Megtekintés
Citroën extra évindító ajánlat
Extra évindító ajánlat a Citroëntől!

Kihagyhatatlan kedvezményes ajánlatok alapverziókra azoknak, akik élnek a lehetőségekkel, és arra utaznak, hogy mindig jól járjanak.

Fix kamatozású, forint alapú új évi zártvégű pénzügyi lízing finanszírozásunkat most akár 3,99% THM-mel kérhetik egyes modellekre*.

Aki most lép, sokáig jól jár!

CITROËN C5 AIRCROSS YOU Puretech 130 S&S

Magánügyfélár: 9 300 000 Ft1
 
Főbb felszereltség:
 • Citroën Advanced Comfort® futómű
 • Automata, két zónás klímaberendezés
 • 3 azonos méretű hátsó ülés (egyenként csúsztatható, dönthető támlájú)
 • 18"-os SWIRL könnyűfém felnik
 • 8" érintőképernyő: Bluetooth telefon-kihangosító, Mirror Screen képes (A Mirror Screen funkció működéséhez kompatibilis okostelefon szükséges, amelyen telepítve van a megfelelő Apple CarPlay vagy Android Auto alkalmazás).
 • Eco LED fényszórók, LED nappali menetfények és LED első index
 • Hátsó parkolószenzorok

 

 

C4 YOU 1,2 L PureTech 100 LE, 6 fokozatú manuális váltóval

Magánügyfélár: 7 500 000 Ft2

 

 

 

Főbb felszereltség:

 • Automata légkondicionáló aktív szenes szűrővel
 • 6 irányba állítható vezetőülés manuális deréktámasszal  
 • Hátsó parkolószenzorok
 • 10" digitális érintőképernyő Mirror Screen funkcióval, Bluetooth-szal (A Mirror Screen funkció működéséhez kompatibilis okostelefon szükséges, amelyen telepítve van a megfelelő Apple CarPlay vagy Android Auto alkalmazás.)
 • 18" kerekek
 • Megerősített hangszigetelés

 

 

 

 

 

A modellekhez a Citroën akár 5 év garanciát biztosít, 100.000 km futáskorláttal
csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén3

*Az akciós Citroen zártvégű pénzügyi lízing ajánlat új C5 Aircross/C4 modellekre vonatkozik. Az induló THM tájékoztató jellegű, aértéke 3,99% - 11,9% között változhat a futamidő és a finanszírozási összeg függvényében. A THM meghatározása a hatályos jogszabályok alapján történik, és a konkrét finanszírozási feltételektől és annak mértékétől függően is módosulhat. Az akciós Citroën finanszírozás forint alapú, fix kamatozású, így a lízingdíj-részletek összege a futamidő alatt nem változik. A Lízingbevevőnek - saját költségén - az általa választott biztosítóval a finanszírozott gépjárműre teljes körű casco biztosítást kell megkötnie, a biztosítás (társ)biztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint lízingbeadó és tulajdonos. Zártvégű pénzügyi lízing esetén a lízingbevevőt minden esetben terheli a visszterhes vagyonszerzési illeték megfizetése. A HBNY díjának megfizetése alól az akciós Citroën finanszírozás esetén a lízingbevevő mentesül. A finanszírozás további feltételeiről és a finanszírozás felmerülő kockázatairól a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Tájékoztatókból, valamint Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A finanszírozási szerződés megkötésének előfeltétele a Merkantil Bank Zrt. lízingbeadó általi pozitív hitelbírálat. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, részletekről érdeklődjön a Citroën márkakereskedéseknél, akik a Merkantil Bank Zrt. finanszírozást nyújtó közvetítőjeként járnak el. A jelen ajánlat visszavonásig érvényes.  

 

1Jelen ajánlat 2024.01.10-től visszavonásig, új Citroën C5 Aircross modell esetén gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes, az akcióban részt vevő márkakereskedésekben. A bruttó 9 300 000 Ft-os ár a Citroën C5 Aircross modell YOU alapfelszereltségű PureTech 130 S&S M6 verziójára vonatkozik, opciók nélkül. A feltüntetett ár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett árat jelöli. A jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze (kivéve kiterjesztett garancia és finanszírozás). A modell vegyes fogyasztása: 1,3–6,7 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátása: 28–152 g/km (WLTP mérési ciklus szerinti adatok). A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. 

 

2Jelen ajánlat 2024.01.10-tól visszavonásig, új C4 modell esetén gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes, az akcióban részt vevő márkakereskedésekben. A bruttó 7 500 000 Ft-os ár a C4 modell YOU alapfelszereltségű 1,2 PT 100 LE verziójára vonatkozik, opciók nélkül. A feltüntetett ár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett árat jelöli. A jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze (kivéve kiterjesztett garancia és finanszírozás). A modell vegyes fogyasztása: 4,9–5,8 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátása: 119–130 g/km (WLTP mérési ciklus szerinti adatok).  A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát.

 

3Minden 2021. 01. 01. után forgalomba helyezett, magánügyfél számára új autóként értékesített új Citroën C4 és C5 Aircross személygépkocsi vásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé + 2 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállás jár. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az ajánlat visszavonásig érvényes. A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

 

Az online hirdetésekben szereplő képek illusztrációk. A hirdetésekben szereplő modellek:

A Citroën C5 Aircross MAX felszereltségű változata, amelynek indulóára 12 500 000 Ft. A feltüntetett ár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett árat jelöli. A modell vegyes fogyasztása: 1,3–6,7 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátása: 28–152 g/km (WLTP mérési ciklus szerinti adatok).

A Citroën C4 MAX felszereltségű változata, amelynek indulóára 9 810 000 Ft. A feltüntetett ár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett árat jelöli. A modell vegyes fogyasztása: 4,9–5,8 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátása: 119–130 g/km (WLTP mérési ciklus szerinti adatok).