Megtekintés
Citroën karbantartási fixdíjcsomagok

GYÁRI KÖTELEZŐ KARBANTARTÁS FIXDÍJCSOMAG

Szakembereink előtt Citroënjének nem lehet titka. A Citroën fixdíjcsomagoknak köszönhetően végeztesse el rendszeresen a gyári kötelező karbantartásokat, így biztos lehet  benne, hogy gépjárműve jó állapotban van, ugyanakkor kézben tarthatja autós kiadásait. Kattintson a díjkalkulátorra! 

GYÁRI KÖTELEZŐ KARBANTARTÁS FIXDÍJCSOMAG

Bruttó 32 690 ft-tól (3 évnél idősebb C1 1.0 benzin - karbantartás alapcsomag 10w40 motorolajjal)

A Citroën teljes körű szolgáltatást nyújt, amely a munkadíjat és az alkatrészeket is tartalmazza. Olajcsere, olajszűrőcsere, az olaj-leeresztő csavar tömítésének cseréje, a folyadékok feltöltése, a biztonsági berendezések szemrevételezéses vizsgálata, hibakódkiolvasás, 21 pontos átvizsgálás.
Mindezt valóban alacsony áron kínáljuk.

Miért szükséges a karbantartás?

Hosszú távon optimumon tartaná gépjárműve teljesítményét? Ehhez éves karbantartás kell. Ha például a motor nincs karbantartva, hamarabb fog tönkremenni, a gépjármű teljesítményét is rontva. Egy egyszerű olajcserével akár olyan költséges javításokat is el lehet kerülni, mint a motorcsere. 

Mikor végeztessük el a karbantartást?

A karbantartás tartalma és gyakorisága attól függ, milyen típusú gépjárművet használ: függ a motorizációjától, a futásteljesítményétől és a korától. 

Kinyomtatott karbantartási tervét feltétlenül olvassa el, ez tájékoztatja Önt, hogy mikor esedékes a legközelebbi karbantartás, és mit fog tartalmazni.

 

A karbantartási szükségletek a használat módjától és a vezetési stílustól is függnek.
Tanácsos minden évben karbantartatni autóját, és a karbantartási tervben előírt műveleteket elvégeztetni, hogy a lehető legtovább használhassa gépjárművét.

 

Fokozott karbantartás esetén lásd a fokozott karbantartási tervet. 

Milyen esetekben ajánljuk?

Ha bármelyik nehezített körülmény igaz az Ön gépjárműhasználatára, fokozott karbantartásra lesz szüksége: 

 

• Folyamatos háztól-házig közlekedés.

• Városi használat (taxi, mentőautó, autósiskola, átlagos sebesség 20 km/h alatt).

• Egymás utáni rövid utak (10 km-nél rövidebb távolságok) hideg motorral (több mint egy óra állás után).

• Hosszabb tartózkodás meleg (T ≥ 30°C) vagy hideg   (T ≤ -15°C) országokban, poros légkörű helyen, vagy olyan országban, amelynek az üzemanyaga nem felel meg a Citroën ajánlásoknak.

• B30 típusú biodízel használata, akár csak alkalmilag is.