművek megrendelése kapcsán szükséges figyelembe venni, hogy egyes opciók, tulajdonságok vagy felszereltségek az adott megrendelés leadásának, illetve a gépjármű gyártásának időpontjában a gépkocsi felszereltségi szintjének, a megrendelt opcióknak vagy egyéb tulajdonságoknak, továbbá a gyártási, illetve alapanyag kapacitás mértékének vagy más tényezőknek a függvényében rendelhetőek, gyárthatóak, valamint, érhetők el széria-, illetve extrafelszereltségként. A gyártó bármikor indokolási és kártérítési kötelezettség, illetve előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja a műszaki adatokat, felszereltséget, az opciókat, és a színeket, valamint a bemutatott felszereléseket és tartozékokat. Kérjük, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a márkakereskedésben .