[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

Cit_2020_21szazadi_szolgaltatasok_webkepek_1250x400_

Ismerje meg azokat a digitális kényelmi szolgáltatásokat, amelyeket Citroën gépjármű-tulajdonosoknak kínálunk! Fejlesztéseinkben kiemelt figyelmet kapnak azok a praktikus, modern technológiai eszközök és platformok, amelyekkel egyszerűen és kényelmesen tárolhatók a gépjárművel kapcsolatos információk, gyors és hatékony támogatást nyújtanak, ugyanakkor 21. századi színvonalon biztosítják az ügyfelek és a márkaszerviz közötti interaktív kapcsolatot és kényelmet.

Egy kattintással lekérdezheti a Citroën márkaszervizek szabad szervizidőpontjait, kiválaszthatja szolgáltatásait, és rögtön lefoglalhatja időpontját. A márkaszerviz munkafelvételi naplójába azonnal betöltődnek az adatok: modell, motorizáció, kilométeróra-állás, a választott szolgáltatások, ügyféladatok és egyéni igények, melyekről Ön azonnal visszaigazolást kap!

Flottát üzemeltető céges ügyfeleinknek – egyedi belépési azonosítóval, automatikus kitöltés funkcióval, és vállalati igényekre szabott szolgáltatáskínálattal – szupergyors változatban.
A műszaki platformmal interaktív összeköttetésben lévő, intelligens szervizdíj-kalkulátor a gépjármű típusa és a motorizáció vagy az alvázszám alapján automatikusan kiszámítja az Ön által kiválasztott szervizbeavatkozás(ok) költségét, sőt bizonyos műveleteknél több javaslatból is választhat. Amennyiben az árkalkuláció megfelel az igényeinek, azonnal foglalhat időpontot, és márkaszervizétől azonnal visszaigazolást kap!

Ezt az új, interaktív szolgáltatást a szervizelés alatt álló gépjárművön az előre nem látható, ám szakmailag indokolt plusz műveletek gyors elbírálására és az Ön kényelmére fejlesztettük ki. Ön dönt! A vezető szerelő videofilmet készít a kérdéses területről, a felvételt szóbeli magyarázattal rögzíti, a munkafelvevő pedig elektronikusan továbbítja Önnek, a feltárt probléma megoldására készített árajánlattal együtt. Ön egy kattintással elfogadhatja vagy elutasíthatja az ajánlatot, vagy szükség szerint további információkat is kérhet. A rendszer gyors, kényelmes és átlátható, a szerviz pedig üzembiztosan bocsáthatja vissza autóját a forgalomba.

Cit_21szazadSzolgaltatask_Webkepek_678x678_Videocheck_
Cit_21szazadSzolgaltatask_Webkepek_678x678_MyCitroenApp_ INGYENESEN LETÖLTHETŐ MÁRKAAPPLIKÁCIÓ1

Személyes szerviznapló, műszaki adatok és parkolási emlékeztető egy helyen, mindig a zsebében. Nemcsak a fogyasztási adatokat és a karbantartási műveleteket követi az applikáció, hanem kényelmi digitális megoldásokat és közvetlen márkaszerviz-kapcsolatot is biztosít Önnek, valamint a kezelési útmutatóhoz is pillanatok alatt hozzáférhet.

INGYENESEN LETÖLTHETŐ MÁRKAAPPLIKÁCIÓ1

Szereti a gyors és egyszerű megoldásokat? Tartsa gépjárműve kezelési könyvét mindig kéznél elektronikus formában. Irányítsa telefonját a jármű azon részére, amelynek működéséhez útmutatóra lenne szüksége, és a kiterjesztett valóság segítségével máris megkapja a választ!

Cit_21szazadSzolgaltatask_Webkepek_678x678_ScanMyCitroenApp_
Cit_21szazadSzolgaltatask_Webkepek_678x678_Terkepfrissites_ TÉRKÉPFRISSÍTÉS1 MINDIG NAPRAKÉSZEN

A gyárilag beépített navigációhoz ingyenes (néhány esetben maximum évi 2 alkalommal 5 éven keresztül) térképfrissítést biztosítunk. Térképe mindig naprakész lesz!

Autómentést, 45 percen belüli segítségnyújtást, ingyenes szállást, ingyenes cseregépjárművet, az ingyenes hazautaztatás lehetőségét nyújtja a Citroën gépjármű-tulajdonosok számára a szerződéses jótállással biztosított időszakban.

Cit_21szazadSzolgaltatask_Webkepek_678x678_Assistance_
Cit_21szazadSzolgaltatask_Webkepek_678x450_SzervizSzerzodes_ A Citroën szervizszolgáltatási szerződéseivel továbbra sem kell aggódnia az előre nem tervezhető költségek miatt, nem marad autó nélkül a javítások ideje alatt, sőt, semmilyen szállítási vagy helyszíni javítási költséggel nem kell számolnia. Válassza az Ön számára ideális szolgáltatásszintet!

Élvezze a magas színvonalú szolgáltatásokat a Citroën Casco+ egyedi feltételeinek köszönhetően, többek között:
• a megemelt javíthatósági határnak, amelynek köszönhetően akár kárkori értékének 100%-ig javítható az autó.
• az avultatásmentességnek, akár a jármű 6 éves koráig a Casco kárban először sérült karosszéria elemek cseréje esetén.
• az újérték térítésnek: totálkár esetén , vagy ha autóját 1 éven belül ellopnák, akkor személygépjárművek esetén a szolgáltatás alapja az első 6 hónapban a jármű káridőponti értékének 100%-a, a második 6 hónapban pedig a káridőponti új értékének 90%-a.
• az önrészmentes üvegcserének: biztosítási eseményből eredő szélvédő-cserekor - gyári üveg esetén - az első évben nem alkalmazunk önrészt.
• autómentési fedezetünknek: akár 300 000 Ft értékhatárig térítjük az indokolt gépjárműmentési és -szállítási költségeket.
• aktív kárrendezési szolgáltatásunknak. Az árakról és a pontos feltételekről kérjük, tájékozódjon márkakereskedéseinkben, márkaszervizeinkben!

Cit_21szazadSzolgaltatask_Webkepek_678x678_Casco_
Cit_21szazadSzolgaltatask_Webkepek_678x450_Tartozek_ Gyári tartozékok széles választékából válogathat. Nézze meg tartozék videofilmjeinket, és merítsen ihletet! Érezze magát mindig kényelemben és stílusosan az úton.

Top