Megtekintés
Citroën gépjárműtartozékok

SZERELJE FEL AUTÓJÁT

Végre! Ön egy Citroën boldog tulajdonosa, de úgy érzi, hogy még tudná fokozni a kényelmet és a praktikumot?
Mindenre van megoldás, hiszen a Citroën számtalan korszerű, praktikus gépjárműtartozékot és design kiegészítőt kínál Önnek a jármű még személyessebbé tételéhez. 
És ez nem minden! A tartozékok mellett, a Citroën digitális szolgáltatásaival varázsolhatja még kényelmesebbé utazásait .

Amikor pedig járműve karbantartására kerül sor, részesítse előnyben a Citroën által kínált minőségi cserealkatrészeket. Választhat az eredeti gyári alkatrészek közül, melyek MOPAR márkanév alatt kerülnek forgalomba vagy választhatja a kiváló minőségű, de akár 30% olcsóbb Eurorepar alkatrészeinket is, a jármű 3 éves korát követően. Illetve választhatja a körforgásos gazdaság gyári technológiával újragyártott alkatrészeit is, melyeket SustainEra márkanéven forgalmazunk, és amelyek akár 50%-kal kedvezőbb árkonstrukcióban érhetők el, mint az eredeti gyári alkatrész.

TARTOZÉKOK

Varázsolja még személyesebbé az utasteret, növelje a szállítási kapacitást Citroën gépjárműtartozékok vásárlásával.
Sok a csomag, szüksége lenne egy tetőboxra? Aztán pedig egy tetőrúdra a rögzítéshez? Növelje a belső komfortot egy szép szőnyegszettel, tegye feledhetetlenné az utat multimédiás eszközökkel vagy szerezzen örömet az apró holmik rendszerezésével, és autózzon önfeledtem, jókedvűen.

Több, mint 2500 gépjárműtartozék cikkszám közül választhat. Ne késlekedjen, válogasson gépjárműtartozékainkból és rendelje meg őket még ma!

 

DIGITÁLIS SZOLGÁLTATÁSOK

A Citroën digitális szolgáltatásai élvezetesebbé teszik az utazást.
A helymeghatározással működő, előfizetést nem igénylő, Citroën Connect Assist* éjjel-nappal ingyenesen igénybe vehető szolgáltatás lehetővé teszi a 112 segélyhívó gombbal történő riasztását.
A navigáció használatát a Citroën Connect Nav** rendszerben érheti el a központi képernyőn.
Használja ki a Citroën Connect Play előnyeit is, tükrözze okostelefonját érintőképernyő kijelzőjére***.
A My Citroën nemcsak a jármű adataihoz fér hozzá, de megkönnyíti az Ön számára az autó karbantartási tervének követését és felügyeletét. 

*Citroën ë-Berlingo Electric és ë-Spacetourer Electric modelleknél bizonyos funkciók csak abban az esetben érhetőek el, ha a jármű rendelkezik a feláras opcióként rendelhető SOS+Assistance rendszerrel és Citroën Connect multimédia egységgel. Kérje márkakereskedője segítségét!
**A feláras opcióként rendelhető SOS+Assistance rendszer beépített internet kapcsolatot biztosít az Online navigációs csomag kényelmesebb használatához. Az opció megrendelése nélkül az Online navigációs csomag használata során a valós idejű adatok megjelenítéséhez az ügyfél mobilinternet szolgáltatásának megosztása szükséges (a díjakról mobilszolgáltatójánál érdeklődjön).
***A funkció abban esetben használható, ha a csatlakoztatott telefonon van letöltött Android Auto vagy Apple CarPlayTM alkalmazás..

 

CSEREALKATRÉSZ KÍNÁLATUNK

A Citroën cserealkatrészek széles választékát kínálja szervizeléshez.

Választhatja a MOPAR márkanévvel forgalmazott eredeti Citroën alkatrészeket, melyek műszaki paraméterei megegyeznek a gyártáskor beépített alkatrészek minőségével.
A jármű 3 éves korától kínáljuk az Eurorepar márkát, mely több, mint 12 000 multimárkás alkatrészcikkszámot foglal magába, és mely, kiváló minősége mellett akár 30%-kal kedvezőbb árú, mint a gyári alkatrész. 
Emellett választhatja a körforgásos gazdaság gyári technológiával újragyártott alkatrészeit, melyek szintén minősége megegyezik a gyári alkatrészével, ugyanakkor bekerülése akár 50%-kal kedvezőbb lehet, a gyári alkatrész árszintjéhez képest. Ezzel a megoldással nemcsak a pénztárcáját kíméli, de a környezetet is óvja!