[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

MIRROR SCREEN

A Mirror Screen* funkciónak köszönhetően tükrözheti a telefonján található kompatibilis szolgáltatásokat autója érintőképernyőjére. Tükrözheti kedvenc útvonaltervezőjét, hívást indíthat, zenét hallgathat vagy üzeneteket küldhet anélkül, hogy levenné a tekintetét az útról. *elérhető Android Auto-n vagy Apple CarPlayTM-en

Tablet vagy okostelefon csatlakoztatása a Mirror Screen funkcióval

MIRROR SCREEN KAPCSOLAT

HOGY MŰKÖDIK?

A Mirror Screen funkció aktiválásához egyszerűen csatlakoztassa okostelefonját az eredeti USB-kábel segítségével. A verziótól vagy a jármű felszerelésétől függően a kompatibilis alkalmazásokhoz az érintőképernyő általános menüjéből, vagy a műszerfalon található "Telefon" vagy "Alkalmazások" parancsból férhet hozzá.
Több jóváhagyásra lehet szükség az okostelefon képernyőjén az első kapcsolat során. Kérjük, az első csatlakozást akkor hajtsa végre, mikor a jármű álló helyzetben van.
Az érintőképernyőhöz egyidejűleg 2 okostelefont lehet csatlakoztatni: az autó vezetőjének telefonját a Mirror Screen funkción keresztül, egy utasét pedig Bluetooth kapcsolattal.
További információ a jármű kézikönyvében található.

A Mirror Screen funkció az okostelefon adatforgalmát használja. A MirrorScreen egy ingyenes szolgáltatás, további előfizetési díjak nélkül *, feltéve, hogy járműve rendelkezik ezzel a funkcióval ellátott érintőképernyővel (opcionális vagy a verziótól függően alapfelszereltség).

* Kivéve a fizetős alkalmazások vásárlását, az alkalmazással kapcsolatos előfizetéseket vagy a roaming díjakat külföldön.

MIRROR SCREEN KOMPATIBILITÁS

2-FÉLE KAPCSOLÓDÁSI LEHETŐSÉG

A MirrorScreen 2 csatlakozási technológián alapul:

az Apple CarPlayTM protokoll az Apple okostelefonokhoz,

az Android Auto protokoll az Android okostelefonokhoz.

Az Apple CarPlayTM és az Android Auto segítségével biztonságosan kezelheti a telefonon található kompatibilis programokat vezetés közben. Az alkalmazásokat úgy alakították át, hogy vezetés közben is biztonságosan kezelhesse azokat, miközben szemeit az úton, kezeit pedig a kormányon tartja.

APPLE CARPLAYTM

ANDROID AUTO

Apple applikáció tükrözése Mirror Screennel

APPLE CARPLAYTM

APPLE OKOSTELEFON

Ha iPhone készüléket használ, az Apple CarPlay ™ * segítségével intuitív módon kezdeményezhet hívásokat, útvonaltervet készíthet, zenét hallgathat, és hang- vagy kézi vezérléssel elérheti üzeneteit.
Anélkül, hogy levenné a tekintetét az útról, aktiválja a Siri hangfelismerést az autó érintőképernyőjéről vagy a kormánykerékről, az ott lévő hangvezérlő gomb lenyomásával és nyomva tartásával. A Siri lehetővé teszi, hogy hozzáférjen a névjegyekhez, hívásokat kezdeményezzen, meghallgathassa vagy diktálhassa üzeneteit anélkül, hogy ránézne az iPhone készülékére.
Az Apple CarPlay ™ számos alkalmazás, például a Spotify, a Waze vagy a Stitcher használatát is élvezheti vezetés közben.

* földrajzi terület szerint
Android applikáció tükrözése Mirror Screennel

ANDROID AUTO

ANDROÏD OKOSTELEFON

Az Android Auto * használatához szüksége van egy, az Android Auto-val kompatibilis járműre vagy autórádióra, valamint egy Android 5.0 (Lollipop) vagy újabb verziójú okostelefonra.
Töltse le az Android Auto alkalmazást okostelefonjára a Google Play áruházból.
Amikor androidos telefonját csatlakoztatja a kompatibilis járműhöz vagy autórádióhoz, az alkalmazásai az Android Auto segítségével jelennek meg a jármű érintőképernyőjén.

* földrajzi terület szerint
Top