Megtekintés

Megérkezett a várva-várt napsütés,  a felfedező utazások, kirándulások, nyári  sportok évszaka.

Akciónkban kiváló minőségű, formatervezett és rendkívül praktikus gépjárműtartozékokat kínálunk a csomagok, sportfelszerelések szállításához, és a biztonságos közlekedéshez.

Ezúttal nemcsak az autóban utazó személyekre gondoltunk! Olyan biztonsági felszereléseket is kínálunk, melyekkel a leghűségesebb „családtagok”, a kisállatok is  biztonságban velünk utazhatnak. Fontos tudnia, hogy több európai országan kötelező biztonsági előírások vannak a kisállatok utastéri, illetve csomagtérben történő utaztatására.

KERÉKPÁRTARTÓK 15% KEDVEZMÉNNYEL*

Tetőrúdra és vonóhorogra szerelhető kerékpártartókat kínálunk!

 

LEGJOBB ÁR (Cikkszám: 1607798780):

Akciós ár: 28 880 Ft*

Nem-akciós listaár: 33 980 Ft

Négyszögletes acél, zárható, 1 kerékpártartó szállítására alkalmas tartozék. Max. 17 kg terhelhetőséggel. Csak 22-70 mm átmérőjű váz, valamint 65-80 mm ovális vázú kerékpárnál alkalmazható. Pull Test-en és City Crash teszten minősített termék, TÜV minőségbiztosítással.

Fenti cikkszáma a Citroën C3 Aircross modellel és sok más modellel is kompatibilis.

 

További ajánlatainkról márkaszervizeinkben kaphat részletes tájékoztatást!

TETŐRUDAK 15% KEDVEZMÉNNYEL*

LEGJOBB ÁR (Cikkszám: 1677090980 - C3 Aircross):

Akciós ár: 76 590 Ft*

Nem-akciós listaár: 90 020 Ft

2 darabos keresztirányú anódozott alumínium, kulccsal zárható tetőcsomagtartó-rúd készlet, acél tartólábakkal. Hosszanti tetőrúdon rögzíthető. Max. terhelhetőség: 45 kg. City Crash teszt és ISO minősítésű termék. 

 

Minden modellhez kínálunk akciós tetőrudakat. További ajánlatainkért forduljon márkaszervizeinkhez!

 

 

TETŐBOXOK 15% KEDVEZMÉNNYEL*

Összecsukható szoft és merev tetőboxokat kínálunk különböző térfogattal!

 

LEGJOBB ÁR (Cikkszám: 9854740580):

Akciós ár: 116 690 Ft*

Nem-akciós listaár: 137 190 Ft

340 L-es, esztétikus, 75 kg teherbírású, teljesen vízálló, ABS műanyag szerkezetű, áramvonalas kialakítású tetőbox. Egyszerűsített oldalsó nyithatóságának köszönhetően a csomagok ki-és bepakolása egyszerű. Méretei: H: 1400 mm, Sz: 800 mmm, M: 440 mm. Nyitórendszer az oldalsó központi zárral. 2 pánttal és 2 kulccsal szállítva.

 

További ajánlatainkról márkaszervizeinkben kaphat részletes tájékoztatást!

CSOMAGTÉR-RENDEZŐ 15% KEDVEZMÉNNYEL*

Cikkszám: 1680573380

Akciós ár: 15 090 Ft*

Nem-akciós listaár: 17 740 Ft

2 tárolórekesszel és belső tárolóhálóval, 2 fogantyúval ellátott fekete színű szövet csomagtéri-rendező. 15 kg tömeg tárolására alkalmas. Használaton kívül kis méretre összehajtható, nyitott állapotban mérete 56,5 cm  (H) x 35 cm (SZ) x 30 cm (M)

Bármely Citroën modellel használható.

 

További praktikus gépjárműtartozékainkról márkaszervizeinkben kaphat részletes tájékoztatást!

 

 

CSOMAGTÉRHÁLÓK 15% KEDVEZMÉNNYEL*

LEGJOBB ÁR (Cikkszám: 1680573380- C3 Aircross, C4 X):

Akciós ár: 8 490 Ft*

Nem-akciós listaár: 9 930 Ft

Szinte minden Citroën modellhez kínálunk akciós csomagtérhálót. 

 

Praktikus, rugalmas, könnyen telepíthető csomagtérháló, mely megakadályozza, hogy a csomagtérben szállított kisebb tárgyak a gurulástól, sérüléstől, ütődéstől. Egyik legkedveltebb tartozékunk! Használaton kívül, összehajtva a csomagtérben minimális helyet foglal.

Rugalmas méreteknek köszönhetően számos Citroën járműben használható.

 

További ajánlatainkért forduljon márkaszervizeinkhez!

 

CSOMAGRÖGZÍTŐ ÉKEK 15% KEDVEZMÉNNYEL*

Cikkszám: 9414EE:

Akciós ár: 6 690 Ft*

Nem-akciós listaár: 7 850 Ft

Bármely modellhez, minden csomagtérszőnyeggel használható.

 

Fekete színű, tépőzáras tapadású rögzítőelem, mellyel a csomagtartó szőnyegen az utazás alatt „vándorló” tárgyak kitámaszthatók, rögzíthetők. Megóvja a szállított tárgyat az ütközésektől.

 

További praktikus tartozékainkról márkaszervizeinkben kaphat részletes tájékoztatást!

 

KISZÁLLATSZÁLLÍTÓ HORDOZÓK 15% KEDVEZMÉNNYEL*

Szállítódoboz 60x42x42 cm – max. 8 kg-os kisállat számára (Cikkszám: 1607076180):

Akciós ár: 33 170 Ft*

Nem-akciós listaár: 39 030 Ft

 

Szállítódoboz 40x30x30 cm – max. 6 kg-os kisállat számára (Cikkszám: 1607076080):

Akciós ár: 26 170 Ft*

Nem-akciós listaár: 30 790 Ft

 

Összehajtható fémszerkezetű, lágy, könnyen mosható, fekete színű bevonatos vászon mosható padlószőnyeggel. A vászonszerkezeten 4 rácsos nyílásból három nyitható csúszkák segítségével a szellőzés biztosítására. 

 

A szállításhoz + 1 szíj tartozék is jár, mellyel a szállító eszköz vállra akasztva is vihető, illetve a jármű fejtámlájához rögzíthető.

 

CSOMAGTÉRTÁLCÁK 15% KEDVEZMÉNNYEL*

LEGJOBB ÁR (Cikkszám: 1688649380 - C4 X hőformázott csomagtértálca 40 mm magasított peremmel):

Akciós ár: 10 710 Ft*

Nem-akciós listaár: 12 600 Ft

Minden Citroën modellhez többféle típusú csomagtértálcát kínálunk 15% akciós kedvezménnyel.

 

A csomagtértálca különlegessége, hogy peremeinek köszönhetően a nyomot hagyó, csapadékos tárgyakról leváló szennyeződéstől megvédi a csomagteret. Egyszerűen ki – és behelyezhető, könnyen tisztítható. Csomagtértálcáink dombornyomott, márka és/vagy modell logoval díszített, az autó ergonómiájához jól illeszkedő, kiváló minőségű termékek.

 

További ajánlatainkról márkaszervizeinkben kaphat részletes tájékoztatást!

 

 

*Az ajánlatok 2023. június 22-től 2023. augusztus 18-ig érvényesek az akcióban résztvevő hivatalos Citroën márkaszervizben.

A kedvezményes árú alkatrész-, tartozék-, és csomagajánlatok más ajánlattal, más akcióval, kedvezménnyel, hűségprogrammal nem vonhatók össze, visszavonásig és/vagy a készlet erejéig érvényesek. Az akciós alkatrész- és tartozék kedvezmények csak a C Automobil Import Kf.t által forgalmazott termékekre vehetők igénybe

Kérjük, hogy bármely termék megvásárlása előtt kérjen felvilágosítást márkaszervizünkben a termék műszaki paramétereiről, áráról! Bizonyosodjon meg arról, hogy a kiválasztott termék megfelel az Ön elképzeléseinek, hogy kompatibilis az Ön gépjárművével vagy azzal az eszközzel, melyre/melyhez csatlakoztatni kívánja. Bizonyos tartozékok felszereléséhez plusz alkatrész és/vagy tartozék vásárlása szükséges (pl. illesztőszett), mely kiegészítő termékekre az akció nem vonatkozik. Az akciós termékek-ajánlatok egy része márkafüggetlen, viszont vannak alkatrészek/tartozékok, melyek csak bizonyos Citroën -modellekhez vásárolhatók. Ugyanazon termékcsaládon belül a különböző márkákkal-modellekkel kompatibilis alkatrészek/tartozékok cikkszáma és műszaki paraméterei eltérők lehetnek, ennek megfelelően áruk is változik. A rendelkezésre állástól függően előfordulhat, hogy bizonyos alkatrészcsaládokból nem tudunk az Ön gépjárművével kompatibilis alkatrészt/tartozékot/szolgáltatást ajánlani.

A konkrét akciós árral meghirdetett termékek árai a közzététel napján érvényes 10 Ft-ra kerekített bruttó ügyfélárak, és egy esetleges árlista változás esetén módosulhatnak. Az árlista változásból adódó ár-differenciákat kompenzálni nem áll módunkban, ezért kifejezetten kérjük, hogy megrendelés előtt márkakereskedésünk munkatársaival ellenőriztesse a termék árát, és az így kapott pontos ár ismeretében döntsön a termék megrendeléséről, megvásárlásáról.. A tájékoztatás nem teljeskörű, a C Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A kommunikációban közzétett képek illusztrációk, a feltüntetett árak és információk tájékoztató jellegűek.