Megtekintés

CITROËN BUSINESS CENTER

A Citroën a vállalati ügyfelek számára építette ki hálózati szolgáltatását, a Business Centert. 

A Citroën Business Centerek valamennyi szakmai ügyfélnek a közelben elérhető, személyre szabott megoldásokat kínálnak.

Business Centereink és kizárólag vállalati ügyfelekkel foglalkozó, speciálisan képzett értékesítőink az Ön üzleti igényeihez igazított termékek és szolgáltatások gazdag választékával várják

Minden vállalati ügyfelünk élvezheti a külön erre a célra kiképzett értékesítők, a szakmai ügyfelek igényeihez igazított nyitvatartási idő, valamint a speciális hívószám előnyeit. Kötelezettséget vállalunk, hogy szervizünkben a megadott határidőn belül fogadjuk a járművét, és minden esetben csereautót biztosítunk Önnek.

BUSINESS CENTEREINK

Szolgáltatások, elérhetőség

A Business Centerekben a következők állnak a rendelkezésére:

 

 • kizárólag vállalati ügyfelekkel foglalkozó, speciálisan képzett értékesítők,

 

 • a teljes haszongépjármű-kínálat kiállítása,

 

 • segítségnyújtás a gépjárművek kiválasztásához,

 

 • a legmegfelelőbb beszerzési mód meghatározása,

 

 • a legjobb flottakezelő eszközök rendelkezésre bocsátása,

 

 • flottája TCO-jának optimalizálása (Total Cost of Ownership - teljes életútköltség),

 

 • az ügyfelek igényeihez igazított nyitvatartási idő,

 

 • gépjárműve üzem- vagy mozgásképtelensége esetén csereautó vagy kedvezményes tarifával igénybe vehető bérautó biztosítása,

 

 • a teljes Citroën haszongépjármű-kínálatra kiterjedő szervizszolgáltatások (minimális belmagasság: 3,5 m, emelőpad teherbírása: 3,5 tonna).

 

Jelenleg az alábbi márkakereskedéseinkben működik Business Center (a kereskedés nevére kattintva eljuthat a honlapjukra):

 

MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK

Az ön autója, az ön irodája

Kisiparosok, kereskedők, szabadfoglalkozásúak, kis- és középvállalkozók...  Minden szakmának megvannak a sajátos mobilitási igényei. A Citroën Business Centerekben a legváltozatosabb igényeket kielégítő, céges használatra szánt járművek széles választéka várja.

 


SPECIÁLIS IGÉNYEK
A CITROËN vállalati ügyfeleknek szánt kínálatával – személygépjárművek, haszongépjárművek, átalakított vagy speciális rendeltetésű járművek – széles választék áll rendelkezésére, hogy megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő autót. 
SZEMÉLYRE SZABOTT SZOLGÁLTATÁSOK
Az ügyfelek igényeihez igazított szolgáltatáskínálatával a CITROËN SERVICE mindent megtesz azért, hogy hosszú távon is nagy teljesítményű, megbízható és biztonságos járműve legyen. Kötelezettséget vállalunk, hogy szervizünkben a megadott határidőn belül fogadjuk a járművét, és minden esetben csereautót biztosítunk Önnek. 
SZEMÉLYRE SZABOTT FINANSZÍROZÁSI KONSTRUKCIÓK
A hagyományos finanszírozási formákon (hitel, lízing) felül a Citroën olyan teljes körű, személyre szóló megoldásokat is kínál, melyek a finanszírozást és egyéb testre szabott szolgáltatásokat (karbantartás, gépjármű-biztosítás, üzemanyagkártya) is magukban foglalnak.