Megtekintés

TISZTÁN ELEKTROMOS MODELLKÍNÁLAT

Válassza a felelős autózást – válassza a Citroën elektromos modelljeit.

Városi kisautó, ötajtós, egyterű, kishaszongépjármű... a Citroën minden modelljéhez ajánltisztán elektromos változatot. Ismerje meg az elektromos autók előnyeit:

  • csendes és sima haladás,
  • azonnal elérhető nyomaték,
  • zéró CO2-kibocsátás,
  • szabad behajtás a korlátozott forgalmú zónákba,
  • gyors töltés stb.

 A csúcstechnológia kvintesszenciája, amely a felhasználási módok többségéhez alkalmazkodik, így már ma választ ad a holnap kihívásaira.

ELŐNYEI

Tisztán elektromos meghajtás

Élvezze a tisztán elektromos meghajtásnak köszönhető egyedülálló vezetési komfortot. Autója csendes, könnyedén manőverezhető, városban csakúgy, mint országúton. Az Ön elektromos autója simán siklik a városi forgalomban éppúgy, mint hosszabb utakon – erre az elektromos hatótáv ad lehetőséget, amely a WLTP szabvány szerint egyes modelleknél akár 350 km is lehet.

Változatos töltési megoldások

Az Ön elektromos Citroënje mindenhol könnyen tölthető. Otthon vagy a munkahelyen, szabványos hálózati csatlakozón vagy Wall Boxon, nyilvános töltőponton, parkolókban vagy az autópályákon. A töltés időtartama autótípustól és a töltési megoldástól függően változik.

Egyedi elektromos szolgáltatások

Egyszerűsítse mindennapjait: válassza elektromos szolgáltatásainkat (modelltől függően).
A My Citroën alkalmazásban bármikor ellenőrizheti a rendelkezésre álló hatótávot, időzítheti a töltés megkezdését és az utastér hőmérsékletének beállítását.
CITROËN ZÖLDVÁLTÓ
Fedezze fel a Citroënnel, hogy melyik az ön számára ideális meghajtás.
Szémolja ki, az éves megtakarítás becsült összegét, melyet az alternatív hajtásra váltással elérhet.
Megéri zöld utat adnia magának!

CITROËN AMI ELECTRIC

Az AMI megfelel az új kor mobilitási igényeinek: rövid városi utazásaihoz környezetvédelmi szempontból is kitünő választás. 2 üléses, 100%-ban elektromos, ultrakompakt és személyre szabható. Mindenki számára elérhető, segédmotoros jogosítvánnyal vezethető.
A modell bevezetése Magyarországon 2023-ban várható.

CITROËN Ë-C4  ELECTRIC

A Citroën ë-C4 Electric tisztán elektromos meghajtással használható a mindennapokban is. Puha fészekként ölel körbe, tökéletesen elszigetelve az utasokat az út és a környezet külső zajaitól és egyéb zavaró tényezőitől.

Csendes működés, sima mozgás, kellemes vezetési élmény, finomra hangolt futómű, az Advanced Comfort ülések puhasága, rázkódásmentes haladás, könnyen használható, ergonomikus fedélzeti szolgáltatások – minden az utasok kényelmét szolgálja.

CITROËN Ë-BERLINGO ELECTRIC

A Citroën 1996 óta a kompakt családi egyterűek kategóriájának úttörője. Most ismét újdonságot mutat be a márka: a sokoldalúan alakítható és rendkívüli tárolási kapacitással rendelkező családi egyterű, a Berlingo elektromos változatát.
Az új Citroën ë-Berlingo Electric tökéletes partnere mindazoknak, akik kedvelik az aktív életet, de tekintettel vannak környezetünkre is. A praktikus, sokoldalú modellel életkori korlát nélkül mindenki kedvére áldozhat hobbijainak.

CITROËN Ë-SPACETOURER ELECTRIC

A Citroën ë-SpaceTourer Electric városban és országúton egyaránt magabiztosan szállítja a családot vagy az ügyfeleket. Ugyanazt a variálhatóságot, tágas utasteret, teherbíró képességet és ugyanazokat a vezetést segítő rendszereket kínálja, mint a belsőégésű motorral szerelt változat. A Citroën ë-SpaceTourer háromféle hosszúságban készül, és szabadon behajthat az egyre elterjedtebb, korlátozott forgalmú belvárosi zónákba is.