Megtekintés

GÉPJÁRMŰVÉNEK KARBANTARTÁSA

Átvizsgálás, olajcsere, fékellenőrzés, akkumulátor-ellenőrzés, klíma-ellenőrzés... Gépjárművének karbantartása fontos Önnek, de kiadásait is kézben tartaná? A Citroën Service az alkatrész- és munkadíj-költségeket is tartalmazó fixdíjcsomagokat kínál Önnek. Éljen az átláthatóság előnyeivel!

MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ FIXDÍJCSOMAGOK

CITROËN GYÁRI-EREDETI FIXDÍJCSOMAGOK

Gyári eredeti alkatrészeket tartalmazó fixdíjcsomagjaink gépjárműve karbantartásához biztonságot és kényelmet nyújtanak.

  • A gyári eredeti alkatrészek ugyanazoknak a minőségi, megbízhatósági és élettartam-követelményeknek tesznek eleget, mint azok az alkatrészek, amelyekkel gépjárműve a gyártósorról legurult.
  • Bármilyen korú is legyen gépjárműve, élvezze a szolgáltatást, amelynek ára a munkadíjat és az alkatrészeket is magában foglalja.
CITROËN 3+ GAZDASÁGOS FIXDÍJCSOMAGOK

Gépjárműve kezd korosodni, Ön pedig szeretné kézben tartani a kiadásait?

  • A Citroën 3+ gazdaságos fixdíjcsomagok válogatott, és a Citroën mérnökei által jóváhagyott multimárkás alkatrészeket tartalmaznak a 3 évnél idősebb gépjárművek számára. 
GYÁRI KÖTELEZŐ KARBANTARTÁS FIXDÍJCSOMAG BRUTTÓ 32 690 FT-TÓL
A gyári kötelező karbantartás fixdíjcsomagokban ellenőrizzük és beállítjuk a biztonsági berendezéseket (működés, állapot és tömítettség), elvégezzük az olajcserét, és számítógépes diagnosztikát végzünk Citroën-jén.  
Megnézem a fixdíjcsomagot
OLAJCSERE FIXDÍJCSOMAG
BRUTTÓ 21 090 FT-TÓL
Egységár, amely tartalmazza az olajcserét, a szűrőcserét és az olajleeresztő csavar tömítésének cseréjét, a motor jó állapotának fenntartása érdekében.  
Megnézem a fixdíjcsomagot
FÉK FIXDÍJCSOMAG BRUTTÓ 32 890 FT-TÓL
A fékrendszer fixdíjcsomag a jó fékezéshez szükséges alkatrészek (fékdobok, fékbetétek, féktárcsák és féknyergek) ellenőrzését, és szükség esetén cseréjét foglalja magában. Vegye igénybe a fék fixdíjcsomagokat!  
Megnézem a fixdíjcsomagot
ABLAKTÖRLŐ LAPÁT FIXDÍJCSOMAGOK BRUTTÓ 5390 FT-TÓL
Alkatrészt és munkadíjat magában foglaló egységár az ablaktörlőlapátok cseréjére: a cél az optimális látási viszonyok elérése.  
Megnézem a fixdíjcsomagot
KERÉK VAGY GUMI CSERÉJE CENTRÍROZÁSSAL BRUTTÓ 3990 FT-TÓL
A kerekek vagy gumik cseréjére és a vele járó centrírozásra is hoztunk létre fixdíjcsomagot: a Citroën gondol Önre és az Ön biztonságára.  
Megnézem a fixdíjcsomagot
VEZÉRLÉS FIXDÍJCSOMAG
BRUTTÓ 39 390 FT-TÓL
Ezekkel a fixdíjcsomagokkal megóvhatja a motort, és a vezérlést is regenerálhatja (vezérműszíj-csere görgőcserével).  
Megnézem a fixdíjcsomagot
KLÍMA FIXDÍJCSOMAG BRUTTÓ 13 590 FT-TÓL
A klímarendszer működéséhez kapcsolódó fixdíjcsomagok pollenszűrő cserét, klímatisztítást, klímafeltöltést, a klímarendszer ellenőrzését tartalmazzák. 
Megnézem a fixdíjcsomagot
AKKUMULÁTOR FIXDÍJCSOMAG
BRUTTÓ 62 890 FT-TÓL
Egységár, amely a jelenlegi akkumulátora kicseréléséhez szükséges alkatrészeket és a munkadíjat is tartalmazza. 
Megnézem a fixdíjcsomagot
LENGÉSCSILLAPÍTÓ FIXDÍJ-
CSOMAG BRUTTÓ 61 390 FT-TÓL
Lengéscsillapítóit 20 000 km-enként nézesse meg Citroën szerelőjével. Ellenőriztesse az ütközőelemeket is a lengéscsillapítók cseréjekor, és amennyiben szükséges, azt is cseréltesse ki. 
Megnézem a fixdíjcsomagot
SZÉLVÉDŐ-JAVÍTÁSI FIXDÍJ-
CSOMAG BRUTTÓ 7990 FT-TÓL
A szélvédő sérülése esetén akár a javítás is lehetséges! Ráadásul gyors és kevésbé költséges, mint a szélvédő-csere.  
Megnézem a fixdíjcsomagot
ADBLUE® FELTÖLTÉS FIXDÍJCSOMAG
BRUTTÓ 22 990 FT-TÓL
Az Ön Citroën márkaszervize átvizsgálja gépjárművét a gyártó ajánlásának megfelelően, és feltölti AdBlue® folyadékkal az AdBlue® tartályt.   
Megnézem a fixdíjcsomagot

KAROSSZÉRIA

A Citroën gyors és előnyös megoldásokat kínál Önnek karosszériasérülések esetén. A Citroën karosszéria-szerelők szaktudásuknak köszönhetően könnyen el tudnak tüntetni kisebb horpadásokat, karcolásokat. Érdeklődjön márkaszervizében!

NYUGODT UTAZÁS A MY CITROËNNEL

A My Citroën alkalmazással, amelyet az App Store-on és Androïd-on keresztül is elérhet, számos szolgáltatást igénybe vehet, amelyekkel Citroënje karbantartása nem teher lesz, hanem élvezet.

Az alkalmazás jelzi Önnek a karbantartási időpontokat, szerviz-időpontot foglalhat interneten keresztül, és árajánlatot is kaphat kedvenc márkaszervizétől anélkül, hogy kimozdulna otthonról. 

Ne halogassa a letöltést!