Megtekintés
Elektromos Citroën ë-C4

CITROËN Ë-C4 ELECTRIC

Elektromos autózás ë-komfort osztályon 

A modellre a Citroën akár 5 év garanciát biztosít, 100.000 km futáskorláttal. 
Csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén(i) Minden 2021. 01. 01. után forgalomba helyezett, magánügyfél számára új autóként értékesített új Citroën C4 és Ë-C4 Electric személygépkocsi vásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé + 2 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállás jár. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az ajánlat visszavonásig érvényes. A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.  .
8 évre vagy 160 000 kilométerre szóló jótállás a hajtóakkumulátorra(i) 70% töltőkapacitás erejéig, 8 év jótállás 160 000 km futáskorlátig (amelyiket előbb eléri az autó)  . 
AKÁR 420 KM HATÓTÁV

Az elektromos Citroën ë-C4 akkumulátorának hatótávolsága akár a 420 km-t is elérheti (54 kWh-s hajtóakkumulátor esetén). Az 50 kWh-s akkumulátor hatótávolsága a hatékony erőforrásnak köszönhetően 357 km.

A WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedures) protokol alapján mért hatótávolság pontosabb és a tényleges használatot jobban tükröző értéket képvisel.

 
30 PERC ALATT FELTÖLTHETŐ AKKUMULÁTOR

Többféle egyszerű és praktikus töltési mód áll rendelkezésre:

 • 100 kW-os töltés nyilvános töltőoszlopról: 30 perc alatt 80%-os töltöttségi szint
 • 7,4 kW-os Wall Box: 7,5 óra alatt (vagy 11 kW-os Wall Box esetén 5 óra alatt) teljes feltöltés (3 fázisú fedélzeti töltő esetén)
 • Nagy teljesítményű Green’up otthoni csatlakozó: 100 km-re 4,5 óra alatt (vagy hagyományos hálózati csatlakozóval 100 km-re 9 óra alatt)
 
NULLA CO2-KIBOCSÁTÁS, NULLA ZAJ

Az elektromos Citroën ë-C4 kibocsátásmentes, csendes és könnyű vezetést biztosít.

További előnyei:

 • Használatával pénzt takaríthatunk meg, mivel a ritkább karbantartás miatt alacsony a fenntartási költség.
 • A villanyautók után járó állami támogatások is igénybe vehetők rá (környezetvédelmi támogatás, átállási jutalom).
 

Ë-C4 ELECTRIC HATÓTÁV

AKÁR 420 KM ELEKTROMOS HATÓTÁV

Az új elektromos Citroën ë-C4 nulla CO2-kibocsátás mellett csendes és gördülékeny elektromos vezetést biztosít. 

A 136 lóerős villanymotor akár 357 km, a 156 lórős villanymotor akár 420 km WLTP szerinti hatótávot is biztosíthat.

Az akkumulátorra – 70%-os töltőkapacitás erejéig – 8 évre vagy 160 000 km-re szóló jótállás vonatkozik(i) 70% töltőkapacitás erejéig, 8 év jótállás 160 000 km futáskorlátig (amelyiket előbb eléri az autó)  . 

 

A HATÓTÁVOT BEFOLYÁSOLÓ LEGFONTOSABB TÉNYEZŐK

SEBESSÉG
130 km/h sebességnél az elektromos Citroën ë-C4 hatótávolsága a WLTP szerinti hatótáv fele. 
HŐMÉRSÉKLET
Az időjárási viszonyok és következményeik (az utastér fűtése vagy légkondicionálása) hatással vannak a hatótávra. 
VEZETÉSI STÍLUS
Egyenletes vezetéssel optimalizálni lehet az elektromos Citroën ë-C4 akkumulátorának hatótávolságát. 
SZÁLLÍTOTT RAKOMÁNY
A tetőre szerelt tartozékok vagy a nehéz rakomány hatással van a jármű üzemanyag-fogyasztására. 

AZ Ë-C4 HATÓTÁVOLSÁGÁNAK MODELLEZÉSE

3 VEZETÉSI MÓD

Az optimális vezetési élmény érdekében az ë-C4-nél 3 vezetési mód közül választhat. 

 • A Normál üzemmód biztosítja a legjobb kompromisszumot a hatótáv és a dinamikus tulajdonságok tekintetében. 
 • Az Eco üzemmód optimális energiafogyasztást garantál.
 • A jármű teljesítményét maximálisan kihasználó, sportosabb vezetést kedvelők számára pedig ott a Sport üzemmód.

AZ Ë-C4 ELECTRIC TÖLTÉSE

EGYSZERŰ TÖLTÉS  

A töltőnyílásban alkalmazott színkód segít eligazodni a töltési folyamat során. Az egyes lépések a My Citroën alkalmazásban távolról is nyomon követhetők. 

A kedvezményes tarifájú időszakok kihasználása érdekében programozott vagy időzített töltésre is lehetőség van. A programozás a gépkocsi érintőképernyőjén vagy a My Citroën alkalmazáson keresztül történik.

KÜLÖNBÖZŐ TÖLTÉSTÍPUSOK

Az új elektromos ë-C4 töltésére több lehetőség is kínálkozik: 

 • Ha otthonában 7,4 kW-os Wall Box falitöltőt használ, 7,5 órára lesz szüksége az akkumulátor 100%-os feltöltéséhez (7,4 kW-os fedélzeti töltő használata esetén). 
 • Green up típusú megerősített otthoni csatlakozó használata esetén 4,5 órára van szükség a hatótávolság 100 km-rel való megnöveléséhez. 
 • 100 kW-os villámtöltő használatával 10 perc alatt 100 km-rel növelhető a hatótáv.

MODELLEZZE AZ Ë-C4 TÖLTÉSI IDEJÉT

 

Ë-SZOLGÁLTATÁSOK

A MY CITROËN ALKALMAZÁS

Új ë-C4 gépkocsiját a My Citroën alkalmazás segítségével is vezérelheti. Ellenőrizheti az akkumulátor töltésszintjét és az aktuális hatótávot. Időzített töltést programozhat be, illetve bekapcsolhatja az előfűtés/-hűtés funkciót. 

CITROËN Ë-C4 ÜGYFÉLVÉLEMÉNYEK

0 ÉRTÉKELÉS
A MODELL ÉRTÉKELÉSE
-/5
0 Ügyfeleink {5] csillagot adtak
0 Ügyfeleink {4] csillagot adtak
0 Ügyfeleink {3] csillagot adtak
0 Ügyfeleink {2] csillagot adtak
0 (1) csillag

Citroën
Advisor

ÁLTALÁNOS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

LEGYEN ÖN AZ ELSŐ, AKI LEÍRJA VÉLEMÉNYÉT!

ÖSSZES VÉLEMÉNY
ÜGYFÉLVÉLEMÉNYEK

0, 0 vélemény alapján

Ë-C4 ELECTRIC OKTATÓVIDEÓK

VIDEÓ: AZ Ë-C4 ELECTRIC JELLEMZŐI

A következő három oktatóvideóból közelebbről is megismerkedhet a következőkkel:

 • Az elektromos ë-C4 töltése
 • Az előfűtés/-hűtés funkció beprogramozása a My Citroën alkalmazáson keresztül
 • A „Távvezérelt elektromos funkciók” használata

Töltési lehetőségek

Programozott töltés

Előfűtés/hűtés

KÉSZLETAJÁNLAT
Válasszon modellt készletünkről, rövid határidővel. 
Megnézem
AJÁNLATKÉRÉS
Munkatársaink hamarosan felveszik önnel a kapcsolatot. 
Ajánlatkérés
TESZTVEZETÉS
Próbálja ki a legendás Citroën kényelmet! 
Tesztvezetés
HITELKALKULÁTOR
Számolja ki, mennyibe kerül kedvenc Citroënje. 
Kiszámolom
SZERVIZ AJÁNLATOK
Tekintse meg aktuális szerviz ajánlatainkat. 
Érdekel

Az új gépjárművek megrendelése kapcsán szükséges figyelembe venni, hogy egyes opciók, tulajdonságok vagy felszereltségek az adott megrendelés leadásának, illetve a gépjármű gyártásának időpontjában a gépkocsi felszereltségi szintjének, a megrendelt opcióknak vagy egyéb tulajdonságoknak, továbbá a gyártási, illetve alapanyag kapacitás mértékének vagy más tényezőknek a függvényében rendelhetőek, gyárthatóak, valamint, érhetők el széria-, illetve extrafelszereltségként. A gyártó bármikor indokolási és kártérítési kötelezettség, illetve előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja a műszaki adatokat, felszereltséget, az opciókat, és a színeket, valamint a bemutatott felszereléseket és tartozékokat. Kérjük, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a márkakereskedésben.

 

*Az akciós finanszírozási ajánlat C3 City Plus felszereltségű, C3 AirCross, C4 benzin és dízel Winter Plus és MAX felszereltségű, C4 Electric, C4 X benzin és dízel Plus és MAX felszereltségű, C4 X Electric, C5 AirCross benzin, dízel és PHEV, C5 X és C5 X PHEV  modellekre vonatkozik. Az induló THM értéke tájékoztató jellegű. Akciós Citroën finanszírozás minden esetben forint alapú, fix kamatozású. Fix kamatozás esetén a lízingdíj-részletek összege a futamidő alatt nem változik. A THM meghatározása a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A Lízingbe vevőnek az általa kiválasztott biztosítóval, a finaszírozott gépjárműre teljes körű casco biztosítást kell megkötnie akként, hogy a biztosítás (társ)biztosítottja a Merkantil Bank Zrt. mint lízingbeadó és tulajdonos. Zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő kötelező megszerzése következtében  a lízingbe vevőt terheli a visszterhes vagyonszerzési illeték megfizetése. A HBNY díjának megfizetése alól az akciós Citroën finanszírozás esetén a lízingbe vevő mentesül. Az akciós Citroën finanszírozás további feltételeiről és a finanszírozás felmerülő kockázatairól a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból, Gépjármű Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Tájékoztatókból, valamint Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A finanszírozott összeg folyósításának feltétele a Merkantil Bank Zrt. lízingbeadó általi pozitív hitelbírálat. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, részletekről érdeklődjön a Citroën márkakereskedőknél, akik a Merkantil Bank Zrt. finanszírozást nyújtó közvetítőjeként járnak el. Az ajánlat visszavonásig érvényes. Reprezentatív példa Citroën finanszírozás, fix kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén: új Citroën C3 City Plus felszereltségű, C3 AirCross, C4 benzin és dízel Winter Plus és MAX felszereltségű, C4 Electric, C4 X benzin és dízel Plus és MAX felszereltségű, C4 X Electric, C5 AirCross benzin, dízel és PHEV, C5 X és C5 X PHEV  személygépjárműre, futamidő: 60 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 55 141 Ft, THM: 3,99%, ügyleti kamat: 3,92%, lízingbe vevő által fizetendő teljes összeg: 3 308 467 Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.