Megtekintés

TISZTÁN ELEKTROMOS MODELLKÍNÁLAT

Válassza a felelős autózást – válassza a Citroën elektromos modelljeit.

Városi kisautó, ötajtós, egyterű, kishaszongépjármű... a Citroën szinte minden modelljéhez ajánl tisztán elektromos változatot. Ismerje meg az elektromos autók előnyeit:

  • csendes és sima haladás,
  • azonnal elérhető nyomaték,
  • zéró CO2-kibocsátás,
  • szabad behajtás a korlátozott forgalmú zónákba,
  • gyors töltés.

 A csúcstechnológia kvintesszenciája, amely a felhasználási módok többségéhez alkalmazkodik, így már ma választ ad a holnap kihívásaira.

  
CITROËN ELEKTROMOS MODELLEK KÉSZLETRŐL
Böngésszen online a Citroën jelenleg készleten lévő elektromos autói között. Válassza ki az önnek megfelelő árú, színű, kárpitú és felszereltségű autót.
A készletoldalról azonnal fel tudja venni a kapcsolatot értékesítőjével is.
  

ELŐNYEI

Elektromos autó vásárlásának előnyei cége számára

- A tisztán elektromos gépkocsik hatósági nyilvántartás szerinti tulajdonosai mentesülnek a gépjárműadó megfizetése alól;

- A tisztán elektromos gépjárművek forgalomba helyezésekor nem kell megfizetni a regisztrációs adót.;

- A gazdasági társaságok tulajdonában álló, illetve az általuk lízingbe vett tisztán elektromos gépkocsikat nem terheli cégautóadó sem;

- Tisztán elektromos tehergépjárművek töltése esetén, a feltöltés áfája levonható;

- Kedvező TCO (teljes birtoklási költség);

- Kedvezőbb karbantartási költségek és szervizszolgáltatási szerződés díjak;

- A zöld rendszámos autók számos városban díjmentesen parkolhatnak és védett övezetekbe is behajthatnak (a helyi önkormányzattól kell érdeklődni);

- Pozitív, környezetbarát üzenet a cégét illetően partnerei felé.

Elektromos autó vásárlásának előnyei magánszemélyek számára

- Amennyiben az otthoni töltéshez saját napelem-parkját vagy éjszakai áramot tud használni, az üzemanyag költségek jóval kedvezőbbek lehetnek egy belsőégésű modellel összehasonlítva;

- Kedvezőbb karbantartási költségek és szervizszolgáltatási szerződés díjak;

- A zöld rendszámos autók számos városban díjmentesen parkolhatnak és védett övezetekbe is behajthatnak (a helyi önkormányzattól kell érdeklődni).

ÚJ CITROËN Ë-C3
A 2024 nyarán érkező modellen  alkalmazza első ízben a Stellantis a kifejezetten elektromos járművekhez kifejlesztett, költséghatékony megoldást, amelynek alapját egy (WLTP szerint) akár 320 km-es hatótávolságot biztosító, 44 kWh-s LFP (lítium-vas-foszfát) akkumulátorcsomag képezi. Az akku töltöttsége 100 kW-os egyenáramú gyorstöltéssel alig 26 perc alatt 20%-ról 80%-ra növelhető. A 320 km-es hatótávolságú ë-C3 kezdőára 9 890 000 Ft A feltüntetett ár 2024.03.01-től érvényes ë-C3 YOU modellre, Monte Carlo kék fényezéssel, további opciók és forgalomba helyezési díj nélkül.

CITROËN Ë-C4  ELECTRIC

A Citroën ë-C4 Electric tisztán elektromos meghajtással használható a mindennapokban is. Puha fészekként ölel körbe, tökéletesen elszigetelve az utasokat az út és a környezet külső zajaitól és egyéb zavaró tényezőitől.

Csendes működés, sima mozgás, kellemes vezetési élmény, finomra hangolt futómű, az Advanced Comfort ülések puhasága, rázkódásmentes haladás, könnyen használható, ergonomikus fedélzeti szolgáltatások – minden az utasok kényelmét szolgálja.

CITROËN Ë-C4 X ELECTRIC

Karcsú és aerodinamikus formájának, valamint hatékony, emissziómentes elektromos meghajtásának köszönhetően az ë-C4 X Electric akár 360 kilométeres hatótávot kínál WLTP ciklusban.
Élvezze útközben a zaj-, rezgés és füstmentes vezetés minden előnyét, valamint az azonnal rendelkezésre álló nyomatékot.
Az ë-C4 X Electric akkumulátorának töltésére számos lehetőség áll rendelkezésre. Ezek egyike, hogy nyilvános, villámtöltő-állomáson mindössze 30 perc alatt akár 80%-os akkumulátorszint érhető el.

ÚJ CITROËN Ë-BERLINGO ELECTRIC

Stílust vált a családi szabadidő-autó prototípusának megteremtője, a Berlingo: a modern és magabiztos megjelenésű új változat már a Citroën új stílusjegyeit hordozza. Az erős (100 kW / 136 LE) villanymotorral és 50 kWh hasznos kapacitású új LFP akkumulátorral felszerelt új ë-Berlingo hatótávolsága mostantól a 320 km-t is elérheti(i) vegyes WLTP ciklusban mért, hitelesítésre váró adat   , ami teljes összhangban van az ilyen típusú ügyfelek átlagos napi futásteljesítményével. 

ÚJ CITROËN Ë-SPACETOURER ELECTRIC

A most megújuló, az elfoglalt életet élő magánszemélyek és hivatásos személyszállítók mindennapjait megkönnyíteni hivatott járműben akár 9 személy is kényelmesen elfér.

Az ë-SpaceTourer, az ügyfelek igényeihez igazodva, kétféle akkumulátort kínál. A nagyobbik hatótávolsága immár a 350 km-t is elérheti (vegyes WLTP ciklusban mért, hitelesítésre váró adat), aminek hála teljes nyugalommal vághatunk neki napi útjainknak.

ÚJ CITROËN Ë-BERLINGO FURGON

A 2024 tavaszán érkező új modell két akkumulátorral lesz rendelhető: 100 kW (136 LE) teljesítményt és 270 Nm maximális nyomatékot biztosító akkumulátora mellett egy új 50 kWh-s akkumulátor is elérhető lesz. A 330 km-t is elérő hatótáv (WLTP vegyes ciklus szerint mért, hitelesítésre váró adat) 20%-kal nagyobb, mint az előző modell esetében, és az új visszatápláló fékezésnek köszönhetően még tovább növelhető. 

ÚJ CITROËN Ë-JUMPY 

A 100 kW (136 LE) teljesítményű villanymotorral rendelkező ë-Jumpyhoz továbbra is kétféle akkumulátor kapható. majd Az 50 kWh-s akkumulátor 230 km hatótávolságot biztosít, ami tökéletesen alkalmas például a városközpontokba történő napi áruszállításra. A 75 kWh-s akkumulátorral felszerelt ë-Jumpy hatótávolsága mostantól a 350 km-t is elérheti (ez 20 km-rel több, mint az előző változat esetében), ami rendkívül sokoldalú használatot tesz lehetővé.

CITROËN Ë-JUMPER

A Citroën ë-Jumper hasznos térfogata 8 és 17 m3 között mozog. A modell furgon, alváz-kabin, alváz duplakabin és padlólemezes alváz-kabin változatokban is rendelhető. Az új ë-Jumper elektromos motorja 200 kW/270 LE teljesítményre képes, a leadott maximális nyomatéka pedig 400 Nm. 110 kWh kapacitású akkumulátora akár 420 km WLTP szerinti hatótávolságot is képes biztosítani.
CITROËN ZÖLDVÁLTÓ
Fedezze fel a Citroënnel, hogy melyik az ön számára ideális meghajtás.
Szémolja ki, az éves megtakarítás becsült összegét, melyet az alternatív hajtásra váltással elérhet.
Megéri zöld utat adnia magának!