Megtekintés
   
GÉPJÁRMŰDIAGNOSZTIKA VIDEÓFILMEN

Bizonyára Önnel is előfordult már, hogy a szervizelésre átadott autón a karbantartást – javítást végző szakember olyan berendezésen, alkatrészen is felfedezett kopást, meghibásodást, elhasználódást vagy elváltozást, amelyre Ön nem számíthatott, és a gépjármű munkafelvételekor sem látszott.

 

Citroën szerelője az éves karbantartás alkalmával az Ön gépjárművét teljesen átvizsgálja, a márka minőségi előírásai által meghatározott pontokon ellenőrzést végez, és emelőn vagy szerelőaknában is átnézi autóját. Így kiderülhetnek a meghibásodások, amelyek hamarosan panaszt okozhattak volna. Ha nem éves karbantartásra hozza gépjárművét, akkor is kiderülhet a javítás és szétszerelés során, hogy valamely más alkatrész már elhasználódott. Ilyen például, amikor a szerelő a szezonális kerékcsere alkalmával felfedezi, hogy a fékbetétek el vannak kopva.  

 

De miért is jó nekem ez a szolgáltatás? – teheti fel a kérdést. 

 

• A szolgáltatás ingyenes, minden Citroën márkaszervizben szervizeltetett járműhöz térítésmentesen igénybe vehető!

• A videó segítségével saját szemével győződhet meg az alkatrész hibájáról.

• A videón keresztül úgy érezheti, hogy Ön is ott van a műhelyben, és felfedezi gépjárművét.

• A szerelő el is magyarázza Önnek a problémát, és javasol egy megfelelő műszaki megoldást.

• Ön a videót egy árajánlattal együtt kapja meg e-mailen vagy sms-en küldött linken keresztül. 

• Az árajánlatot alkalmazáson belül el is fogadhatja, így gépjárművét jó esetben az eredetileg megbeszélt időpontban visszakaphatja. Nem kell egy újabb szervizidőpontot kérnie, egyeztetnie, és nem kell ismételten nélkülöznie autóját egy újabb szervizbeavatkozás miatt.

• Bizonyos beavatkozásokat egy megbontással elvégezhetnek, így például, ha a szivárgó lengéscsillapító cseréje közben kiderül, hogy a toronycsapágy is hibás,  akkor összegészében kevesebb munkaóra ráfordítással, és ezáltal alacsonyabb munkadíj költséggel meg lehet oldani a problémát!

 

 

HOGY MŰKÖDIK?

Az Ön Citroën szerelője a javítás vagy átvizsgálás során felfedezett problémás területről videófilmet készít, amelyhez szóbeli magyarázatot is rögzít. A videófilm alapján a szerviztanácsadó árajánlatot állít össze, és a felvett filmmel együtt megküldi Önnek jóváhagyásra.

A film és az árajánlat megtekintése után Ön szabadon dönthet arról, hogy a plusz beavatkozást megrendeli-e vagy sem, illetve lehetősége van kiegészítő információkat is kérni.

 

CITROËN VIDEOCHECK

• Világos, átlátható árajánlat. 

 

• Tervezhető kiadások. 

 

• Pontos kép a felmerült javítási és karbantartási munkákról. 

 

• A CITROËN szervizekben végzett valamennyi művelet esetén igénybe veheti a VIDEOCHECK szolgáltatást!

 

 

 

 

 *A VIDEOCHECK a hivatalos magyarországi Citroën márkaszerviz-hálózatban igénybe vehető szolgáltatás, amely egy karbantartási vagy javítási munkára váró gépjármű állapotfelmérése során felmerülő további elvégzendő beavatkozásokról ad részletes tájékoztatást. Az ügyfél e-mailben vagy SMS-ben egy - elektronikus linken elérhető - videófelvételt és egy árajánlatot kap a javasolt munkákra vonatkozóan, amelyekhez hozzájárulását kérik. Az állapotfelmérés a rejtett hibákra nem tér ki, és semmi esetre sem helyettesíti a kötelező Műszaki Vizsgát és a kötelező gyári karbantartást.

 

 

EZ IS ÉRDEKELHETI
Citroën szervizajánlatok
Ismerje meg legújabb  szerviz ajánlatainkat. 
Tovább a részletekhez
Irány a zen állapot
A Citizennel a ZEN állapot a jármű megvásárlását követően is Önnel marad. 
Tovább a részletekhez
Citroën Casco+

A Citroën Casco+ teljes körű casco biztosítás, amely az Allianz Autóm MAX csomagjára épül, kiterjed:

• a gépjármű minden alkatrészére és tartozékára,

• elektromos autók esetén a hajtó akkumulátorokra, fali töltőre, töltőkábelekre is.

 
Tovább a részletekhez