Megtekintés
Citroën akkumulátor fixdíjcsomag

SZEMÉLYRE SZABOTT AKKUMULÁTOR FIXDÍJCSOMAGOK

A Citroën szakemberei az azonnali indítás érdekében olyan nagy teljesítményű akkumulátorokat kínálnak Önnek, amelyek minden fajta időjárási körülmények között megfelelnek a gyártó szigorú előírásainak.
Ha fixdíjcsomagunkat választja, megóvhatja akkumulátorát, és optimális élettartamot biztosíthat neki. 

 

AKKUMULÁTOR  FIXDÍJCSOMAG

Bruttó 62 890 ft-tól (C1 1.0 benzin- segédakkumulátor cseréje)

Az ár tartalmazza 

  • az akkumulátor szakszerű beszerelését,
  • az akkumulátor ellenőrzését, cseréjét 2 év garanciával.

 

 

 

  • Kerülje az elektromos fogyasztók szükségtelen működtetését álló motor mellett.
  • Ügyeljen arra, hogy az akkumulátor felülete mindig tiszta és száraz legyen.
  • Folyamatos használat mellett, ha betartja a karbantartási utasításokat, akkumulátora akár 4 vagy 5 évig is működhet.
  • A meghibásodások megelőzése érdekében rendszeresen ellenőriztesse a töltőkör egészét Citroën márkaszervizében. Ez különösen a tél beállta előtt szükséges. Így időben dönthet a cseréről, és elkerülheti az olyan kellemetlen helyzeteket, amikor gépjárműve utazás közben mozgásképtelenné válik az akkumulátor meghibásodása miatt.

MÉRT HASZNÁLÓDIK EL AZ AKKUMULÁTOR ?

Az akkumulátor elhasználódása bizonyos idő és használat elteltével természetszerűleg bekövetkezik. Ezen felül például a szélsőséges hőmérséklet vagy a generátor meghibásodása is gyorsíthatja ezt a folyamatot.

 

AZ AKKUMULÁTOR LEMERÍTÉSE

Az elektromos fogyasztók működése kikapcsolt motor mellett (fényszóró, autórádió, klíma, stb.) mélykisülést eredményez. Többszöri mélykisülés megrövidítheti az akkumulátor élettartamát.

 

SZÉLSŐSÉGES HŐMÉRSÉKLET

A szélsőséges hőmérséklet károsíthatja az akkumulátor aktív anyagait, ezáltal csökkentve az elektrolit (víz+sav keverék) vezetőképességét. Ez gyengíti az akkumulátort, és akár tönkre is mehet.

 

MEGHIBÁSODOTT GENERÁTOR

Az a generátor, amely nem termel elegendő energiát, nem tölti fel megfelelően az akkumulátort. A túl sok energiát termelő generátor túlterheli az akkumulátort. Mindkét folyamat az akkumulátor idő előtti tönkremenetelét okozhatja.