Megtekintés

    

 

AUTÓKLÍMATISZTÍTÁS SZERVIZCSOMAG 11900 FT *

A klímaberendezés nemcsak a hűtéséért felel, de párátlanítja is az utastér levegőjét, így nem csapódik ki a párával telt levegő a lehűlt szélvédőre, és nem akadályozza Önt a kilátásban. A kellemes hőmérséklet mellett azonban a tisztaságra is ügyelnünk kell, hiszen a nem karbantartott klímaberendezésben betegséget előidéző baktériumok telepedhetnek meg, és kellemetlen szagot idéznek elő az utastérben.

 

Tisztíttassa Citroën-je klímaberendezését most akciós áron!

 

Mit kínálnak Önnek a Citroën márkaszervizek az akció keretében?

 

A klímatisztítás szerviz beavatkozás során eredeti gyári klímatisztító spray-vel és gyárilag előírt technológiával áttisztítják a klímakört.

 

Jó tanács! Cseréltesse rendszeres időközönként a pollenszűrőt is!

 

A klímatisztítás csomagot megvásárló ügyfeleinknek most 15% kedvezményt biztosítunk a gyári pollenszűrőkre 

 

 

POLLENSZŰRŐ AKCIÓ 15% KEDVEZMÉNNYEL*

Mi szükséges még az autóklíma tökéletes működéséhez?

 

A tökéletes komfort és az egészség érdekében ajánlott a pollenszűrő cseréje is. Az elhasználódott pollenszűrő pórusai eltömődnek a portól és szennyeződésektől. Most a gyári pollenszűrőkre 15% kedvezményt biztosítunk, ha pollenszűrő-cserével egyidőben a klímatisztítás csomagot is megrendeli. Éljen a lehetőséggel!

 

Az eljárás nemcsak jobb közérzetet biztosít az utastérben utazók számára, de nagyban növeli a klímaberendezés hatásfokát.

 

A hatékonyan működő klímaberendezés nemcsak kellemes hőmérsékletet biztosít, de párátlanítja is a levegőt, így nem csapódik ki a párával telt levegő a lehűlt szélvédőre, és nem akadályozza Önt a kilátásban

 

Most a hagyományos, aktívszenes prémium pollenszűrőinket is 15% akciós kedvezménnyel kínáljuk, de ezt a kedvezményt csak a klímatisztítás csomagot megvásárló ügyfeleink számára biztosítjuk! 

 

   
KLÍMAKARBANTARTÁSI ÉS JAVÍTÁSI ALKATRÉSZEK 15% KEDVEZMÉNNYEL*

Ha fontos Önnek a klíma hatékony működése, éljen most akciós karbantartási és javítási akciónkkal, melynek keretében a klímatisztítás csomagot vagy bármely műszaki átvizsgálás kontrolcsomagot megvásárló ügyfeleink számára akciós kedvezményt biztosítunk a klímaberendezéssel működtetésével összefüggő alábbi alkatrészcsaládok árából:

 

Gyári és Eurorepar* Pollenszűrők
Gyári Klímakondenzátorok
Gyári Klímakompresszorok
Gyári Radiátorok
Sustainera újragyártott Radiátorok**
Sustainera újragyártott Klímakompresszorok**
** Sustainera – gyári technológiával újragyártott alkatrészeink betétdíjasak. A betétdíjakról itt tájékozódhat (ez vezessen a betétdíj pdfre). Betétdíj összege a Sustainera Radiátorra 40000 Ft, a Sustainera Klímakompresszor esetében nettó 100.000 Ft

*A klímatisztítás gyári klímasprayvel végzett eljárást. A szerviz- és alkatrészajánlatok 2023. április 17-től 2023. június 15-ig érvényesek a részt vevő, hivatalos magyarországi Citroën márkaszervizekben. A pollenszűrő kedvezményt és a kiegészítő kedvezményeket - melyek a klímaberendezés meghatározott alkatrészcsaládjaira vonatkoznak- csak a klímatisztítás szervizcsomagot megvásárló ügyfeleinknek biztosítjuk. Az Eurorepar alkatrész a Citroën gépjárműveket gyártó Stellantis konszern saját márkája, mely szinte valamennyi forgalomban lévő, +3 éves autóhoz választható, de nem minden egyes autótípushoz, a forgalmazással kapcsolatos részletekről márkaszervizeinkben tájékozódhat. A Sustainera márkanévvel forgalmazott gyári technológiával újragyárott környezettudatos autóalkatrészek minősége a gyári minőséggel megegyezik, de betétdíjas termék. A tájékoztatás nem teljes körű, a C Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A szolgáltatás részleteiről és az igénybevételi feltételekről márkaszervizeinkben kérhet tájékoztatást. Az ajánlatok más akcióval, kedvezménnyel, hűségprogrammal nem vonhatók össze.