Megtekintés

A felhasználóbarát mobilitásért

Mikor a Citroën mellett dönt, akkor Ön a kényelmet, a nyugalmat és az élvezetes autózást választja.
A CITIZEN szervizprogram megoldásokat és személyre szabott szolgáltatásokat biztosít Önnek, a tudatosabb vezetési stílus kialakításában.
Induljunk! Tegyünk meg minél több kilométert együtt, környezettudatosan.

TIPPEK A KÖRNYEZETTUDATOS VEZETÉSHEZ

Vezessen simán

Visszafogott vezetési stílussal megelőzheti a túlfogyasztást. Hagyjon magának időt a lassításra és a fékezésre, kerülje a hirtelen gyorsításokat. Gyorsforgalmi utakon is mérsékelt tempóban vezessen: a nagy sebesség gyorsan csökkenti a hatótávot.

Az utastér hőmérsékletének előzetes beállítása

Amíg tölti az autót, melegítse az utasteret is: ez nem befolyásolja az akkumulátor töltöttségét. Így menet közben a fűtés és a hűtés nem fogyasztja az akkumulátor energiáját.

A brake (b) üzemmód használata

Amikor csak lehet, használja a B (Brake) funkciót, így lassítás és fékezés során töltheti az akkumulátort.

Figyeljen a gumiabroncsokra

A gumiabroncsok megfelelő állapota és keménysége nemcsak biztonsági szempontból igen fontos, hanem azért is, mert így csökkenthetjük az energiafogyasztást.

MYCITROËN ALKALMAZÁS

Mindig kapcsolatban

A My Citroën alkalmazással, egyes elektromos modellek esetén* ellenőrizheti autója hatótávolságát, távolról ellenőrizheti az akkumulátor töltöttségi szintjét, és előre beállíthatja az utastér hőmérsékletét. A vezetés funkció segít az utazások optimális tervezésében azáltal, hogy számításba veszi a az Ön korában megtett útjainak statisztikai adatait.

*Citroën ë-Berlingo Electric és ë-Spacetourer Electric modelleknél bizonyos funkciók csak abban az esetben érhetőek el, ha a jármű rendelkezik a feláras opcióként rendelhető SOS+Assistance rendszerrel és Citroën Connect multimédia egységgel. Kérje márkakereskedője segítségét!

PLUG-IN HIBRID MODELLEK

Emlékeztető rendszerüzenet Citroën-je feltöltésének szükségességéről

A Citroën segít a megfelelő, felelősségteljesebb autózási szokások kialakításában.
Az EMLÉKEZTETŐ-ÜZENET támogatást nyújt abban, hogy Ön a lehető legjobbat hozza ki plug-in hibrid autójából, és így  lehetőség szerint a legkevésbé szennyező és legolcsóbb energiaforrást használja: az áramot.
A rendszer egy emlékeztető üzenetet jelenít meg az Ön számára a gépjármű központi kijelzőjén abban az esetben, ha Ön az öt napos autóhasználat alatt egyszer sem töltötte fel a járművet. Ugyanezt a figyelmeztető üzenetet teszi közzé a rendszer akkor is, ha tíz utat tett meg, és közben nem került sor töltésre.
Az üzenet egyszerű: töltse fel a járművet!

SUSTAINERA - KÖRNYEZETTUDATOS ALKATRÉSZEK 

Felelősen bolygónkért és saját erőforrásainkért

A Citroënnél a körkörös gazdaságból származó környezettudatos alkatrészek széles skáláját kínáljuk.

Ezeknek az alkatrészeknek az ára akár 30% kedvezőbb a gyári eredeti alkatrészek áránál, minőségük ugyanakkor megegyezik az eredeti gyári alkatrészek minőségével.

Bármilyen színű is most az autója, a környezettudatos alkatrészek választásával biztosan zöldebb lesz!

PLUGIN REWARD PROGRAM

Citroën vous récompense à chaque recharge

Plugin Reward Program récompense votre comportement citoyen. Plus vous rechargez votre véhicule en électrique, plus vous cumulez de points pour gagner des recharges publiques gratuites. Vous allez adorer qu’on vous redonne des bons points !

 

PAY HOW YOU DRIVE

Mieux je roule plus je gagne

Encourager les comportements citoyens sur la route est une priorité pour Citroën . Ainsi, nous vous proposons de souscrire à une assurance dont les primes sont réduites en fonction de votre conduite. En adoptant une conduite responsable, vous bénéficiez de remises calculées autour de trois indicateurs : accélération, freinage et vitesse. Avec nous, récompensé pour bonne conduite, n’est pas juste une expression!

ZÉRÓ PAPÍR FELHASZNÁLÁS

A Citroën elkötelezett a zéró papírfogyasztás mellett

A papíralapú dokumentációk teljes kivezetése ma már elvárt norma.
A Citroën elfogadta, és támogatja ezt a kezdeményezést, ezért az összes papíralapú dokumentumát elektronikussá formában teszi elérhetővé.
A jármű kezelési kézikönyve mostantól elérhető a MyCitroënben, a szervizkönyve pedig az elektronikus szervizfüzetben (Magyarországon hamarosan).

AKKUMULÁTOR ÚJRA FELHASZNÁLÁS

A Citroën az újrafelhasználási körfolyamatban feldolgozza az akkumulátorokat

ISMERJE MEG A CITROËN ELEKTROMOS ÉS HIBRID MODELLJEIT