Jelenleg kereskedéseink hétköznapokon 15 óráig, szervizeink pedig legalább 14 óra 30-ig fogadják az ügyfeleket. A szombati nyitva tartás változó.

További információ:

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

Új CITROËN C3, CITROËN C4 Cactus - fedezze fel a CITROËN kompakt kínálatát! Ezek az autók visszafogott méreteikkel minden vezetési helyzethez képesek alkalmazkodni, de kényelem, praktikum és variálhatóság tekintetében sem okoznak csalódást. Ha városban és országúton is nyugodtan szeretne utazni, válasszon kompakt megoldást!

 

 

voiture-compacte-nouvelle-citroen-c3.jpg

CITROËN C3

Korszerű, trendi városi autót keres? Itt az új CITROËN C3 a nagyvárosi rengeteghez igazodó méreteivel! Merész design, kifejező forma, gazdag felszereltség és számos vezetéssegítő funkció... Tökéletes megoldás a mindennapos városi vezetéshez.

CITROËN C4 CACTUS

A Citroën C4 Cactus a Citroën Advanced Comfort® program szempontjából is mérföldkőnek számít. Európában ugyanis az új C4 Cactuson találkozhatunk először a progresszív hidraulikával ellátott komfortfutóművel (Progressive Hydraulic Cushions® - PHC) és a világpremiernek számító Advanced Comfort párnázott ülésekkel. Az eredmény a Citroëntől megszokott egyedülálló menetkényelem. Könnyű és stresszmentes vezetést és utazást biztosít a 12 vezetéssegítő rendszer* és a fejlett csatlakoztatási technológia is. * VERZIÓTÓL FÜGGŐEN
Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue
Top