Megtekintés
Citroën C4 konfigurátor
KÉSZLETAJÁNLAT
Válasszon modellt készletünkről, rövid határidővel. 
Megnézem
AJÁNLATKÉRÉS
Munkatársaink hamarosan felveszik önnel a kapcsolatot. 
Ajánlatkérés
TESZTVEZETÉS
Próbálja ki a legendás Citroën kényelmet! 
Tesztvezetés
HITELKALKULÁTOR
Számolja ki, mennyibe kerül kedvenc Citroënje. 
Kiszámolom
SZERVIZ AJÁNLATOK
Tekintse meg aktuális szerviz ajánlatainkat. 
Érdekel

Az új gépjárművek megrendelése kapcsán szükséges figyelembe venni, hogy egyes opciók, tulajdonságok vagy felszereltségek az adott megrendelés leadásának, illetve a gépjármű gyártásának időpontjában a gépkocsi felszereltségi szintjének, a megrendelt opcióknak vagy egyéb tulajdonságoknak, továbbá a gyártási, illetve alapanyag kapacitás mértékének vagy más tényezőknek a függvényében rendelhetőek, gyárthatóak, valamint, érhetők el széria-, illetve extrafelszereltségként. A gyártó bármikor indokolási és kártérítési kötelezettség, illetve előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja a műszaki adatokat, felszereltséget, az opciókat, és a színeket, valamint a bemutatott felszereléseket és tartozékokat. Kérjük, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a márkakereskedésben.

 

*Az akciós finanszírozási ajánlat C3 City Plus felszereltségű, C3 AirCross, C4 benzin és dízel Winter Plus és MAX felszereltségű, C4 Electric, C4 X benzin és dízel Plus és MAX felszereltségű, C4 X Electric, C5 AirCross benzin, dízel és PHEV, C5 X és C5 X PHEV  modellekre vonatkozik. Az induló THM értéke tájékoztató jellegű. Akciós Citroën finanszírozás minden esetben forint alapú, fix kamatozású. Fix kamatozás esetén a lízingdíj-részletek összege a futamidő alatt nem változik. A THM meghatározása a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A Lízingbe vevőnek az általa kiválasztott biztosítóval, a finaszírozott gépjárműre teljes körű casco biztosítást kell megkötnie akként, hogy a biztosítás (társ)biztosítottja a Merkantil Bank Zrt. mint lízingbeadó és tulajdonos. Zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő kötelező megszerzése következtében  a lízingbe vevőt terheli a visszterhes vagyonszerzési illeték megfizetése. A HBNY díjának megfizetése alól az akciós Citroën finanszírozás esetén a lízingbe vevő mentesül. Az akciós Citroën finanszírozás további feltételeiről és a finanszírozás felmerülő kockázatairól a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból, Gépjármű Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Tájékoztatókból, valamint Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A finanszírozott összeg folyósításának feltétele a Merkantil Bank Zrt. lízingbeadó általi pozitív hitelbírálat. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, részletekről érdeklődjön a Citroën márkakereskedőknél, akik a Merkantil Bank Zrt. finanszírozást nyújtó közvetítőjeként járnak el. Az ajánlat visszavonásig érvényes. Reprezentatív példa Citroën finanszírozás, fix kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén: új Citroën C3 City Plus felszereltségű, C3 AirCross, C4 benzin és dízel Winter Plus és MAX felszereltségű, C4 Electric, C4 X benzin és dízel Plus és MAX felszereltségű, C4 X Electric, C5 AirCross benzin, dízel és PHEV, C5 X és C5 X PHEV  személygépjárműre, futamidő: 60 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 55 141 Ft, THM: 3,99%, ügyleti kamat: 3,92%, lízingbe vevő által fizetendő teljes összeg: 3 308 467 Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.

Alkossa meg saját új Citroën C4 vagy ë-C4 gépkocsiját!

Egy egyszerre robusztus és áramvonalas kompakt ötajtóst szeretne? Konfigurátorunk segítségével új Citroën C4 gépkocsiját hagyományos belső égésű vagy tisztán elektromos változatban is megtervezheti, és a vágyainak mindenben megfelelő autót alakíthatja ki. A kiviteltől a felszereléseken és a motoron át a designig mindent kedvére megválaszthat.

Választható felszereltségi szintek

Az új Citroën C4 és ë-C4 ötféle kivitelben kapható: Live, Feel, Feel Plus, Shine és Shine Plus. Mindegyik kiviteli szint gazdag felszerelés- és opciós kínálattal rendelkezik, de az alapmodell is rendkívül gazdag, így elérhető áron magas szintű kényelemben és biztonságban lehet része.

Motorválaszték

Az új Citroën C4 az új generációs Euro 6d benzin- (PureTech 100, 130 vagy 155 S&S) és dízelmotorok (BlueHDi 110 vagy 130 S&S) gazdag választékát kínálja, melyekhez manuális vagy 8 fokozatú EAT8 automata sebességváltó társul. Az új Citroën ë-C4 136 lóerős (100 kW) villanymotorjának hatótávolsága a 350 kilométert is elérheti.

Külső és belső design

Az új Citroën C4 és ë-C4 hófehér, fekete, platinaszürke, izlandi kék, acélszürke, elixírvörös és karamellbarna színben rendelhető. De ne feledkezzünk meg színcsomagokról és – kiviteli szinttől függően – a 18” gyémántcsiszolt könnyűfém felnikről sem.

A beltérben visszafogott és elegáns hangulatot teremthet a fekete, szürke, kék és piros kárpitoknak köszönhetően.

Az új Citroën C4 méretei

Az új Citroën C4 hagyományos és elektromos változata a vezetőnek és az utasoknak egyaránt bőséges helyet biztosít, és példás hátsó térdtérrel (198 mm) rendelkezik. Igazi élettérhez méltón sok az átgondolt tárolóhely és kiválóak a csatlakoztatási lehetőségek (az autó számos pontján USB-aljzatok találhatók). Az ezzel együtt kompakt autó városban és országúton egyaránt elemében érzi magát. A két helyzetbe állítható padlóval ellátott csomagtartó 380 liter űrtartalmú, a hátsó ülések közül 1 vagy mind a három lehajtható.

Rendelkezésre álló felszerelések és tartozékok

Az új Citroën C4 és ë-C4 kínálatában számos biztonsági és kényelmi felszerelés az alapfelszereltség része, ilyenek például a „Biztonság” csomag, a visszagurulás-gátló, az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer vagy a kihangosítókészlet. Ezek mellett számos egyéb berendezés közül választhat: fűthető kormánykerék és ülések, napténytető, 360°-os parkolóasszisztens stb.