Megtekintés
Citroën C3

CITROËN C3 PROFI

A legkompaktabb áruszállító

Kevesebb, mint 4 méteres hosszával a Citroën C3 Profi kifejezetten fürge és jól irányítható még a belvárosi szűkebb utcákban is.


DESIGN ÉS KÉNYELEM

A Citroën C3 Profi erős külső karaktere rendkívül kényelmes belsőt takar. Az autóban a munkanap végére sem fárad el, köszönhetően különösen széles és tágas üléseknek, a páratlan felfüggesztési kényelemnek és a remek hangszigetelésnek.

TÁGAS CSOMAGTARTÓ

és számos rakodóhely

A Citroën C3 Profi tárolórekeszeinek tervezésénél az elsődleges szempont a funkcionálitás volt. USB-csatlakozóval ellátott középső tároló és a mellette elhelyezkedő 6,25 literes nagy kesztyűtartó a lehető legtöbb dolgot elnyeli.

A Citroën C3 Profi csomagtartója közel 589 l, mely a kalaptartó kivételével 936 literre növelhető, azaz csaknem a duplájára. 

A csomagteret az ülésektől rács választja el. A csomagtartó padlójt szőnyeggel látták el, de tartozékként rendkívül ellenálló, hőformázott padlóvédő is rendelhető hozzá.A csomagtartót bemutató képek illusztrációk.

HASZNOS TECHNOLÓGIÁK

BIZTONSÁGTECHNIKAI ÉS VEZETÉSTÁMOGATÓ BERENDEZÉSEK

A nagyobb biztonság és a kényelmesebb vezetés érdekében a Citroën C3 Profi ergonomikusan kiképzett kezelőszervekkel és intuitív technológiákkal rendelkezik. A modell a kapcsolódási technológiák terén is jól teljesítl, és számos, a mindennapi életben hasznos vezetéstámogató funkcióval lehet felszerelve.

HATÉKONY MOTOROK

A Citroën C3 Profi kínálatában az Euro 6 szabványnak megfelelő, hatékony, legújabb generációs motorokat kínálunk:

- BlueHDi 100 S&S €6.4

- PureTech 83 S&S €6.4.