Megtekintés

Citroën oli [all-ë]

Állítsuk az elektromos autózást a megfelelő irányba!

Elektromos autókat jó tervezni. De nekünk ez nem elég.

Citroën oli [all-ë] koncepcióautónk rendkívül könnyű, így a lehető legkevesebb áramot fogyasztja és 400 km-es hatótávot biztosít. Újrahasznosított és újrahasznosítható alkatrészekkel tervezték, hogy meghosszabbítsák élettartamát. Szóval, együtt haladunk előre?

KISEBB SÚLY = KISEBB ENERGIAFELHASZNÁLÁS

A Citroën Oli-t [all-ë] úgy terveztük, hogy a lehető legkönnyebb legyen.
Újrahasznosított, méhsejt-szerkezetű hullámpapír panelekből készült erős és lapos motorháztető, tető és pick-up plató (amelyekre akár rá is állhatunk).
Az ülések rendkívül egyszerű felépítésűek, és 80%-kal kevesebb alkatrészt tartalmaznak, mint egy hagyományos ülés.
Szándékosan letisztult és funkcionális műszerfal.

TÁVOLÍTSUNK EL MINDENT, AMI FELESLEGES

A Citroën oli [all-ë] csak a legfontosabb felszereléseket tartalmazza, mindezt úgy, hogy a kényelem nem szenved csorbát!
Szerényebb klímaberendezés az energiafogyasztás csökkentése érdekében: a függőleges szélvédő és a döntött oldalablakok természetesen taszítják a napsugarakat, így optimalizálják a hőmérsékletet a fedélzeten.
A műszerfal mindkét oldalára egy-egy henger alakú Bluetooth hangszóró csatlakoztatható, melyek kiváló hangzást biztosítanak. 

ELJÖVENDŐ SZÉP NAPOK

Az okosan kitalált oli [all-ë] egy koncepcionális, többfunkciós családi jármű, amelynek középpontjában a fenntarthatóság áll.

 A koncepcióautó jól példázza, hogyan lehet a kategórián belül a legjobb életciklus-értékelésre (LCA) szert tenni, a könnyű és újrahasznosított anyagok visszafogott, optimális felhasználására építő koncepciótól a fenntartható gyártási folyamatokig, illetve a hosszabb élettartamot biztosító tartósságtól az életciklus végi felelős újrahasznosíthatóságig.

A Citroën oli [all-ë] küldetése, hogy inspirálja a megfizethető, fenntartható és örömteli családi mobilitás jövőjét

Ez a koncepcióautó sokkal több, mint egy autó, - egy sokoldalú, vidám társ a mindennapokban mind a vezetőnek, mind utasainak.

ELÉRHETŐ VIDÁM       BÁTOR

Merész lépés a Citroën jövője felé

Az oli annak a küldetésnek a jelképe, melynek keretében a Citroën a lehető legkisebb környezeti terhelés mellett mindenki számára elérhetővé igyekszik tenni az egyszerű és tisztán elektromos közlekedést, hogy ezzel is javítsa az emberek életminőségét.

Az AMI máshogy működik

Az újító szellemű AMI jól példázza, mennyire merészen gondolkodik a Citroën, ha arról van szó, hogy vállalásához híven mindenki számára elérhetővé tegye a tisztán elektromos közlekedést. Ez adta az ösztönzést az oli [all-ë] névre keresztelt, meghökkentő és innovatív „kerekeken guruló labor” koncepciójához is, amely a nehezebb, komplexebb és drágább elektromos autók képviselte trenddel szemben még radikálisabb megoldást képvisel a családi mobilitás terén.  

Citizen : városi + zen mobilitás

A Citroën oli [all-ë] egyik kulcseleme, hogy azt a jó közérzetet, amit a Citroën gépjárművükben ülve eddig is megtapasztalhattak az ügyfelek, most mindenre kiterjesszük, ami a gépjárművel és a tulajdonosi tapasztalatokkal kapcsolatos. 

A Citroën ezért „CITIZEN by Citroën” néven az oli által ihletett, mindenre kiterjedő új szolgáltatási programot indít hamarosan. A cél annak a „zen” állapotnak a fokozott biztosítása, amelyet az elektromos Citroën modellel rendelkező ügyfelek akkor tapasztalnak, amikor az életük, illetve a családjuk részévé válik az érintett autó.