[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]
citroen_virgin

A DS VIRGIN RACING BEMUTATTA FORMULA-E VERSENYAUTÓJÁNAK FESTÉSÉT

Néhány héttel a FIA Formula-E bajnokság második szezonjának kezdete előtt a DS Virgin Racing csapata felfedte a DSV-01 versenyautó festését. Sam Bird és Jean-Eric Vergne pilóták  a 2015. augusztus 24-25-ei záróteszteken, a Donington Park pályán mutatkoznak először ezekben a színekben.

Az új festés dinamikusan és elegánsan ötvözi a DS és a Virgin márkák stílusjegyeit. Az alapokat a krómozott és a vörös felületek adják, amelyek az első szezon fő dekorációs jegyei is voltak. A DS logók fekete alapon jelennek meg a karosszéria oldalán Az akkumulátort borító karosszériaelem továbbra is lila fényezést kap.

 

A Formula-E első szezonjához hasonlóan a Sam Bird és Jean-Eric Vergne pilóták által vezetett versenyautók a Holly és a Bellie Branson nevet viselik majd. Most is feltűnik rajtuk a « flying lady » alak, amelyet a Virgin hagyományosan a technológiai projektjeinek illusztrálására használ.  

 

Az új festés bemutatásának alkalmából a DS Virgin Racing egy videót is készített a Donington Park versenypályán, amelyben Sam Bird brit pilóta segítségével mutatja be az istálló festésének változásait az új szezonban.

 

« Már az első szezonban is a miénk volt a mezőny legszebb autója és fantasztikus érzés ismét egy gyönyörű autót bemutatni »  - magyarázta Sam Bird. « A  Formula-E autók fantasztikus alapokkal rendelkeznek, de az új színekkel most a látvány is nagyot fejlődött . Már nagyon várom a pekingi versenyt, hogy végre a nézők is láthassák új dizájnunkat.»

« A DS jelentős tradíciókkal bír a vonzó megjelenésű  prémium autók tervezésében.  A DS Virgin Racing festése is ezt a megszokott színvonalat tükrözi » - jegyezte meg  Jean-Eric Vergne. « Nagy izgalommal várom a következő szezont ennek a fantasztikus autónak a volánja mögött. »

 

Yves Bonnefont a DS ügyvezetője hozzátette: « Nagy örömünkre szolgál, hogy részt vehetünk a FIA Formula-E bajnokságában. A DS és a Virgin stíluselemeinek találkozása egy gyönyörű autót eredményezett. 

 

Top