Megtekintés

UTASTÉRI- ÉS CSOMAGTÉR SZŐNYEGAKCIÓ

Őszi autószőnyeg akciónkban utastéri- és csomagtér szőnyegeket vásárolhat kedvezményes áron személyautójába és kistehergépjárművébe is!

 

Minden Citroën gyári autószőnyeget és minden Eurorepar autószőnyeget 10% -kal kedvezőbb áron kínálunk október 31-ig.

A Citroën eredeti gyári tartozékok MOPAR márkanév alatt és 1 év jótállással kerülnek forgalomba.

Az Eurorepar alkatrészmárka a Stellantis autógyártó konszern saját márkája. Az Eurorepar márkát kifejezetten a 3 évnél idősebb gépjárművek karbantartásához, javításához fejlesztették mérnökeink. A kiváló ár-érték arány mellett a termék minőségét a 2 év jótállás garantálja.

 

Nézze meg akciós árlistáinkat! Ha nem találja a megfelelőt, hívja márkaszervizeinket!

 

 

Az akció 2023. szeptember 20-tól – október 31-ig érvényes, a készlet erejéig és/vagy visszavonásig a magyarországi hivatalos Citroën márkaszervizekben. A letölthető árlisták nem tartalmazzák a C Automobil Import Kft. (CAI Kft.) által forgalmazott összes Citroën gyári- és az összes Eurorepar autószőnyeg cikkszámát, de az akció minden CAI Kft. által forgalmazott Citroën gyári autószőnyegre és Eurorepar szőnyegre, azaz utastér- és csomagtér szőnyegre is vonatozik (csomagtértálcára nem!). Amennyiben a gépjárművéhez a listában nem talál megfelelőt, kérjük,  forduljon hivatalos Citroën márkaszervizeinkhez információért! A kedvezmény más akcióval, ajánlattal, kedvezménnyel, hűségprogrammal nem összevonható. Az árlista árai 10 Ft-ra kerekített bruttó árak. Rendelés előtt kérjük, ellenőriztesse  márkaszervizben a rendelkezésre állást, a cikkszám tartalmát és jellemzőit, valamint a járműkompatibilitást!! A jelen tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek, részletekért keresse a Citroën márkaszervizeket. A változtatás jogát fenntartjuk.