[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

AZ Ë-COMFORT OSZTÁLYÚ SUV

A C5 Aircross plug-in hibrid meghajtású változata optimális megoldás lehet azoknak, akik szeretik az SUV formát, a nagyobb erőt és nyomatékot a motortérben, miközben tisztában vannak vele, hogy a károsanyag-kibocsátás csökkentése korunk egyik legfőbb társadalmi felelőssége.
Közülük sokan még nem érzik elérkezettnek az időt a tisztán elektromos autózásra, de nyitottak egy olyan középútra, mely félúton van a megszokott tankolás és a megszokandó töltés között. Nekik alkottuk meg a C5 Aircross Plug-in Hybrid modellt.

TEKINTSE MEG A PLUG-IN HIBRID TECHNOLÓGIA ELŐNYEIT BEMUTATÓ VIDEÓNKAT

CITROEN_C5_AIRCROSS_HYBRID
CITROEN_C5_AIRCROSS_HYBRID
C5 aircross plug-in hybrid suv megy a városban

ELEKTROMOS HATÓTÁV

A Citroën C5 Aircross Plug-in hibrid SUV elektromos üzemmódban a következőket kínálja:

 • 55 km-es hatótáv a WLTP ciklusban;
 • 13,2 kWh-os, nagyfeszültségű (200 V) lítium-ion akkumulátor;
 • 8 év jótállás 160 000 km futáskorlátig (amelyiket előbb eléri az autó) a meghajtó akkumulátorra 70%-os töltő kapacitás erejéig;
 • csendes vezetés;
 • környezetbarát vezetés 0g/km CO2-vel.

 

C5 aircross plug-in hybrid áll az úton vidéken

ZÖKKENŐMENTES, KÖNNYED AUTÓZÁS

Az autó könnyed, dinamikus vezetést garantál: 


- a 180 lóerős PureTech benzinmotor, a 80 kW-os villanymotor és az ë-EAT8 automata váltó társítása 225 LE összteljesítményt és 320 Nm azonnal rendelkezésre álló nyomatékot biztosít,
- 3 üzemmód: elektromos, hibrid és sport,
- 1,4 l/100km fogyasztás kombinált ciklusban (WLTP)*.

*1,4–1,5 l/100 km, az adott jármű egyéni felszereltségétől függően.

C5 aircross plug-in hybrid suv mellett áll a tulajdonosa és tölti az autót

PRAKTIKUS TÖLTÉSI MEGOLDÁSOK

Többféle töltési mód lehetséges:


- a 32 amperes Wall Box* és opcionálisan megvásárolható 7,4 kW-os fedélzeti töltő segítségével a töltés kevesebb mint 2 órát vesz igénybe,
- a megerősített 14 amperes Green’up csatlakozóval 4 óra alatt tölthető fel,
- hagyományos (8 amperes) csatlakozó használatával pedig 7 óra alatt.

*Egyedileg megvásárolható töltő. Bővebb információért kérjük, forduljon márkakereskedőjéhez.

DESIGN

EGYEDI MEGKÜLÖNBÖZTETŐ JEGYEK

C5 aircross plug-in hybrid suv álla a ház előtt, tulajdonosa telefonál

A Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid SUV határozott és tekintélyes formavilága jól illeszkedik a közelmúlt Citroën-modelljeinek stílusába.  A plug-in hibrid verzió különleges ismertetőjele a csomagtérajtón elhelyezett „Hybrid” felirat (amelynek „h” logója az első sárvédők lemezén is visszaköszön), valamint a rendelhető kék BASIC színcsomag.

Ë-COMFORT

MÉG TÖBB KÉNYELEM AZ ELEKTROMOS MOTORNAK KÖSZÖNHETŐEN

C5 aircross plug-in hybrid suv megy az erdőben

A kényelem terén már etalonnak számító, Citroën Advanced Comfort® program keretében a C5 Aircross Plug-in Hybrid SUV további előnyökkel bővül az elektromos motornak köszönhetően : zökkenőmentes, csendes suhanás és felvillanyozó teljesítmény. Az ülések és a felfüggesztés hatékonyan kiszűrik és elnyelik az út kisebb-nagyobb egyenetlenségeit. 
A Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid SUV ennek köszönhetően mind a vezető, mind az utasok számára utolérhetetlen kényelmet biztosít. A komfort magasiskolájaként pedig a multilink hátsó felfüggesztés a változó útviszonyok közepette is komfortos és határozott útfekvést biztosít.

férfi ül a C5 aircross plug-in hybrid vezetőülésében

Advanced Comfort ülések

A Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid SUV üléseit széles üléslappal és háttámlával látták el. Az ülések belsejébe nagysűrűségű hab került, míg felületüket 15 mm vastag, texturált poliuterán hab borítja. A kettő együtt nagyfokú kényelmet, puhaságot és tartást biztosít a midennapi vezetésben. A maximális utazási kényelem érdekében az első ülések magasságban, az első fejtámaszok pedig magasságban és akár mélységben is állíthatók. Az első ülésekbe többpontos masszázsfunkció is igényelhető az ülésfűtésen kívül.

C5 aircross plug-in hybrid suv hátsó ülése lehajtva

Szegmensbajnok modularitásban

Az új C5 Aircross Plug-in Hybrid SUV utastere is megőrzi az alapváltozat erősségeit. Hátul a három különálló ülés egymástól függetlenül 15 cm hosszon csúsztatható, az ülések dőlésszöge öt fokozatban állítható, a támlák lehajtásával pedig teljesen sík padlót kapunk. Számos praktikus rakodóhelyével és 460-ról 600 literre növelhető térfogatával a modell mércét állít a kategóriában. 

TÖLTÉS

EGYSZERŰ ÉS PRAKTIKUS TÖLTÉSI MEGOLDÁSOK

C5 Aircross plug-in hibrid modellt töltik falitöltőről

Hagyományos (8 amperes) csatlakozó használatával az autó 7 óra alatt tölthető fel, míg a megerősített 14 amperes Green’up csatlakozóval 4 óra alatt. A 32 amperes Wall Box*** és opcionálisan megvásárolható 7,4 kW-os fedélzeti töltő segítségével a töltés kevesebb mint 2 órát vesz igénybe.
A töltés az okostelefonokban elérhető MyCitroën alkalmazással programozható is.

* A hatótávolság elektromos üzemmódban 54 és 55 km között található, mely függhet a járműre felszerelt opcióktól. A hatótávolság a tényleges használati feltételektől függően egyénileg is változhat.
**8 év jótállás 160 000 km futáskorlátig (amelyiket előbb eléri az autó) a meghajtó akkumulátorra 70%-os töltő kapacitás erejéig.
***Egyedileg megvásárolható töltő. Bővebb információért kérjük, forduljon márkakereskedőjéhez

HATÓTÁVOT BEFOLYÁSOLÓ TÉNYEZŐK

sebességet jelző piktogramm

SEBESSÉG

hőmérsékletet jelző piktogramm

HŐMÉRSÉKLET

vzetési stílus jelző piktogramm

VEZETÉSI STÍLUS

rakományt jelző piktogramm

SZÁLLÍTOTT RAKOMÁNY

TEKINTSE MEG, HOGYAN HOZHATJA KI A LEGTÖBBET A PLUG-IN HIBRID AUTÓJÁBÓL!

TECHNOLÓGIA

Férfi a C5 Aircross plug-in hybrid volánjánál

A C5 Aircross Plug-in Hybrid SUV a következő interaktív felületeket kínálja:

 • a Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid SUV műszerfalán egy 12,3” méretű kijelzőn követhetjük a hibrid technológia működését: a teljesítmény- és a hatótávjelző minden pillanatban valós információkkal szolgál,
 • a 8”-os érintőképernyő többek között olyan adatokat mutat, mint az energiaáramlás aktuális állapota, a fogyasztási statisztika,
 • az autó három üzemmódja – elektromos, hibrid és sport – között a középkonzolon elhelyezett üzemmódválasztóval válthatunk,
 • az elektrokróm belső visszapillantó tükör alatt megjelenő, kívülről is könnyen észrevehető kék fényjelzés növeli az autó láthatóságát a forgalomban, és jelzi a külvilágnak, hogy vezetője most tisztán elektromos üzemmódban közlekedik.

NYUGALOM A VOLÁN MÖGÖTT

A Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid 8" SUV érintőképernyőjének köszönhetően mindig pontos információkat kaphat a hibrid üzemmód működéséről.
Olyan fontos információkat jelenít meg, mint például:

 • az energiaáramlás;
 • fogyasztási statisztikák;
 • a késleltetett akkumulátor-töltés konfigurációja;
 • az "e-save" funkció, mely lehetővé teszi az elektromosenergia-tartalék biztosítását.
Citroen-C5-Aircross-Hybride-rechargeable-Interface1_625x350
Citroen-C5-Aircross-Hybride-rechargeable-Interface2_625x350
Citroen-C5-Aircross-Hybride-rechargeable-Interface3_625x350
Citroen-C5-Aircross-Hybride-rechargeable-Interface4_625x350

ALAPVETŐ INFORMÁCIÓK MEGJELENÍTÉSE

A Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid SUV speciális kijelzővel rendelkezik a hibrid üzemmóddal kapcsolatos lényeges információk megjelenítésére, mint például a teljesítményjelző vagy a rendelkezésre álló hatótáv.

PRAKTIKUS APPLIKÁCIÓ

MY CITROËN

Töltse le az ingyenes My Citroën applikációt Android vagy iOS telefonjára, tekintse meg C5 Aircross Plug-in Hybrid modellje töltési állapotát, a megtehető kilométereket, programozza be a töltés időpontját vagy az autó belső hőmérsékletét.

 

Programozható töltés

Programozza C5 Aircross Plug-in Hybrid SUV gépkocsija töltését távolról, mobiltelefonján keresztül, a My Citroën alkalmazás segítségével. Megtekintheti autója akkumulátorának töltöttségét, a töltöttségi állapotot, a töltés sebességét és a töltésből hátralévő időt. Programozhatja is a töltést, a töltés kezdetének beállításával.

Programozható hőmérséklet

Az utastéri hőmérséklet előprogramozása segítségével előre beállíthatja gépkocsija fűtését, vagy klimatizálását. Ez a funkció is a My Citroën alkalmazásból vezérelhető. 

MOTOR ÉS SEBESSÉGVÁLTÓ

C5_Aircross_Hibryd_SUV

Az új C5 Aircross Plug-in Hybrid SUV-ban a  180 lóerős PureTech benzinmotor mellett egy, a belső égésű motor és az elektromos vezérlésű ë-EAT8 automata váltó között elhelyezett 80 kW-os villanymotor nyújt minden körülmények között kimagasló teljesítményt. A villanymotorhoz egy 13,2 kWh-os, nagyfeszültségű (200 V) lítium-ion akkumulátor tartozik. Hibrid üzemmódban a két motor ereje egyesül: ilyenkor az első kerekekre 225 lóerő összteljesítmény jut, így az autó alacsony  üzemanyag-fogyasztás mellett is élvezetes vezetést biztosít. A 320 Nm nyomaték azonnal rendelkezésre áll. Az azonnali és észrevétlen újraindítások érdekében a belső égésű motor kettős üzemmódú generátorral van felszerelve. A CO2-kibocsátás 32-33 g/km*.

A gyors és hatékony ë-EAT8 elektromos automata sebességváltó az EAT8 váltó továbbfejlesztett változata. A többtárcsás olajfürdős tengelykapcsoló optimális fokozatváltásokat eredményez, és az azonnal rendelkezésre álló 320 Nm nyomaték még zökkenőmentesebb és élvezetesebb vezetést garantál.  

 

* 32–33 g/km, az adott jármű egyéni felszereltségétől függően.

Top