Megtekintés

TISZTÁN ELEKTROMOS MODELLKÍNÁLAT

Válassza a felelős autózást – válassza a Citroën elektromos modelljeit.

Városi kisautó, ötajtós, egyterű, kishaszongépjármű... a Citroën minden modelljéhez ajánltisztán elektromos változatot. Ismerje meg az elektromos autók előnyeit:

  • csendes és sima haladás,
  • azonnal elérhető nyomaték,
  • zéró CO2-kibocsátás,
  • szabad behajtás a korlátozott forgalmú zónákba,
  • gyors töltés stb.

 A csúcstechnológia kvintesszenciája, amely a felhasználási módok többségéhez alkalmazkodik, így már ma választ ad a holnap kihívásaira.

ELŐNYEI

Tisztán elektromos meghajtás

Élvezze a tisztán elektromos meghajtásnak köszönhető egyedülálló vezetési komfortot. Autója csendes, könnyedén manőverezhető, városban csakúgy, mint országúton. Az Ön elektromos autója simán siklik a városi forgalomban éppúgy, mint hosszabb utakon – erre az elektromos hatótáv ad lehetőséget, amely a WLTP szabvány szerint egyes modelleknél akár 350 km is lehet.

Változatos töltési megoldások

Az Ön elektromos Citroënje mindenhol könnyen tölthető. Otthon vagy a munkahelyen, szabványos hálózati csatlakozón vagy Wall Boxon, nyilvános töltőponton, parkolókban vagy az autópályákon. A töltés időtartama autótípustól és a töltési megoldástól függően változik.

Egyedi elektromos szolgáltatások

Egyszerűsítse mindennapjait: válassza elektromos szolgáltatásainkat (modelltől függően).
A My Citroën alkalmazásban bármikor ellenőrizheti a rendelkezésre álló hatótávot, időzítheti a töltés megkezdését és az utastér hőmérsékletének beállítását.
CITROËN ZÖLDVÁLTÓ
Fedezze fel a Citroënnel, hogy melyik az ön számára ideális meghajtás.
Szémolja ki, az éves megtakarítás becsült összegét, melyet az alternatív hajtásra váltással elérhet.
Megéri zöld utat adnia magának!

CITROËN Ë-C4 X ELECTRIC

Karcsú és aerodinamikus formájának, valamint hatékony, emissziómentes elektromos meghajtásának köszönhetően az ë-C4 X Electric akár 360 kilométeres hatótávot kínál WLTP ciklusban.
Élvezze útközben a zaj-, rezgés és füstmentes vezetés minden előnyét, valamint az azonnal rendelkezésre álló nyomatékot.
Az ë-C4 X Electric akkumulátorának töltésére számos lehetőség áll rendelkezésre. Ezek egyike, hogy nyilvános, villámtöltő-állomáson mindössze 30 perc alatt akár 80%-os akkumulátorszint érhető el.

CITROËN Ë-C4  ELECTRIC

A Citroën ë-C4 Electric tisztán elektromos meghajtással használható a mindennapokban is. Puha fészekként ölel körbe, tökéletesen elszigetelve az utasokat az út és a környezet külső zajaitól és egyéb zavaró tényezőitől.

Csendes működés, sima mozgás, kellemes vezetési élmény, finomra hangolt futómű, az Advanced Comfort ülések puhasága, rázkódásmentes haladás, könnyen használható, ergonomikus fedélzeti szolgáltatások – minden az utasok kényelmét szolgálja.

CITROËN Ë-BERLINGO ELECTRIC

A Citroën 1996 óta a kompakt családi egyterűek kategóriájának úttörője. Most ismét újdonságot mutat be a márka: a sokoldalúan alakítható és rendkívüli tárolási kapacitással rendelkező családi egyterű, a Berlingo elektromos változatát.
Az új Citroën ë-Berlingo Electric tökéletes partnere mindazoknak, akik kedvelik az aktív életet, de tekintettel vannak környezetünkre is. A praktikus, sokoldalú modellel életkori korlát nélkül mindenki kedvére áldozhat hobbijainak.

CITROËN Ë-SPACETOURER ELECTRIC

A Citroën ë-SpaceTourer Electric városban és országúton egyaránt magabiztosan szállítja a családot vagy az ügyfeleket. Ugyanazt a variálhatóságot, tágas utasteret, teherbíró képességet és ugyanazokat a vezetést segítő rendszereket kínálja, mint a belsőégésű motorral szerelt változat. A Citroën ë-SpaceTourer háromféle hosszúságban készül, és szabadon behajthat az egyre elterjedtebb, korlátozott forgalmú belvárosi zónákba is.

CITROËN AMI ELECTRIC

Az AMI megfelel az új kor mobilitási igényeinek: rövid városi utazásaihoz környezetvédelmi szempontból is kitünő választás. 2 üléses, 100%-ban elektromos, ultrakompakt és személyre szabható. Mindenki számára elérhető, segédmotoros jogosítvánnyal vezethető.
A modell bevezetése Magyarországon 2023-ban várható.