Megtekintés
La Maison Citroën

LA MAISON CITROËN 

LA MAISON CITROËN 

André Citroën a maga idejében mindenkinél jobban tudta, hogyan szakítson az autóforgalmazásban érvényben lévő szabályokkal. A Maison Citroën® ennek az örökségnek a gyümölcse. A merész és kreatív márka ismét szakít a megszokottal, és újragondolja a vásárlóival való találkozás helyét. A Citroën ezzel demonstrálja azon törekvését, hogy figyelembe vegye a vezetők és az utasok kényelmét és jó közérzetét, modelljein kívül is.

A CITROËN-KÉNYELEM MEGTESTESÜLÉSE

Barátságos, színes és interaktív

A Citroën személyre szabottan természetes fából, puha fotelekből, idézeteket tartalmazó falakból, képernyőkből és kiegészítőkből álló dekorációt fejlesztett ki. A kikapcsolódás igazi élménybuboréka ez, ahol minden dísztárgynak megvan a maga helye, mint egy igazi házban. A Citroën kényelmét megtestesítő La Maison Citroën® alkalmazkodik az új fogyasztási szokásokhoz, hogy közelebb kerüljön vásárlóihoz.

Játékos, könnyed találkozás

A La Maison Citroën® az „Inspired by You” márkaszlogen megtestesülése. HAgyja magát elbűvölni interaktív bemutatónkon! A kiállított modelleken túl, a Citroën termékcsalád egyéb elemei is megjelennek a falakon, felnik, kormánykerekek és kárpitminták formájában.A Maison Citroën® minden látogatója számára lehetőség nyílik az anyagok érintésére és a színek kiválasztására is.

Egyszerre digitális és valóságos

Egyedülálló élményben lesz része, mely ötvözi a "kényelmet" és a technológiát egy városi koncepcióban, a digitális és a nagyon is valóságos érzékek találkozásában. A 3D képernyőhöz társított konfigurációs táblázat magával ragadó élményt kínál.  Citroën Origins virtuális múzeum a La Maison Citroën®-ben egy arra dedikált érintőképernyőről érhető el.

Önre és vásárlásaira tervezve

A Maison Citroën szívében található The Citroënist Café egy kis szünetre invitálja Önt.

A válaszfal nélküli eladótér lehetővé teszi a vásárlás részleteinek megbeszélését és véglegesítését.
A Le Petit Citroën üzlet miniatúrák és Lifestyle termékek széles választékát kínálja.

NEMZETKÖZI BEVEZETÉS

Az első Maison Citroën 2017-es megnyitása óta a párizsi rue Saint-Didier-n, a városi értékesítési pont ezen koncepciója nemzetközi szinten is elterjedt. A "city store" már 13 országban van jelen.