Megtekintés

A jó irányban

A Citroën márka választása azt jelenti, hogy az autó megvásárlásának pillanatától kezdve a kényelmet választja. A CITIZEN programmal használja ki a szolgáltatások azon sorát, melyek végigkísérik Önt a vásárlási folyamaton: járműve megismerésétől, kiválasztásán keresztül, annak átvételéig.

CITROËN ADVISOR

Kíváncsi arra, hogy a többi Citroën tulajdonos miként vélekedik autójáról?

Mielőtt megvásárolná járművét, lehetősége van arra, hogy más Citroën tulajdonos véleményét is megismerje. Az átláthatóság, a friss vélemények meg fogják erősíteni Önt abban, hogy jól választ, ha a Citroën márkát választja.

VIRTUAL SHOWROOM

Je souhaite visiter le showroom virtuel

LOCALIZE

TÖBBET SZERETNE TUDNI?

Kérjen személyre szóló ajánlatot és próbálja ki a választott modellt

Ki sem kell mozdulnia, otthona kényelméből kérheti értékesítő munkatársaink segítségét, akik személyre szóló ajánlattal keresik meg önt.

Természetesen tesztvezetésre is jelentkezhet az önt érdeklő modell és márkakereskedés kiválasztásával. Kollégáink az egyeztetett időpontban várják önt.

CITROËN KÉSZLETAUTÓK

Azonnal, készletről

Kattintson az alábbi gombra, és válassza ki készleten lévő modelljeink közül az önnek tetsző színű, felszereltségű modellt. A készletoldalon online böngészhet, megtekintheti az autókat kívülről és belülről. Majd ha megvan a megfelelő autó, felveheti a kapcsolatot a készletoldalon megjelölt márkakereskedéssel is. Értékesítő kollégánk hamarosan keresni fogja önt.

 

NEM TUD DÖNTENI, MELYIK AZ ÖN SZÁMÁRA IDEÁLIS MEGHAJTÁS?

A Citroën segít! 

Már egy ideje érzi, hogy váltania kellene, de nincs elég információja ahhoz, hogy lépjen? Szeretne fenntarthatóbb módon közlekedni, viszont nem tudja, milyen meghajtás felelne meg az igényeinek? Tudni akarja, mikor térül meg anyagilag, amit a jövőbe fektet?
Számolja ki a Citroën Zöldváltó kalkulátorával!

HITELKALKULÁTOR

Hitelkalkulátorunk segítségével könnyedén megtalálhatja a magánszemélyként önnek legideálisabb, vagy vállalkozásának legelőnyösebb finanszírozási ajánlatot. Számoljon velünk!

SZERVIZSZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉSEK

Teljes nyugalomban autózni? Kössön Citroën szervizszerződést.

A jogszabályban előírtnál hosszabb jótállási idő garantálásával és a szervizszolgáltatási szerződések kínálatával a Citroën biztosíthatja, hogy autója megbízható és biztonságos maradjon úgy, hogy a jármű továbbra is a legjobb teljesítményt nyújtja.

Az Ön számára adott a lehetőség, hogy költségvetését kézben tartsa, és gondoskodjon arról, hogy ne érjenek meglepetések. Bízza járművét a  Citroën hálózat szakermbereire, akiknek szakértelme hosszú évekre garantálja a jármű tökéletes működését, a legjobb körülmények között.

Élvezze a Citroën tulajdonosok számára nyújtott előnyöket, és kössön szervizszolgáltatási szerződést az autó használati szokásaihoz, és az Ön személyes igényeihez igazítva.

CITROËN CASCO+

Szeretne mindig mobil maradni, ugyanakkor a váratlan nagyobb kiadásokat elkerülni?
A Citroën Casco+ értékes biztosítási megoldásokat kínál a Citroën ügyfelek számára, új és használt Citroën személy- és kishaszongépjárművekre is köthető.

MYCITROËN

Könnyítse meg mindennapjait a MyCitroën applikációval!

A My Citroën applikáción keresztül Ön folyamatosan kapcsolatban van autójával, és hozzáférhet a legfontosabb információkhoz. Az alkalmazás személyre szabott szervizkövetést nyújt autójához, és hozzáférhet a Citroën szolgáltatások széles skálájához.

 A GPS segítségével könnyen megtalálhatja járművét. A fogyasztási adatoknak, a költség- és távolsági statisztikáknak köszönhetően optimalisan megtervezheti valamennyi utazását. És ez nem minden! Számos előnyt biztosít Önnek az applikáció!