[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

AZ Ë-COMFORT OSZTÁLYÚ SUV

Ez a modell az első plug-in hibrid képviselője a Citroën alacsony károsanyag- kibocsátású modellpalettájának. 2025-re a kínálatban szereplő minden modell rendelkezik majd alacsony kibocsátású vagy elektromos meghajtású változattal.


A Citroën C5 Aircross Hybrid SUV plug-in hibrid technológiája a modern használati módok mindegyikére kínál optimális megoldást: a mindennapos rövidebb utakhoz elektromos meghajtási módban is használható, szükség esetén pedig a hagyományos, belsőégésű motor nagy hatótávja is rendelkezésre áll.

TEKINTSE MEG A PLUG-IN HIBRID TECHNOLÓGIA ELŐNYEIT BEMUTATÓ VIDEÓNKAT

CITROEN_C5_AIRCROSS_HYBRID
CITROEN_C5_AIRCROSS_HYBRID

ELEKTROMOS HATÓTÁV

e-Jumpy-Picto-Autonomie

A Citroën C5 Aircross Hybrid  13,2 kWh-os, nagyfeszültségű (200 V) lítium-ion akkumulátora 55 km tisztán elektromos működést tesz lehetővé (WLTP). 

8 év jótállás 160 000 km futáskorlátig (amelyiket előbb eléri az autó) a meghajtó akkumulátorra 70%-os töltő kapacitás erejéig.

ZÖKKENŐMENTES, KÖNNYED AUTÓZÁS

eC4-Picto-Volant

Az autó könnyed, dinamikus vezetést garantál: 
- a 180 lóerős PureTech benzinmotor, a 80 kW-os villanymotor és az ë-EAT8 automata váltó társítása 225 LE összteljesítményt és 320 Nm azonnal rendelkezésre álló nyomatékot biztosít,
- 3 üzemmód: elektromos, hibrid és sport,
- 1.4L/100km fogyasztás kombinált ciklusban (WLTP)*.

*1,4–1,5 l/100 km, az adott jármű egyéni felszereltségétől függően.

PRAKTIKUS TÖLTÉSI MEGOLDÁSOK

eC4-Picto-Voiture

Többféle töltési mód lehetséges :
- A 32 amperes Wall Box* és opcionálisan megvásárolható 7,4 kW-os fedélzeti töltő segítségével a töltés kevesebb mint 2 órát vesz igénybe,
- a megerősített 14 amperes Green’up csatlakozóval 4 óra alatt tölthető fel,
- hagyományos (8 amperes) csatlakozó használatával pedig 7 óra alatt.

*Egyedileg megvásárolható töltő. Bővebb információért kérjük, forduljon márkakereskedőjéhez.

DESIGN

EGYEDI MEGKÜLÖNBÖZTETŐ JEGYEK

Design_CL.19.030.009et007_1500x500_4

A Citroën C5 Aircross Hybrid SUV határozott és tekintélyes formavilága jól illeszkedik a közelmúlt Citroën-modelljeinek stílusába.  A plug-in hibrid verzió különleges ismertetőjele a csomagtérajtón elhelyezett „Hybrid” felirat (amelynek „h” logója az első sárvédők lemezén is visszaköszön), valamint a rendelhető kék BASIC színcsomag.

Ë-COMFORT

MÉG TÖBB KÉNYELEM AZ ELEKTROMOS MOTORNAK KÖSZÖNHETŐEN

C5_Aircross_Hibryd_SUV

A kényelem terén már etalonnak számító, Citroën Advanced Comfort ® C5 Aircross Hybrid SUV további előnyökkel bővül az elektromos motornak köszönhetően : zökkenőmentes, csendes suhanás és felvillanyozó teljesítmény.
A Citroën Advanced Comfort® program keretében kifejlesztett ülések és a progresszív hidraulikus ütközőelemekkel ellátott felfüggesztés ® hatékonyan kiszűri és elnyeli az út kisebb-nagyobb egyenetlenségeit. A Citroën C5 Aircross Hybrid SUV ennek köszönhetően mind a vezető, mind az utasok számára utolérhetetlen kényelmet biztosít. A komfort magasiskolájaként pedig a multilink hátsó felfüggesztés a változó útviszonyok közepette is komfortos és határozott útfekvést biztosít.

Advanced Comfort ülések

Sieges_CL.19.030.19_747X400

A Citroën C5 Aircross Hybrid SUV üléseit széles üléslappal és háttámlával látták el. Az ülések belsejébe nagysűrűségű hab került, míg felületüket 15 mm vastag, texturált poliuterán hab borítja. A kettő együtt nagyfokú kényelmet, puhaságot és tartást biztosít a midennapi vezetésben. A maximális utazási kényelem érdekében az első ülések magasságban, az első fejtámaszok pedig magasságban és mélységben állíthatók. Az első ülésekbe többpontos masszázsfunkció is igényelhető az ülésfűtésen kívül.

Szegmensbajnok modularitásban

Modularite_CL.19.030.021_20-10-2019

Az új C5 Aircross  Hybrid SUV utastere is megőrzi az alapváltozat erősségeit. Hátul a három különálló ülés egymástól függetlenül 15 cm hosszon csúsztatható, az ülések dőlésszöge öt fokozatban állítható, a támlák lehajtásával pedig teljesen sík padlót kapunk. Számos praktikus rakodóhelyével és 460-ról 600 literre növelhető térfogatával a modell mércét állít a kategóriában. 

TÖLTÉS

EGYSZERŰ ÉS PRAKTIKUS TÖLTÉSI MEGOLDÁSOK

C5_Aircross_Hibryd_SUV

Hagyományos (8 amperes) csatlakozó használatával az autó 7 óra alatt tölthető fel, míg a megerősített 14 amperes Green’up csatlakozóval 4 óra alatt. A 32 amperes Wall Box*** és opcionálisan megvásárolható 7,4 kW-os fedélzeti töltő segítségével a töltés kevesebb mint 2 órát vesz igénybe.
A töltés az okostelefonokban elérhető MyCitroën alkalmazással programozható is.

* A hatótávolság elektromos üzemmódban 54 és 55 km között található, mely függhet a járműre felszerelt opcióktól. A hatótávolság a tényleges használati feltételektől függően egyénileg is változhat.
**8 év jótállás 160 000 km futáskorlátig (amelyiket előbb eléri az autó) a meghajtó akkumulátorra 70%-os töltő kapacitás erejéig.
***Egyedileg megvásárolható töltő. Bővebb információért kérjük, forduljon márkakereskedőjéhez

HATÓTÁVOT BEFOLYÁSOLÓ TÉNYEZŐK

picto-vitesse

SEBESSÉG

picto-climatisation

HŐMÉRSÉKLET

Picto-Style-de-Conduite

VEZETÉSI STÍLUS

picto-charge-transportee

SZÁLLÍTOTT RAKOMÁNY

TEKINTSE MEG, HOGYAN HOZHATJA KI A LEGTÖBBET A PLUG-IN HIBRID AUTÓJÁBÓL!

MY CITROËN

Töltse le az ingyenes My Citroën applikációt Androis vagy iOS telefonjára, tekintse meg C5 Aircross Hybrid modellje töltési állapotát, a megtehető kilométereket, programozza be a töltés időpontját vagy az autó belső hőmérsékletét.

 

Programozható töltés

Programozza C5 Aircross Hybrid SUV gépkocsija töltését távolról, mobiltelefonja keresztül, a My Citroën alkalmazás segítségével. Megtekintheti autója akkumulátorának töltöttségét, a töltöttségi állapotot, a töltés sebességét és a töltésből hátralévő időt. Programozhatja is a töltést, a töltés kezdetének beállításával.

Programozható hőmérséklet

Az utastéri hőmérséklet előprogramozása segítségével előre beállíthatja gépkocsija fűtését, vagy klimatizálását. Ez a funkció is a My Citroën alkalmazásból vezérelhető. 

MOTOR ÉS SEBESSÉGVÁLTÓ

C5_Aircross_Hibryd_SUV

Az új C5 Aircross Hybrid SUV-ban a  180 lóerős PureTech benzinmotor mellett egy, a belső égésű motor és az elektromos vezérlésű ë-EAT8 automata váltó között elhelyezett 80 kW-os villanymotor nyújt minden körülmények között kimagasló teljesítményt. A villanymotorhoz egy 13,2 kWh-os, nagyfeszültségű (200 V) lítium-ion akkumulátor tartozik. Hibrid üzemmódban a két motor ereje egyesül: ilyenkor az első kerekekre 225 lóerő összteljesítmény jut, így az autó alacsony  üzemanyag-fogyasztás mellett is élvezetes vezetést biztosít. A 320 Nm nyomaték azonnal rendelkezésre áll. Az azonnali és észrevétlen újraindítások érdekében a belső égésű motor kettős üzemmódú generátorral van felszerelve. A CO2-kibocsátás 32-33 g/km*.

A gyors és hatékony ë-EAT8 elektromos automata sebességváltó az EAT8 váltó továbbfejlesztett változata. A többtárcsás olajfürdős tengelykapcsoló optimális fokozatváltásokat eredményez, és az azonnal rendelkezésre álló 320 Nm nyomaték még zökkenőmentesebb és élvezetesebb vezetést garantál.  

 

* 32–33 g/km, az adott jármű egyéni felszereltségétől függően.

TECHNOLÓGIA

INTUITÍV KEZELŐFELÜLETEK

A C5 Aircross Hybrid SUV a következő interaktív felületeket kínálja:

  • a Citroën C5 Aircross Hybrid SUV műszerfalán egy 12,3” méretű kijelzőn követhetjük a hibrid technológia működését: a teljesítmény- és a hatótávjelző minden pillanatban valós információkkal szolgál,
  • a 8”-os érintőképernyő többek között olyan adatokat mutat, mint az energiaáramlás aktuális állapota, a fogyasztási statisztika,
  • az autó három üzemmódja – elektromos, hibrid és sport – között a középkonzolon elhelyezett üzemmódválasztóval válthatunk,
  • az elektrokróm belső visszapillantó tükör alatt megjelenő, kívülről is könnyen észrevehető kék fényjelzés növeli az autó láthatóságát a forgalomban, és jelzi a külvilágnak, hogy vezetője most tisztán elektromos üzemmódban közlekedik.

20 VEZETÉST SEGÍTŐ TECHNOLÓGIA

Top