Megtekintés

CITROËN PLUG-IN HIBRID MODELLEK

Megnövelt teljesítmény az ön kényelme érdekében

A CIitroën plug-in hibrid modelljei rendkívül kényelmesek, és a csendes és gördülékeny vezetés örömét nyújtják. Az elektromos üzemmódban rendelkezésre álló hatótáv bőségesen elegendő a mindennapi utazásokhoz. 
A hosszabb utak alkalmával pedig a dízel- vagy benzinmotoré a főszerep, modelltől függően.

A PLUG-IN HIBRID MODELLEK ELŐNYEI

Kóstoljon bele az ë-comfortba

Fedezze fel a progresszív hidraulikus ütközőelemekkel ellátott felfüggesztés®, a Citroën Advanced Comfort® ülések és a Citroën vezetést segítő rendszereinek előnyeit.

Koronázza meg mindezt a teljesen rázkódásmentes, csendes motor és a kiemelkedően könnyű használat élményével. Soha nem tapasztalt kényelemben és derűs utazásban lesz része.

Z elektromos és a belsőégésű motorok együttműködésének előnyei

Napi töltéssel tisztán elektromos üzemmódban autózhat, megnövelt teljesítménnyel, azonnal elérhető motornyomatékkal, dinamikus, de teljesen csendes kigyorsításokkal.

Ha pedig messzebbre utazna, a belsőégésű motor minden további nélkül szolgálatba lép.

Speciálisan képzett szakemberek figyelnek a plug-in hibrid technológiára

Noha a Citroën plug-in hibrid technológiája bonyolultabb, mint a hagyományos belsőégésű motoroké, a szervizperiódusok nem változnak.


Nyugodtan bízza plug-in hibrid Citroënje karbantartását a Citroën márkaszerviz-hálózatának speciálisan képzett szakembereire.

A co2-kibocsátás csökkentése
A plug-in hibrid motor CO2-kibocsátása (WLTP szabvány szerint) 32 g/km. Tisztán elektromos üzemmódban a plug-in hibrid egyáltalán nem bocsát ki szén-dioxidot.
Megtakarítás a mindennapokban
A mindennap töltött plug-in hibrid motorral jelentős mértékben csökkenthető az üzemanyagköltség.
Mérsékelt fogyasztás
Az Ön plug-in hibrid autójának átlagos benzinfogyasztása (WLTP szabvány szerint) 1,4 l/100 km, azaz jelentősen alacsonyabb, mint egy belsőégésű motoré.
Töltés fékezés közben
A plug-in hibrid motort fékezés és lassítás közben is tudjuk tölteni. Így szinte észrevétlenül nyerünk plusz hatótávot.

TÖBBFÉLE VEZETÉSI MÓD AZ ÖN KÉNYELME ÉRDEKÉBEN

Elektromos üzemmód

Élvezze a tisztán elektromos autózás minden előnyét: csendes haladás, zéró CO2-kibocsátás. Ez a lehetőség elsősorban városban ideális. Alapértelmezett beállításként az autó beindításakor ez a vezetési mód aktiválódik.

Hibrid üzemmód

Hagyja másra a döntést: az autó váltva használja az elektromos és a belsőégésű motort, az Ön vezetési stílusától és az aktuális útviszonyoktól függően. A plug-in hibrid rendszer vezérlése optimálisan használja fel az elektromos energiát.

Sport üzemmód

Használja ki a belsőégésű motor egész teljesítményét, melyet az elektromos motor is támogat. Gyorsításnál és fékezésnél csak hagyja, hogy a plug-in hibrid rendszer tegye a dolgát.

Komfort mód

A hibrid üzemmódot a Citroën Advanced Comfort® aktív futóművel kombináló üzemmód még kényelmesebb felfüggesztést biztosít az új Citroën C5 X Plug-In Hybrid esetén.

A hibrid motor mindennapi töltése: mi sem egyszerűbb ennél

  • OTTHONI TÖLTÉS: akár családi házban, akár társasházban él, a töltéshez szükséges berendezés egyszerűen telepíthető.
     
  • NYILVÁNOS TÖLTÉS: ha úton van, munkahelyének vagy napi tevékenységeinek közelében könnyen talál nyilvános töltőpontot.
  • HOSSZÚ UTAKON: a nagy európai útvonalakon is áll rendelkezésre nyilvános töltő.

A töltés irányítása és a fűtés/hűtés bekapcsolása akár a kanapéról

Mindig ellenőrizheti az autó töltöttségi szintjét. Módjában áll az autó töltésének elindítása, késleltetett töltés programozása, vagy az utastér befűtése - mindez akár a kanapén ülve a legnagyobb kényelemből megtehető, a My Citroën applikáción keresztül.
2022-től a Citroën plug-in hibrid autói új, hasznos funkcióval bővülnek: ha az autó azt észleli, hogy a vezetője nem tölti fel az akkumulátort külső áramforrásról – s így nem tudja elektromos üzemmódban használni az autóját – a jármű figyelmeztetést küld a műszerfalon keresztül. A megfelelő gyakorisággal feltöltött, elektromos üzemmódban használt autóknak lényegesen alacsonyabb az üzemanyag-fogyasztása és a károsanyag-kibocsátása, mint a kizárólag belső égésűként használt autóknak, így olcsóbb az üzemeltetésük, és kisebb a környezeti terhelésük. A funkció a C5 Aircross és a C5 X plug-in hibrid változatain érhető el.

 
 
 

ÚJ CITROËN C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID SUV

A napi utazások többségére alkalmas, 180 lóerős belső égésű motorral és 81,2 kW (110 LE) villanymotorral ellátott, 225 LE együttes teljesítménnyel és 360 Nm kombinált nyomatékkal rendelkező új Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid dinamikus vezetést garantál .

A praktikusan a központi konzolon elhelyezett választógombbal kiválaszthatja a vezetési módot: elektromos, hibrid vagy sport.

Az új Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid akár 55 km/órás hatótávolságot, csendes, vibrációmentes és környezetbarát vezetést kínál. nulla szén-dioxid-kibocsátással, akár 135 km/h sebességgel, elektromos üzemmódban.

ÚJ CITROËN C5 X PLUG-IN HYBRID

Az új Citroën C5 X eredeti, a szedánok és a kombik szintéziseként leírható vonalvezetésével megújítja a felső-közép kategóriás autók világát; az úttörő megoldás ráadásul hű marad a nagy Citroën modellek hagyományaihoz. A benzines vagy plug-in hibrid motorral kapható Citroën C5 X modernséget, eleganciát és innovációt fejez ki. A Citroën C5 X Plug-in Hybrid 54-55 kilométeres elektromos hatótávolsága (felszereltség és tényleges használati körülmények függvényében) a felhasználók mindennapi útjainak többségét fedezi.  hatótávja. Teljesen elektromos üzemmódban, akár 135 km/h sebességgel is haladhat, teljesen csendes működéssel. CO2-kibocsátása 0g/km.

A C5 X Plug-In Hybrid modellt igényeinek megfelelően töltheti fel otthon, a munkahelyén vagy egy nyilvános terminálon. Hétvégén vagy ünnepnapokon szabadon utazhat messzire, anélkül, hogy aggódnia kellene az újratöltés miatt. A józan és hatékony belsőégésű motor átveszi az irányítást.