Megtekintés

Elektromos mobilibitás és nyugodt autózás

Elektromos autó tulajdonosként számos kérdés merül fel bennünk. Milyen gyakran kell újratölteni? Elég lesz az akkumulátor töltése a célig?  Szerencsére a Citizen program megnyugató támogatást biztosít Önnek, ha úgy dönt, hogy elektromos vagy plug-in hibrid autóra váltana.  Amikor a Citroën mellett dönt, akkor Ön a kényelmet, a nyugalmat és az élvezetes autózást választja.  A CITIZEN program a szolgáltatások teljes ökoszisztémája, segít Önnek abban, hogy a különböző opciók közül meglelje és kiválaszthassa a legmegfelelőbbet, és támogatja Önt az új autó vásárlás teljes folyamatában, egészen az új Citroënje átvételének pillanatáig is.

MYCITROËN

Legyen mindig kapcsolatban a járművével

A My Citroën alkalmazással folyamatos kapcsolatot tarthat ven autójával. Az applikáción keresztül kényelemesen hozzáférhet az információk és szolgáltatások világához. Közvetlenül ellenőrizheti a jármű szervizelését, és elérheti a Citroën szolgáltatásait.
A My Citroën alkalmazással ellenőrizheti autója hatótávolságát, távolról ellenőrizheti az akkumulátor töltöttségi szintjét, és előre beállíthatja az utastér hőmérsékletét.

 

KIVÁLASZTOM AZ AKKUMULÁTOR FELTÖLTÉSI MÓDJÁT

Otthoni töltés

Hitelesített töltőberendezés és falitöltő választékkal, telepítéssel és egyéb információkkal (a legjobb megoldás kiválasztása, adminisztratív eljárások) márkakereskedőink állnak rendelkezésére.

Töltés publikus töltőpontokon

Európában bárhol találhat töltőpontokat, könnyedén és gyorsan kezelheti Citroënje töltését útközben.

TRIP PLANNER

J'optimise mon trajet

Trip Planner sur MyCitroën vous propose plusieurs options d’itinéraire pour vous permettre de rejoindre votre destination en toute sérénité. Il vous indique les stations de recharge les plus pratiques sur votre trajet, l’heure d’arrivée estimée en fonction de l’état de charge actuel de votre véhicule, et le temps pour le recharger en chemin, si nécessaire. Une fois que vous avez décidé de la meilleure option, vous l’envoyez directement à l’interface connectée My Citroën Drive Plus, et vous êtes prêt à voyager. Il vous reste simplement à choisir votre destination, car ça, on ne peut pas encore le planifier pour vous.

AKKUMULÁTOR ASSISTANCE

Segítünk, ha útközben lemerül a hajtóakkumulátor

Nincs ok pánikra akkor sem, ha lemerül a hajtóakkumulátor. A szerződéses jótállás ideje alatt, évente maximum két alkalommal a Citroën Assistance helyszíni segítséget nyújt vagy elszállítja autóját a legközelebbi töltőpontra, maximum 50 km távolságra.

ELECTRO ZEN PLUS

J'adapte ma mobilité à mon besoin

Besoin ponctuellement d’une plus grande autonomie ? Citroën vous permet de louer gracieusement pendant 7 jours un véhicule thermique de catégorie équivalente.

Offre valable pendant la période de garantie de votre véhicule.

Pour bénéficier de cette offre, il vous suffit d'appeler directement Citroën Assistance