Megtekintés
Haszongépjármű finanszírozás

KEDVEZŐ FINANSZÍROZÁS HASZONGÉPJÁRMŰVEKRE

VÁLASSZA CÉGÉNEK A CITROËN BERLINGOT,  JUMPYT VAGY JUMPERT,  A KEDVEZŐ KAMATOZÁSÚ KISHASZON FINANSZÍROZÁSSAL
A CITROËN kishaszongépjármű finanszírozási akció egy forint alapú, zárt- vagy nyíltvégű pénzügyi lízingfinanszírozást kínál, melynek révén akár évi 9,55%-os fix ügyleti kamatozású finanszírozással viheti el a cégének megfelelő CITROËN modellt.

- Rendkívül kedvező költségek mellett racionális döntés vállalkozása számára

 

- Kedvező, akár 9,55%-os fix ügyleti kamatozású

 

- Forintalapú finanszírozás

 

- Gyors és egyszerű ügymenet

 

 

FINANSZÍROZÁSI FELTÉTELEK

 

- Belföldi székhelyű KKV-k számára

 

- Önerő: minimum a bruttó vételár 20%-a

 

- Futamidő: 12-96  hónap 

 

- Finanszírozási mód: zárt- vagy nyíltvégű pénzügyi lízing 

 

- Devizanem: magyar forint

 

- Kamatozás: FIX kamatozású vagy VÁLTOZÓ kamatozás

 

- Induló ügyleti kamat: fix kamatozás esetén 9,55%

 

- Havi egyenletes fizetési ütemezés vagy maradványértékes

 

- Finanszírozott összeg: minimum 1 000 000 Ft

 

- Teljes körű casco biztosítás megkötése és teljes futamidő alatti fenntartása szükséges, melynek biztosítottja, illetve társbiztosítottja a Finanszírozó*.

 

 

A tájékoztatás nem teljes körű, további részleteket az Merkantil Bank hivatalos honlapján találhat. Az ajánlat visszavonásig érvényes.

 

 

 

1 Jelen finanszírozási ajánlat 2024.01.02-től visszavonásig, új Citroën Berlingo, Jumpy vagy Jumper modellek készletről történő vagy gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésére érvényes. A feltüntetett ajánlat más kedvezménnyel és akcióval nem összevonható. A kép illusztráció. A finanszírozás kizárólag belföldi vállalkozások számára elérhető forint alapú, változó vagy fix kamatozású, zárt- vagy nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukcióban, amelyhez kötelező teljes körű casco biztosítást kötni bármely belföldi székhelyű biztosítóval, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt. lízingbeadó. A konstrukcióban a minimális finanszírozott összeg 1 millió forint. Változó kamatozás esetén a Lízingbevevőt a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről, a kamatkülönbözet fizetési kötelezettség és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű és Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetőek a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. Fix kamatozás esetén a futamidő során a havi törlesztőrészletek mértéke nem változik A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, részletekről érdeklődjön a Citroën márkakereskedőknél, akik a Merkantil Bank Zrt. finanszírozást nyújtó közvetítőjeként jár el.
SZÁMOLJA KI A CITROËNNEL, HOGY MELYIK AZ ÖN SZÁMÁRA IDEÁLIS MEGHAJTÁS!
Már egy ideje érzi, hogy váltania kellene, de nincs elég információja ahhoz, hogy lépjen? Szeretne fenntarthatóbb módon közlekedni, viszont nem tudja, milyen meghajtás felelne meg az igényeinek? Tudni akarja, mikor térül meg anyagilag, amit a jövőbe fektet? A Citroën segít a döntésben! 
Tovább a zöldváltóhoz
CITROËN HITELKALKULÁTOR
Hitelkalkulátorunk segítségével könnyedén megtalálhatja a magánszemélyként önnek legideálisabb, vagy vállalkozásának legelőnyösebb finanszírozási ajánlatot.  
Számoljon velünk!
2+2 ÉV GARANCIA CITROËN HASZONGÉPJÁRMŰVEKRE

A CarGarantie új  Citroën Berlingo, Jumpy és Jumper modellekre vonatkozó kiterjesztett garanciájával a gyártói garancia lejártát követően is megkíméljük a nem várt javítási költségektől. Ismerje meg a többféle futáskorláttal és terjedelemmel rendelkező garanciáinkat.

 

 
Tovább a részletekhez