[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

PLUG-IN HIBRID VÁLTOZAT: A TÖKÉLETES KÉNYELEM MEGTAPASZTALÁSA

Az új Citroën C5 Aircross plug-in hibrid motorja tovább növeli az utazási kényelmet: a napi ingázás során akár 55 kilométeren át (WLTP-ciklus) élvezhetjük az elektromos hajtás előnyeit, hosszabb utakon pedig korlátlan hatótávolságot biztosít a benzinmotor.

Az új Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid jogosult a zöld rendszámra, és az azzal járó összes előnyre.

A PLUG-IN HIBRID VÁLTOZAT FŐ ELŐNYEI

C5 AIRCROSS MEGY AZ ÚTON

ZÉRÓ KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS ÉS ZÉRÓ ZAJKIBOCSÁTÁS

 • Elektromos üzemmódban az új Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid csendes, vibrációmentes haladást és környezetkímélő vezetést kínál, 0 g/km CO2-kibocsátás mellett.
 • Ezzel az autóval a belső égésű motorral hajtott járművek elől elzárt városközpontokba is behajthat.
 • A 13,2 kWh-s akkumulátorra 8 év vagy 160 000 km garancia vonatkozik, 70% töltőkapacitás erejéig.
Citroën C5 X megy az úton

100%-OS HATÉKONYSÁGÚ HAJTÁS

 • Az új Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid az EAT8 automata sebességváltóval szerelt 180 lóerős PureTech motor és a 81,2 kW-os (110 LE) villanymotor társításával 225 lóerős összteljesítmény elérésére képes.

 • Az azonnal rendelkezésre álló 360 Nm nyomaték állandó kényelmes használatot biztosít, hiszen bármikor adott a dinamikus gyorsítások lehetősége.
Citroen-C5-Aircross-Hybride-Rechargeable-Avantage-Recharge-400x300

NAPI TÖLTÉS

 • Többféle egyszerű és praktikus megoldás létezik az új Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid feltöltésére.
 • A töltés leggyorsabb módja a Wall Box használata. Az opcióként rendelhető Mode 3 töltőkábellel az opcionálisan választható 7,4 kW-os fedélzeti töltővel kevesebb, mint 2 óra alatt 0-ról 100%-ra töltheti fel autóját.
 • Az optimális használat érdekében javasoljuk, hogy az új Citroën C5 Aircross Plug-in Hybridet minden nap töltse fel.

HATÓTÁV

AZ AUTÓ HATÓTÁVOLSÁGÁT BEFOLYÁSOLÓ FŐ TÉNYEZŐK

Pictogramme d'un combiné symbolisant la Vitesse du véhicule

SEBESSÉG

130 km/h sebességnél az új Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid hatótávolsága a felére csökken a WLTP szerint jóváhagyott hatótávolsághoz képest.

Pictogramme avec un thermomètre symbolisant la température

HŐMÉRSÉKLET

Az időjárási körülmények és azok következményei, mint például az autó utasterének fűtése vagy hűtése, hatással vannak az akkumulátor hatótávolságára.

Pictogramme avec un volant symbolisant le Style de Conduite

VEZETÉSI STÍLUS

A sima, zökkenőmentes vezetés optimalizálja az új Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid autója hatótávolságát.

Pictogramme avec un colis et une valise symbolisant la Charge transportée

SZÁLLÍTOTT TEHER

A tetőre szerelt tartozékok vagy a gépkocsi jelentős terhelése hatással van az új Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid autója fogyasztására.

TÖLTÉSI MÓD

EGYSZERŰ ÉS PRAKTIKUS

Az új Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid rendkívül egyszerűen tölthető:
 • Az autó bal hátsó részén található töltőnyílásban a töltési folyamat nyomon követésére szolgáló fénydióda található. A töltés folyamata a My Citroën alkalmazáson keresztül távolról is megtekinthető.
 • A töltés az érintőképernyőről vagy a My Citroën alkalmazásból is programozható, így például kihasználhatja a csúcsidőn kívüli díjakat.
 • A töltőkábelek a csomagtérpadló alatt, külön erre a célra kialakított helyen találhatók.
  Citroën C5 Aircross plug-in hybrid töltési lámpája
  Citroën C5 Aircross Hybride Rechargeable en recharge sur une Wall Box

  TÖLTÉSI MEGOLDÁSOK

  EGYSZERŰSÍTETT NAPI TÖLTÉSEK

  Az új Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid autója többféleképpen is feltölthető:
 • Egy normál aljzaton az akkumulátor 7 vagy 4 óra alatt töltődik fel (Green'Up™ típusú aljzat).
 • Egy 32 A-es Wall Box töltőn az opcióként rendelhető 7,4 kW-os töltővel a töltés kevesebb mint 2 órát vesz igénybe. A közutakon és bizonyos parkolókban rendelkezésre álló Wall Box töltő az Ön otthonában is felszerelhető. A 100 kW-os töltőállomások nem kompatibilisek az új Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid modellel.


 • 2022-től a Citroën plug-in hibrid autói új, hasznos funkcióval bővülnek: ha az autó azt észleli, hogy a vezetője nem tölti fel az akkumulátort külső áramforrásról – s így nem tudja elektromos üzemmódban használni az autóját – a jármű figyelmeztetést küld a műszerfalon keresztül. A megfelelő gyakorisággal feltöltött, elektromos üzemmódban használt autóknak lényegesen alacsonyabb az üzemanyag-fogyasztása és a károsanyag-kibocsátása, mint a kizárólag belső égésűként használt autóknak, így olcsóbb az üzemeltetésük, és kisebb a környezeti terhelésük. A funkció az új C5 Aircross és a C5 X plug-in hibrid változatain érhető el.

  PLUG-IN HIBRID MOTOR

  Ë-EAT8 AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓ

  Az új Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid 81,2 kW-os motorja akár 55 km-en keresztül (WLTP-ciklus) kínálja a 100%-ban elektromos hajtás minden előnyét. Ez akár a napi ingázáshoz is elegendő lehet, a hosszabb utakhoz a PureTech 180 Stop & Start Euro 6.3 benzinmotor biztosítja a hatótávolságot.

  Az ë-EAT8, elektromos működtetésű 8 fokozatú automata váltó optimalizálja a sebességváltást, fokozva annak zökkenőmentességét, és ezáltal nagyobb vezetési élményt nyújt.
  Az autó két regeneratív fékezési móddal rendelkezik: Drive (D állás) és Brake (B állás). Az utóbbi, dinamikusabb üzemmód fokozza a fékezési és lassítási fázisokban rendelkezésre álló energia visszanyerését.

  Citroen-C5-Aircross-Hybride-rechargeable-Motorisation-1500x470
  Citroen-C5-Aircross-Hybride-rechargeable-Motorisation-1500x470

  HÁROMFÉLE ÜZEMMÓD

  A KÖZÉPKONZOLON IDEÁLISAN ELHELYEZETT FOKOZATVÁLASZTÓ KAR

  Az új Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid középkonzolján található az üzemmód-választó kar. A következő üzemmódok közül választhat:
 • Elektromos: Az autó akár 135 km/h sebességig gyorsulhat 100%-ban elektromos meghajtással, amely teljesen hangtalan és zökkenőmentes működést biztosít. A hatótávolság akár 55 km (WLTP-ciklus) is lehet.
 • Hibrid: Az optimális hatékonyság érdekében a villanymotor és a belső égésű motor közötti átkapcsolás automatikusan történik.
 • Sport: A belső égésű motort erősítő villanymotornak köszönhetően a jármű 225 lóerős összteljesítményt és 360 Nm-es össznyomatékot biztosít.
 • Citroën C5 Aircross HIBRID E-Toogle

  ALKALMAZÁSOK

  HASZNOS ÉS PRAKTIKUS ONLINE SZOLGÁLTATÁSOK

  Egy férfi a My Citroën appot nézi a mobilján

  MY CITROËN ALKALMAZÁS

  Az alkalmazás segítségével, állandó kapcsolatban lehet autójával, fontos adatokhoz és szolgáltatásokhoz férhet hozzá. Lépésről lépésre követheti autója karbantartási folyamatait, és hozzáférhet a Citroën számos egyéb szolgáltatásához is.

  Töltés állapotának kijelzése az okostelefonon

  Ë-REMOTE

  Az okostelefonjáról a My Citroën részét képező Ë-REMOTE alkalmazással ellenőrizheti új Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid autója töltöttségi szintjét és fennmaradó hatótávolságát, valamint beprogramozhatja a napi töltést és az előfűtést vagy -hűtést.

  Top