Megtekintés
Széchenyi Lízing MAX finanszírozás

A Magyar Kormány által meghirdetett Gazdaság-Újraindítási Akcióterv keretében a Széchenyi Kártya Újraindítási Program bevezetéséről szóló 1368/2021. (VI.10.) Korm. határozat alapján bevezetésre került a Széchenyi Lízing MAX konstrukció, amely a KAVOSZ Zrt. által működtetett Széchenyi Kártya Program részét képezi, de azon belül elkülönült szabályok szerint működik.

 

Hol érhető el a Széchenyi Lízing MAX finanszírozási konstrukció?


Bármelyik Citroën márkakereskedéseben elérhető a Széchenyi Lízing MAX finanszírozás

 

SZÉCHENYI LÍZING MAX FINANSZÍROZÁSI FELTÉTELEI CITROËN FINANSZÍROZÁSSAL

 

Finanszírozható ügyfelek köre:

 

Finanszírozható eszközök köre: új és használt kishaszongépjárművek (Használt gépjárművek csak az eszköz 8 éves kora alatt)

 

Finanszírozási módok: nyíltvégű és zártvégű pénzügyi lízing

 

Időtartam: 2022.12.09-ig vagy visszavonásig

 

Önerő:  zártvégű pénzügyi lízing esetén a minimális önerő mértéke: 29,13% (kivétel azon vállalkozások, akik nem jogosultak ÁFA visszaigénylésre, esetükben 20%)

 

Futamidő: 36 - 84 hónap

 

Minimum finanszírozott összeg: 1 000 000 Ft

 

Ügyfél által fizetendő kamat és kezelési költség:

 

  • fizetendő nettó ügyleti kamat a teljes futamidőre fix 3,5%/év
  • fizetendő nettó kezelési költség 2%/év (havonta fizetendő a normál lízingdíjak esedékességével egyidejűleg)

 

Szerződéskötési díj a finanszírozott összeg 2,5%-a, de legfeljebb 2 500 000 Ft.

 

Biztosítás

Casco biztosítás megkötése kötelező, ahol a Merkantil Bank biztosított vagy társbiztosított vagy tulajdonosi pozíciója megjelölésre kerül

 

 

AZ IGÉNYLÉS FONTOSABB LÉPÉSEI

 

Válassza ki lízingelni kívánt eszközét Citroën márkakereskedőjénél és kérje a Citroën Finanszírozás Széchenyi Lízing MAX ajánlatát.

 

  • A támogatás igénylés elindítását a Vállalkozás kezdeményezheti személyesen a KAVOSZ Zrt. regisztráló irodáiban    ( meghatalmazással a kereskedés is eljárhat az ügyfél nevében) vagy online úton. Online regisztráció esetén is kötelező a személyes azonosítás.
  • A KAVOSZ a rendelkezésre álló dokumentumok  és információk alapján ellenőrzi, hogy a konstrukcióban történő részvételt kizáró körülmények nem állnak-e fenn a Vállalkozással szemben. Igényléshez kapcsolódó további részletek elérhetőek a KAVOSZ weboldalán .
  • a KAVOSZ a jóváhagyásról online értesíti a Merkantil Bankot.
  • Merkantil Bank értesítést küld a kereskedésnek vagy az ügyfélnek, hogy a lízingszerződés megköthető.

 

A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, részletekről érdeklődjön a Citroën márkakereskedőknél, akik a Merkantil Bank Zrt. finanszírozást nyújtó közvetítőjeként járnak el.

A Merkantil Széchényi Lízing MAX  finanszírozás zárt- és nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukcióban érhető el KKV-nak minősülő társas vállalkozások, egyéni vállalkozók, őstermelők, ÖCSG-k, szövetkezetek és egyéb gazdasági tevékenységet folytató jogalanyok számára, ügyleti kamat és kezelési költség támogatással, amely a Széchenyi Kártya Program keretében a KAVOSZ Zrt. irodáiban és partnerirodáiban igényelhető. A Lízingbevevőnek egyszeri szerződéskötési díjat kell fizetnie, amelynek mértéke a finanszírozott összeg 2,5%-a, de legfeljebb 2,5 millió forint. A Lízingbevevő által fizetendő éves ügyleti kamat mértéke fix 3,5%, az éves kezelési költség nagysága évi fix 2%. A finanszírozás minimum 36, maximum 84 hónapos futamidővel érhető el. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval a lízingtárgyra teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás (társ)biztosítottja a Merkantil Bank Zrt. mint lízingbeadó és tulajdonos. A Merkantil Széchényi Lízing MAX finanszírozás további feltételeiről a KAVOSZ Zrt. Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzatából, a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű és Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén, illetve a KAVOSZ Zrt. honlapján és irodáiban. A Citroën márkakereskedései, mint közvetítők a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében járnak el. A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal Citroën márkakereskedőjéhez!