Megtekintés
Citroën Lifestyle Boutique

CITROËN LIFESTYLE BOUTIQUE

A Citroën LifeStyle Boutique-on keresztül elérhetővé válnak a márka által tervezett termékek, melyek elhozzák a Citroën alapértékeit mindennapjaiba: kreativitás, technológia, optimizmus.

MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍT

Ruházat, technológia, irodai kiegészítők, játékok vagy akár konyhai eszközök, a Citroën Lifestyle Boutique eredeti, különleges dizájnú termékek széles választékát kínálja az emblematikus chevronokkal, minden generáció számára. Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt tetszeni fog!

 

 

Tájékoztatjuk, hogy a Lenti linkre kattintva átlép a „Citroën Lifestyle Boutique” webáruházba. A „Citroën Lifestyle Boutique” webáruház üzemeltetője az Automobiles CITROËN, ( 7 rue Henri Sainte-Claire Deville, 92500 Rueil-Malmaison). A C Automobil Import Kft. a „Citroën Lifestyle Boutique” webáruházban történő vásárlással kapcsolatban semminemű felelősséggel nem tartozik, arra a „Citroën Lifestyle Boutique” webáruház felhasználási feltételei alkalmazandók. A csatlakozás lehetősége kizárólag az Ön kényelmét szolgálja. Felhívjuk a figyelmét, hogy amikor ezen kapcsolódási lehetőséget igénybe veszi, a C Automobil Import Kft. által üzemeltetett weboldalt el fogja hagyni. A C Automobil Import Kft.-nek ezen további kapcsolódó internetes oldalakat teljességükben áttekinteni nem áll módjában, azokat ellenőrizni nem tudja, így az oldalakért vagy azok tartalmáért felelősséget nem vállal. A fentiekből következően a C Automobil Import Kft. az ilyen oldalakat, illetve a rajtuk fellelhető információt, szoftvert, terméket vagy más anyagot nem hagyta jóvá, azokért, vagy a felhasználásuk következményeiért nem vállal felelősséget. A „itroën Lifestyle Boutique” webáruház oldalára való belépés az Ön kizárólagos felelősségére történik.

SEETROËN SZEMÜVEG: BÚCSÚT INTHET AZ UTAZÁSI ROSSZULLÉTNEK

Hamarosan itt a várva várt utazás, mikor nyakunkba vesszük a világot. Ám a hosszú utakat megkeserítheti az utazási rosszullét, különösen most, hogy az okostelefonok és a tabletek jóvoltából még több lehetőségünk van a menet közbeni olvasásra. Európa-szerte több mint 30 millió ember szenved rendszeresen ettől a gyerekeket és felnőtteket egyaránt megviselő tünetegyüttestől.

A kényelmet mindennél többre tartó Citroën a probléma orvoslására most kifejlesztette a SEETROËN-t, az első olyan szemüveget, amelyik véget vet az utazás alatti rosszullétnek.

A szemüveg az azonos nevű dél-franciaországi start-up cég által kifejlesztett Boarding RingTM technológiával készült. A szabadalmaztatott és bevizsgált gyógyászati segédeszköz 95%-os hatásfokkal rendelkezik.

A szemüveg a szem körüli műanyag karikákban jobbra-balra, ill. előre-hátra (homlok- és nyílirányban) mozgó folyadék segítségével helyreállítja a szem előtt a látóhorizontot, és ezzel feloldja az érzékszervi ingerek közötti ellentmondást, ami a rosszullét forrása.
A Citroën a tervezéssel az 5.5 párizsi dizájnstúdiót bízta meg, amelyik a márkára jellemző üdeség, egyszerűség és ergonómia stílusjegyeit alkalmazta. Az eredmény egy puha tapintású, fehér műanyagból készült, high-tech kinézetű szemüveg lett.

A szemüveget felnőttek és 10 év fölötti gyerekek használhatják (ekkorra fejeződik be a belső fül fejlődése). A szemüvegben nincs üveg, így bármelyik családtag vagy utastárs – akár normál szemüveggel együtt is – viselheti.