Megtekintés
MyCitroën mobilalkalmazás

MYCITROËN  ALKALMAZÁS

A My Citroën segítségével kapcsolatban maradhat autójával és hozzáfér annak dokumentációjához. Ezzel az alkalmazással követheti autója személyre szabott karbantartási tervét, és hozzáfér a Citroën szolgáltatásaihoz. Fedezze fel, mit nyújt Önnek a My Citroën!

NÉZZE MEG A MY CITROËN OKTATÓFILMJÉT!

AZ AUTÓJA ÉS ÖN A MINDENNAPOKBAN

Megtalálja, hol parkolt

A My Citroën applikáció "Helymeghatározás" funkciójával könnyedén megtalálja, pontosan hol parkolt az autójával.

Követheti vezetési statisztikáit

A "Vezetés" funkcióval rögzíteni tudja útjai statisztikáit, és optimalizálhatja vezetési stílusát, fogyasztását.

Hozzáfér a kezelési könyvhöz

A My Citroën applikációnak köszönhetően az « Autó » fülön gyorsan eléri az autójához kapcsolódó dokumentációt, és tanácsokat is talál. Különösen hasznos ez akkor, amikor a műszerfalon kigyullad egy lámpa.

AUTÓM KARBANTARTÁSA

Megnézem az autóm szervizkönyvét

A My Citroën applikációban, amennyiben rögzíti autóját, egy kattintással megtalálja a hozzá tartozó esedékes karbantartási/kötelező szerviz időpontokat: garancia, kilométeróra-állás, karbantartási időpont felajánlása... 

Időpontot foglalok Citroën márkaszervizbe

A My Citroën segítségével könnyedén időpontot foglalhat kedvenc Citroën márkaszervizébe vagy árajánlatot kérhet egy beavatkozásra.

Segítséget kérek

Meghibásodás, baleset? A  My Citroën applikációban a « Kapcsolat & Segítség » fülön gyorsan kapcsolatba léphet a Citroën Assistance szolgáltatással a nap 24 órájában a hét 7 napján vagy reklamáció esetén munkaidőben a helyi márkaképviselettel is.

HIBRID VAGY ELEKTROMOS AZ AUTÓJA?

A my citroënnel távolról is ellenőrizheti az autóját

A My Citroën alkalmazással ellenőrizheti autója hatótávját, az akkumulátor töltöttségét, vagy előre beállíthatja az utastér hőmérsékletét*.

 

*Citroën ë-Berlingo Electric és ë-Spacetourer Electric modelleknél bizonyos funkciók csak abban az esetben érhetőek el, ha a jármű rendelkezik a feláras opcióként rendelhető SOS+Assistance rendszerrel és Citroën Connect multimédia egységgel. Kérje márkakereskedője segítségét!

FEDEZZE FEL AZ Ë-REMOTE, TÁVOLI VEZÉRLÉS HASZNÁLATÁT!