Megtekintés

    

 

AUTÓKLÍMATISZTÍTÁS SZERVIZCSOMAG 13900 FT*

Bármely autómárkára

 

Ha klímás autója utasterében kellemetlen szagot érez, amelynek nem ismeri a forrását, a gépkocsit azonnal vigye márkaszervizbe!

 

Tisztíttassa gépjárműve klímaberendezését most akciós áron!

 

A tisztítatlan klímaberendezés veszélyei: Az ún. légionárius betegség okozója a gépkocsi klímaberendezésében tartósan megtelepedő legionella pneumophila baktérium, amely az általa szennyezett nedves levegő belélegzésével súlyos tüdőgyulladást okozhat. Hogy a baktérium elszaporodását megakadályozza, érdemes autója klímaberendezését évente ellenőriztetni akkor is, ha látszólag tökéletesen működik.

 

Mit kínálnak Önnek márkaszervizeink az akció keretében?

 

A klímatisztítás szerviz beavatkozás során eredeti gyári klímatisztító spray-vel és technológiával áttisztítják a klímakört. A beavatkozáshoz semleges illatú vagy enyhén illatosított tisztítósprayk közül választhat.

 

Jó tanács: cseréltesse rendszeres időközönként a pollenszűrőt is!

 

POLLENSZŰRŐ CSERE 10% KEDVEZMÉNNYEL*

Mi szükséges még az autóklíma tökéletes működéséhez?

 

A tökéletes komfort és az egészség érdekében ajánlott a pollenszűrő cseréje is. Az elhasználódott pollenszűrő pórusai eltömődnek a portól és szennyeződésektől, és nem látják el feladatukat, sőt a klímaberenezés működésének hatékonyságát is rontják. A pollenszűrő csere tehát nemcsak jobb közérzetet biztosít az utastérben utazók számára, de nagyban növeli a klímaberendezés hatásfokát. A hatékonyan működő klímaberendezés nemcsak kellemes hőmérsékletet biztosít, de párátlanítja is a levegőt, így nem csapódik ki a párával telt levegő a lehűlt szélvédőre, és nem akadályozza Önt a kilátásban.

 

Ne halogassa a cserét!

 

Tavaszi akciónkban 10% kedvezmény biztosítunk pollenszűrő cserére.

 

Az akciós ajánlat vonatkozik egyaránt a gyári - és multimárkás Eurorepar pollenszűrő cserére is, tehát az alkatrész- és munkadíjra. Ön dönt! A cseréhez választhat hagyományos vagy aktív szenes prémium pollenszűrőt is, de ezt a kedvezményt csak a klímatisztítás csomagot megvásárló márka ügyfeleinknek tudjuk biztosítani.

 

Éljen a lehetőséggel!

 

   
KLÍMAKARBANTARTÁSI ÉS JAVÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL*

Egy berendezés akkor működik jól, akkor szolgál bennünket hibátlanul éveken keresztül, ha karbantartjuk. Nincs ez másképp autónk klímaberendezésével sem. Élvezze a klímaberendezés által biztosított hűvös levegőt nyáron és a párátlanított levegőt a hűvös időszakokban, és autózzon kényelmesen, biztonságban!

 

Éljen most akciós karbantartási és javítási akciónkkal!

 

Az akció a klímagázfeltöltésre nem vonatkozik. Klímagázfeltöltésre kérjen személyre szabott ajánlatot márkaszervizétől!

Akciós ajánlatunkat csak márka ügyfeleinknek tudjuk biztosítani!

Gyári és Eurorepar* Pollenszűrők
Gyári Klímakondenzátorok
Gyári Klímakompresszorok
Gyári Radiátorok
Sustainera újragyártott Radiátorok**
Sustainera újragyártott Klímakompresszorok**

* Az ajánlatok 2024. április 16-tól 2024. június 15-ig érvényesek a magyarországi hivatalos Citroën márkaszervizekben. A gyári klímasprayvel végzett klímatisztítás szervizcsomag bármely autómárkára, viszont a pollenszűrőcserére és a klímajavítás és -karbantartásra vonatkozó 10% kedvezmény csak Citroën márkára vehető igénybe. A pollenszűrő csere kedvezményt csak a klímatisztítás szervizcsomag egyidejű megvásárlása esetén biztosítjuk. A kedvezmény klímagáz feltöltésre nem vonatkozik. A tájékoztatás nem teljes körű, az C Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A szolgáltatás feltételeiről Citroënmárkaszervizeinkben kérhet tájékoztatást. Az ajánlatok más ajánlattal, akcióval, hűségprogrammal nem vonhatók össze. A képek illusztrációk.