[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

ISMERJE MEG A CITROËN ONLINE SZOLGÁLTATÁSAIT

KAPCSOLÓDÁSI TECHNOLÓGIÁK TELJES KÍNÁLATA

A Citroën újításait mindig ügyfelei és az ő életstílusuk inspirálta. Nincs ez másként a digitális technológia terén sem, ahol számos kapcsolódási technológiát, megoldást kínál a márka a felhasználók még nagyobb biztonsága és kényelme érdekében.

A Citroën Connect a következő eszközöket és szolgáltatásokat foglalja magában:

        •  CITROËN CONNECT ASSIST
        •  CITROËN CONNECT NAV
        •  CITROËN CONNECT PLAY

Fedezze fel a Citroën összes csatlakozási technológiáját!

CITROËN CONNECT ASSIST

MÉG NAGYOBB BIZTONSÁG

Citroen-Connect-Assist_625x320
Citroen-Connect-Nav_625x320

CITROËN CONNECT NAV*

MÉG NAGYOBB NYUGALOM

 

 • TÉRKÉPFRISSÍTÉS

 


*A feláras opcióként rendelhető SOS+Assistance rendszer beépített internet kapcsolatot biztosít az Online navigációs csomag kényelmesebb használatához. Az opció megrendelése nélkül az Online navigációs csomag használata során a valós idejű adatok megjelenítéséhez az ügyfél mobilinternet szolgáltatásának megosztása szükséges (a díjakról mobilszolgáltatójánál érdeklődjön).

CITROËN CONNECT PLAY

MÉG TÖBB SZÓRAKOZÁS

Citroen-Connect-Play_625x320
e_remote

Ë-REMOTE SZOLGÁLTATÁS*

ONLINE ASSZISZTENS ELEKTROMOS VAGY HIBRID AUTÓJÁHOZ

 • IDŐZÍTETT TÖLTÉS
 • IDŐZÍTETT HŐMÉRSÉKLET-BEÁLLÍTÁS
 • A TÖLTÉSI IDŐ ELLENŐRZÉSE


 • * Bizonyos modelleknél, illetve felszereltségeknél az applikáción keresztül vezérelhető funkciók (pl: ë-Remote) csak abban az esetben érhetőek el, ha a jármű rendelkezik a feláras opcióként rendelhető SOS+Assistance rendszerrel. További tájékoztatásért kérjük, forduljon márkakereskedőjéhez!

  BLUETOOTH

  INTÉZZE HÍVÁSAIT AZ AUTÓBAN IS BIZTONSÁGOSAN, A BLUETOOTH SEGÍTSÉGÉVEL. ELLENŐRIZZE AUTÓJA KOMPATIBILITÁSÁT!
  BLUETOOTH

  FONTOS INFORMÁCIÓ

  Az alábbi listában megjelölt digitális szolgáltatások csak azon gépjárművek esetén érhetőek el, amelyekbe az adott felszereltség/tartozék a megrendelés, majd gyártás során – szériatartozékként, illetve felár ellenében elérhető opcióként  – beépítésre került. Az ingyenesen biztosított frissítések (így különösen térkép, telematikai rendszer frissítései) kizárólag abban az esetben térítésmentesek, amennyiben azt az Ügyfél önállóan végzi el. Az Ügyfél ezen frissítések esetén is igénybe veheti márkaszerviz segítségét, ez esetben ennek elvégzéséért a márkaszerviz munkadíjat számíthat fel.

   

  A frissítéssel érintett digitális szolgáltatás megnevezése Kap-e értesítést az ügyfél a frissítésről? Ingyenes-e a frissítés? Van-e egyéb feltétele a frissítésnek? (pl. regisztráció, előfizetés) Megjegyzés
  Gépjármű biztonságos működését érintő frissítések, gyártó által előírt megelőző beavatkozások a beavatkozás jellegétől függően erről külön értesítést kap az Ügyfél vagy a márkaszerviznél tett látogatása során kaphat erről tájékoztatást IGEN, időkorlát nélkül NINCS  
  Hibajelenségek kapcsán végzett szoftverfrissítések NEM (a szoftverfrissítés szükségessége a hibafeltárás során azonosítható) A Gépjármű garancia időszaka alatt ingyenes, ezt követően fizetős javításként kerül elvégzésre NINCS Az Ügyfélnek a hibajelenség észlelését követően be kell vinnie a Gépjárművet a márkaszerviz hálózat valamely tagjához, megjelölve a hibát
  Telematikai rendszer frissítése (új Citroën modellek, kivéve új C5X) NEM IGEN, az Ügyfél által önállóan elvégzett frissítés esetén időkorlát nélkül NINCS A telematikai rendszer frissítését a https://www.citroen.hu/szerviz-es-szolgaltatasok/szoftver-es-terkepfrissites.html oldalon érheti el, de a rendszer frissítése céljából márkaszervizeinkhez is fordulhat, ez esetben a szolgáltatás munkadíj ellenében kerül elvégzésre.
  Telematikai rendszer frissítése (Citroën C5X) IGEN (az autó felajánlja a frissítést, melyet a beépített SIM kártya segítségével tölt le) IGEN, az Ügyfél által önállóan elvégzett frissítés esetén időkorlát nélkül NINCS  
  Gyárilag beépített navigációhoz tartozó térképfrissítések (új Citroën modellek, kivéve Citroën C5X és Jumper) NEM IGEN, az Ügyfél által önállóan elvégzett frissítés esetén időkorlát nélkül NINCS, ugyanakkor a valós idejű útvonaltervezés és forgalmi adatok elérése az "Connected Navigation Plus csomag" segítségével valósulhat meg, mely a garancia kezdetétől számított 3 évig díjmentes, utána viszont előfizetési díjhoz kötött. A navigációs rendszert opcióként tudja az Ügyfél az autóhoz megrendelni, amennyiben a felszereltségi listán az elérhető.
  Gyárilag beépített navigációhoz tartozó térképfrissítések (Citroën Jumper) NEM NEM, a frissítés térítés ellenében történik a TomTom weboldalán keresztül. NINCS A navigációs rendszert opcióként tudja az Ügyfél az autóhoz megrendelni, amennyiben a felszereltségi listán az elérhető.
  Telefonos applikáció(MyCitroën) IGEN, a Google Play és az Apple App Store jelzi ha új frissítés érhető el. Esetenként az alkalmazás is kérheti a szoftverfrissítést. IGEN, időkorlát nélkül IGEN, az alkalmazás használatához regisztráció szükséges.  
  Ë-Remote funkció IGEN, a frissítése a márkaalkalmazással együtt történik, melyhez a Google Play és az Apple App Store jelzi, ha új frissítés érhető el. Esetenként az alkalmazás is kérheti a szoftverfrissítést. IGEN, időkorlát nélkül IGEN, a funkció használatához regisztráció szükséges. Kizárólag plug-in hibrid és elektromos modellek esetén.

  Citroën ë-Berlingo, ë-Berlingo furgon, ë-Spacetourer (Feel és Business felszereltség) és ë-Jumpy esetén az applikáción keresztül vezérelhető funkciók (pl: Ë-Remote) csak abban az esetben érhetőek el, ha a jármű rendelkezik a feláras opcióként rendelhető SOS+Assistance rendszerrel. További tájékoztatásért kérjük, forduljon márkakereskedőjéhez! 

   

  Top