Megtekintés

FEDEZZE FEL A CITROËN SZERVIZSZOLGÁLTATÁSAIT

A marhakereskedői hálózatunkban vásárolt Citroën újautókhoz szerződéses garanciát és Citroën Assistance szolgáltatást biztosítunk, mely térítésmentes autómentést vagy helyszíni javítást biztosít Európa szinte teljes területén. A szerződéses garancia által biztosított nyugalmat meghosszabbíthatja, ha szervizsszolgáltatási szerződést köt a márkakereskedéseinkben.

A CITROËN SZERZŐDÉSES GARANCIÁJA

Az Ön új Citroënje szerződéses garanciával védett, amely számos gyártási és fényezési hibából eredő meghibásodás javítására biztosít fedezetet. A Citroën által biztosított garancia feltételeket a gépjármű szervizfüzetében tanulmányozhatja át. Ha bármilyen hibát tapasztal, keressen fel egy Citroën márkaszervizt, ahol szakszerűen diagnosztizálják a meghibásodás okát. Információért forduljon az Önhöz legközelebb eső Citroën márkaszervizhez.

ELŐNYÖS SZERVIZSZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉSEK

A garancia-kiterjesztés lehetőségével és karbantartási szerződéseivel a Citroën lehetővé teszi, hogy autója mindig a legjobb teljesítményt nyújtsa, megbízható és biztonságos társa legyen a mindennapokban. Bízza autója szervizelését Citroën márkaszervizeink szakembereire, hogy a lehető leghosszabb ideig, a legjobb kondíciókkal autózhasson.

A szervizszolgáltatási szerződések számos előnyt biztosíthatnak önnek, az autó használati módjához igazítva.

A CITROËN ASSISTANCE VILÁGA

Elakadás vagy baleset esetén a Citroën Assistance a lehető leghamarabb megoldja a problémát, helyben megjavítja vagy elszállítja autóját.

A márka mindent tőle telhető megtesz annak érdekében, hogy egy útközben meghibásodott autót a helyszínen megjavítson vagy gyorsan beszállíttasson a legközelebbi hivatalos Citroën márkaszervizhezszervizhez.

CITROËN CASCO+ BIZTOSÍTÁS SZÁMTALAN ELŐNNYEL

Új vagy használt Citroën, üzleti - vagy magáncélra, mindegy! A Citroën Casco+ a teljeskörű casco biztosításon felül olyan kiegészítő és extra szolgáltatásokat is tartalmaz, melyeket nem hagyhat figyelmen kívül a biztosítás kiválasztásakor.

A számok magukért beszélnek! Tanulmányozza át, hogy milyen előnyöket nyújthat Önnek a Citroën Casco+, és válassza ezt új autójához vagy kösse át Citroën használtautója casco biztosítását erre a nagyon előnyös termékre, még a fordulónap előtt.